Blå student 

 ALT DER SKAL BRUGES TIL STUDENTERGILDET FOR DEN BLÅ STUDENTERHUE

Får din søn eller datter snart en blå studenterhue? Det er altid en stor begivenhed at blive student, og det betyder ofte, at der skal holdes en stor fest. Her kan du finde et stort udvalg af pynt, servietter og meget mere til den blå studens store dag. Hos os kan du finde alt, hvad du skal bruge for at lave den flotteste borddækning til den blå student. Bliver du ikke blå student, har vi også pynt i mange andre farver. 

Vi har gjort det nemt for dig og inddelt nogle af de varer vi udvalg til den blå student. Klik på en kategori og find lige det du mangler eller hent inspiration til festens tema. Du kan få leveret alt til døren indenfor 1-3 dage, hvis du bestiller nu.

DÆK DET PERFEKTE BORD TIL EN BLÅ STUDENT

Borddækning - blå student. Et veldækket bord til den blå student er en spændende udfordring for os og det er en dag der bør fejres med manér. Vi har derfor udvalgt nogle rigtig fine produkter til kategorien. Til studenterfesten for den blå student har vi fundet en hel masse ensfarvet blå servietter i forskellige både dybe og lyse blå nuancer samt meget flotte servietter med blå studenterhue med flag. Vi har blå stearinlys, både stearinlys med blå studenterhuer og almindelige blå stearinlys, blå vaser, blå lysestager og et ret godt udvalg af blå pynt til festbordet. Vi har søde små keramik figurer, der både er dekorative på bordet, men de er også meget brugt som studentergaver og er et evigt minde om den store dag. 

GODE TIPS TIL FESTBORDET FOR DEN BLÅ STUDENT

Man kan lavet et meget flot og veldækket bord Ved at lægge en flot blå bordløber på en hvid dug, eller en bordløber i hør/Jute på en blå dug, får man en virkelig flot effekt. Stil små blå studenterhuer ned langs løberen og strø små flag imellem. Stil en blå vase med blomster og en studenterhue lysestage på et lille fad og dekorer fadet med blåt studenterpynt. Fold servietter f.eks. 2 forskellige (blå og hvid) eller de blå studenterhue servietter. Stil f.eks. de dekorative keramik figurer som studenteraben med blå hat eller en studenteruglen med blå hat forskellige steder på løberen. Det ser meget flot ud og det understreger festens tema. 

Har du lavet en blå studenterhue sang, så husk vi har forskellige oblater til festsange. (Klistermærker)

VELKOMSTDRINK TIL DEN BLÅ STUDENT

Der plejer altid at blive serveret champagne og jordbær til fest for de nye udsprungne studenter og det gælder også for de med den blå studenterhue. Man kan lave en flot velkomstdrink til gæsterne med champagne i højt glas med sukkerkant og jordbær til pynt. 

Husk også – vi har blå roser til studenten blandt andet blå studenter roser i stof, papir m.fl.