Sølvbryllupspynt

Har du snart været gift i 25 år og skal du holde sølvbryllupsfest? Vi har det flotteste bordpynt til dit sølvbryllup, sølvbryllups invitationer, oblater til sølvbryllupssangen, alverdens sølvbryllupspynt herunder sølvhjerter, sølvfigurer, servietter og duge i sølv. Hos MyStone finder du et stort udvalg af sølvbryllupspynt både til et traditionelt sølvbryllup men også til et utraditionelt sølvbryllup.

 OM VORES PYNTETING I SØLV

Skal sølvbrylluppet og 25 års kærlighed fejres med en ordentlig fest, så du kommet til det rettet sted. Hos os finder du alt i sølvpynt til sølvbryllupsfesten og du kan både købe sølvbryllupspynt online og i vores fysiske butik. Vi har et stort udvalgt af sølv pynteting, sølvlys, sølv vaser, sølv fade, servietter i sølv og dekorationer i sølv til netop dit sølvbryllup samt flotte sølvbryllups invitationer. 

Vi har forsøgt at samle alle relevante varer her, så du nemt kan finde vores smukke sølvting, der med garanti vil lyse op til festen. Vi har delt alle produkterne op i forskellige kategorier, så du nemt kan få et overblik og finde de produkter, som er relevante for dig. Du kan også lave en søgning på sølv pynt i vores søgefelt i toppen af siden og derved får du præsenteret et mere blandet udvalg af alverdens pynteting i sølv. 

LAV EN PERFEKT SØLVBRYLLUP BORDDÆKNING

Med vores flotte bordpynt til sølvbryllup, kan du lave det vildeste bord med pynt i sølv. Vi har alt hvad du skal bruge til dit sølvtema. Vi har sølvstjerner og sølvhjerter i massevis. Søde pyntefigurer i sølv til bordet, sølvvaser og sølvfade du kan dekorere med sølvglimmer, sølvfugle og meget mere sølvpynt til hjemmet. Du kan også vælge at kombinere en farve sammen med sølv og f.eks. vælge sølv og hvide pynteting eller sølv og en mere modig farve som grøn, pink, blå, lilla eller hvad du nu har lyst til. Det gør det til en lidt mere utraditionelt sølvbryllups tema, men bestemt ikke mere kedeligt at se på. Man skal pynte op med de farver man kan lide og skabe et tema der er festligt. Et flot og velpyntet festbord skaber den perfekte stemning. Et festligt lokale og veldækket bord viser gæsterne, at der er gjort noget ud af dagen. Det kan da kun få alle i et rigtig godt humør. Flere af gæsterne har måske været med til at lave æresport til sølvbryllupsparret, sunget morgensang for sølvbryllupsparret og været til rundstykker en tidlig tirsdag morgen. Her til sølvbryllupsfesten, kan sølvbryllupsparret få sat tak for opmærksomheden, tak for sølvbryllupsgaverne og i det hele taget vise, at de sætter pris på venner og familie og ønsker at fejre dagen sammen med dem. Desuden er det virkelig sjovt, at lave sin egen flotte og festlige bordopdækning. 

TIPS TIL BORDDÆKNINGEN

Vi har listet et par ting, der er gode at huske på – når man skal dække et flot bord

  • Bordplan/bordkort 
  • Glas, bestik, tallerkner (Forret, hovedret, dessert, ”skrub af mad”)
  • Duge/bordløbere (vælg eks. En ensfarvet dug i bund og læg en bordløber i sølv på bordet)
  • Servietter (vælg f.eks. sølv og en anden farve og fold servietterne sammen)
  • Lys (vælg f.eks. sølv og samme farve som serviet nr. 2 og lav et gennemført tema)
  • Vaser og blomster (også gerne i sølv og samme farve som stearinlys og servietter)
  • Pynt bordet med dekorationer og sølv pynt til bord. Det kan være sølvhjerter, sølvfade med sølvglimmer og sølvlys, smukke pyntefigurer i sølv og hvad du/I ellers finder festligt. 

Det kan også være et helt andet tema -  hvis der nu er en speciel interesse som jagt, fiskeri, broderier, strikke/hækle interesse eller andet. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har i hvert fald en hel masse sølvbryllup ideer til din borddækning, hvis du har brug for sparring når du køber sølvbryllups pynt online hos os ved MyStone

SØLVBRYLLUP 25 ÅR – EN LIVSBEGIVENHED

Der er mange varme følelser forbundet med et sølvbryllup. Det er en milepæl hvor mange er et sted i livet, hvor de har fundet sig til rette og er i balance. Der er mange traditioner forbundet med at have været gift i 25 år. En af mange hyggelige sølvbryllups traditioner er æresporten til et sølvbryllup. Æresporten til sølvbrylluppet er som regel lavet af naboer, venner og familie og sættes op på sølvbryllupsparrets hus eller der hvor festen skal holdes. Æresporten laves f.eks. af grangrene, bøgegrene eller andet og pyntes op med et stort sølvhjerte i toppen af buen. Sølvbryllup port kan også laves af andre materialer end gran og bøg og nogle laver den f.eks. i sølvfarvet tyl og pynter op med blomster, sølvhjerter og andre sølv pynteting. Hos os finder du selvfølgelig også pynt til æresport sølvbryllup både pynteting i sølv der kan hænges på porten, kunstige blomster, sølvperler, sølvglimmer samt meget mere pynt i sølv. 

SØLVBRYLLUPS HILSEN TIL SØLVBRYLLUPSPARRET – LYKØNSKNINGSKORT SØLVBRYLLUP

Kender du et sølvbryllupspar, som du gerne vil sende en lille hilsen i anledning af sølvbryllupsparrets sølvbryllupsdag, du skal måske ovenikøbet med til sølvbryllupsfesten? Vi har fine sølvbryllups kort og tillykke kort til lejligheden. Har du skrevet en sølvbryllups sang, har vi også meget smukke sølvoblater/sølvklistermærker. Det er altid dejligt at modtage en lille hilsen fra naboer, venner og familie, når man runder en milepæl i sit liv. Og det at have været gift i 25 år med det samme menneske er lidt af en bedrift og det vidner om en stærk kærlighed og et solidt ægteskab. Når man modtager en hilsen i anledning af sit sølvbryllup, signalerer det, at der er nogle der tænker på dig og du betyder noget for dem. Bare det at de tager sig tid til at skrive et kort er i sig selv en anerkendelse. Man får det godt ved at sende en sølvbryllups hilsen og sølvbryllupsparret får det godt og bliver glade, når de modtager den. 

Vi elsker alle livets store fester og vi er vilde med at lave flotte temaer til festen. Har du brug for hjælp til at sammensætte det flotteste pynt til et sølvbryllup, så kontakt os enten på mail eller telefonisk. Vi hjælper dig gerne. Du kan også finde inspiration under vores kategori Inspiration, hvor vi har lavet flere fine eksempler på hvordan et veldækket og festligt bord kan se ud. Du kan vælge at bruge disse som inspirationskilde og selv sammensætte lige netop de farver du gerne vil have til din sølvbryllupsfest. 

Husk: Sølvbryllup billeder. Det er altid en god idé at høre en af gæsterne, om vedkommende vil tage billeder for jer i løbet af dagen, så i er sikre på, at der er gode minder i efterfølgende kan dele med de venner og familie, der ikke var med til festen.

Køb hos MyStone.dk og støt 3 Danske Arbejdspladser!
Køb hos MyStone.dk og støt 3 danske arbejdspladser!