AIRLAID kraftig Dug - Hvid 1,2 m x 25 m

(5 stjerner, baseret på 4 anmeldelse)

Varenr: 10-331202501

DKK 312,50
På lager

AIRLAID KRAFTIG DUG - HVID 1,2 M X 25 M

AIRLAID LUKSUS RULLEDUG – HVID DUG I METERMÅL

Hvid rulledug. Airlaid dug er en blød og let rulledug, der falder smukt som en ægte stofdug. Overfladen er blød som velour, men også kraftig. Når man stryger hånden henover dugen, mærkes det ikke som knitrende billigt papir, men i stedet for mærkes materialet som rigtig stof. I modsætning til stof, er den virkelig praktisk. Den er let at tilpasse i længden og man skal ikke kæmpe med at få vasket rødvin, sovs og kaffepletter af, når festen er slut. Denne hvide airlaid dug er en engangsdug, men i en meget blød, stoflignende kvalitet lavet i det kraftige materiale airlaid. Airlaid er en moderne miljøvenlig tekstilerstatning, der også anvendes til rigtig mange andre formål. Der er 25 meter hvid dug på en rulle og bredden er 120 cm.

RULLEDUG AIRLAID – BEDST TIL FEST

Skal du holde fest og er du på udkig efter en hvid dug på rulle, kan vi varmt anbefale airlaid dug. Den hvide airlaid dug er en særdeles praktisk hvid dug i metermål og selvom man ikke kan se det, er den faktisk lavet i et miljøvenligt engangsmaterialer. Det gør den meget velegnet, når der skal dækkes op til fest. Den kraftige kvalitet en rulledug airlaid består af, gør den mere modstandsdygtig overfor spildt væske end en traditionel billig hvid papirsdug rulle.
Når bordet er dækket, ser det ud som om, at der er brugt rigtige hvide stofduge og det er virkelig svært at se forskel med det blotte øje. Den måde ”stoffet” falder naturligt på og bølger mens det hænger ned,- det gør bare at dugen ligner og føles helt rigtig. Både i siderne og for enderne af bordet vil materialet hænge naturligt ned som stof. En hvid Airlaid dug ser ægte og luksuriøs ud. Denne hvide papirdug løfter udtrykket op på et højere niveau og man bliver ikke skuffet, hvis man køber en hvid rulledug Airlaid næste gang der skal dækkes op til fest. Det er både et nemmere og billigere alternativ til stofdugen og det er langt pænere end den traditionelle hvide papirsdug.

TIPS

Rul den hvide dug ud på bordet så den passer med længden på bordet der skal dækkes. Træk et ekstra stykke ud, så dugen kan hænge frit i begge ender af bordet. Fold dugen lige der hvor længden ønskes og klip nemt dugen over med en saks. Papiret er ikke skrøbeligt og det er let at klippe igennem. Dugen vil straks falde til. Materialet folder sig flot og naturligt ned over bordet. Skulle der blive spildt væske på dugen, duppes dette let væk med f.eks. en microfiberklud eller en anden sugende klud. Materialet er let afvisende overfor væske.
Når festen er slut, er det let at krølle dugen sammen og smide den ud. Der er intet i vejen for at dugen kan genbrugs hvis der ikke er blevet spildt på den. Så vil det være smart at rulle den på et rør igen, så der ikke kommer folder.
Udover den hvide farve, har vi også et hav af andre muligheder for valg af farve. Vi har selvfølgelig også bordløbere, servietter og lys samt en kæmpe udvalg af festligt bordpynt.

 

Antal: 1 stk.
Farve: Hvid
Andet: -
Mærke: -
Størrelse: -
Materiale: Papir
Længde: 25 meter
Bredde: 1,20 meter
Højde:-
Diameter:-

Anmeldelser


5 stjerner ud af 5

Fin kraftig dug, levede helt op til forventningen. Kan anbefales

- Skrevet af Erna d. 27.09.2021


5 stjerner ud af 5

- Givet af Conny d. 13.09.2021


5 stjerner ud af 5

Var ikke helt tilfreds med kvaliteten. Der var et hul et sted rullen og nogle steder med “hvide klumper”. Var dog fint tilfreds med den fine leveringstid og service.

- Skrevet af Anja d. 30.08.2021


5 stjerner ud af 5

- Givet af Mette d. 30.08.2021

Se alle anmeldelser (4)Se færre anmeldelser