Pynteting

Flag, hjerter, pyntefigurer, dekorationssten, perler, pynt i træ og naturmaterialer og meget mere. Se vores kæmpe udvalg af pynteting til hjemmet, dekorationspynt og meget mere her.PYNTETING OG BRUGSKUNST

Billig brugskunst og interiør. Vi har et kæmpe udvalg af smukke pynteting til hjemmet lige fra moderne brugskunst og pyntefigurer til alt hvad du skal bruge af pyntenips for at lave smukke dekorationer eller festlige borddækninger. Se blandt andet vores pynt i træ og naturmaterialer, keramikfigurer, glasfigurer, pynt til dekorationer herunder dekorationsstenperler, hjerter på spyd og meget mere i de skønneste farver.

PYNTING TIL BOLIGINDRETNING, ARRANGEMENTER OG HØJTIDER

Vi har pynteting til hjemmet så du kan lave en smart og moderne boligindretning, der passer lige ind i din stil og smag. Vi har pyntenips og interiør i alle prisklasser, så du altid kan forny din boligindretning uden at det koster en formue. Vi har alle regnbuens farver og mere til, så du kan vælge lige den farver der passer til årstiden eller til hvad der er IN lige nu. My Stone har et bredt udvalg af smukke ting, der kan bidrage til at skabe liv og glæde og gøre din boligindretning mere personlig. Et hjem må gerne have personlighed og personlighed skaber man blandt andet med brugskunst og nips. Vi har både færdige pyntting, der er lige til at stille på bordet eller i vindueskarmen, men også dekorationsbånd, perler og andre skønne ting, der lægger op til at lave kreative dekorationer. Hvis du ikke har erfaring med at lave dekorationer, kan du gå på opdagelse i vores inspiration. Her vil du løbende kunne finde interessante billeder, der inspirerer og giver blod på tanden i forhold til at kaste sig ud i nye sysler. 

 

KREATIVE TING TIL HJEMMET

Lav de flotteste dekorationer hvor du let kan udskifte farver og materialer så det passer til årstiderne. Det kan være du vil have fornyet lidt når du skal have gæster eller bare fordi at du har lyst til at prøve noget nyt. Vi har alt hvad der skal til for at lave virkelige flotte og kreative ting til hjemmet. Uanset om du er du så heldig at være kreativ fra naturens side eller ej, så er det bare nemmere at lave flotte dekorationer, hvis pyntetingene til dekorationen allerede er smukke og farverige. Vi har et kæmpe udvalg af forskelligt nips lige fra pynteting i træ, kunstige sommerfugle og blomster, hjerter og perler, kogler, træflis i naturfarve, fuglereder, pynte æg, dekorationspinde i mange forskellige farver. Kunstige snefnug og træsvampe – ja der er næsten ikke den pynteting til dekorationer, som vi ikke har. Vi har f.eks. også kunstige blomster og konfetti man kan strø på bord eller fad eller bruge det til at pynte en borddekoration med. Vi har uhyggelige hekse og koste på pinde, så du kan lave en flot sankthans dekoration. Ja faktisk har vi bare alt til borddekorationer og kreativ indretning. 

Være kreativ hele året og brug årstiderne til at lege med farverne. Lav borddekorationer efter årstidens farver eller efter højtiderne. Vi har alverdens billigt pyntenips til alle årstider. Det kan være nips i gult til påske,- hvor vi kan tilbyde mange gule nipsting, påskeæg, fuglereder og fjer. Vi har også dekorationspynt til halloween og søde små juleting til december måned. Du kan se flere pynteting til jul i den store kategori Julepynt.
Vi har ganske mange ting til hjemmet online og i alle prisklasser og til alle årstiderne og højtider, så du kan lave de flotteste borddekorationer med pynteting og konfetti. Udover en hel masse pynteting har vi også brugskunst og interiør til bolig.

 

BRUGSKUNST OG INTERIØR

Hos My Stone har vi mange andre ting til hjemmet end ting til dekorationer. Vi har de yndigste pynteting til værelset, både til pige og drengeværelset, soveværelse og stuen. Ja til hele huset har vi brugskunst for enhver smag. Se bare vores keramikfigurer. Der er smukke ballerina figurer, og søde og sjove keramik-høns og ænder, figurer i træ m.fl. Vi har rigtig meget brugskunst til boligindretning. I sær figurerne er vi glade for. De søde fugle i træ, keramik fugle, små vaser er nogle af de ting som er meget populært og noget af det brugskunst online shop, der er stor efterspørgsel på. Sjove ting til hjemmet har vi også samt de mere klassiske design pynteting. Dansk design pynteting i vores online shop er f.eks. Stilling Design og Felius Design. Det er lidt dyrere, men det er også fede pynteting som er godt dansk design, man aldrig bliver træt af. Vi har nips i både stort og små, og er du på udkig efter ting til sættekasse, har vi selvfølgelig også mini nips.

 

BRUGSKUNST TIL HAVEN – UDENDØRS PYNTETING

Vi har et mindre udvalg af brugskunst til haven. Blandt nogle af vores pynteting til haven finder du søde hjerte på spyd i forskellige størrelser. Hjerter på spyd er også søde som pynteting til gravsted sammen med en sød juledekoration og gran. Vi har lanterner, der kan stå ude i haven eller ved hoveddøren og lyse op i de mørke vintermåneder. Det er hyggeligt at pynte op udenfor i vintermånederne. Man kan sagtens lave udendørsdekorationer der holder sig pæne. Bare det står tørt, holder de som regel hele vinteren uden at tage skade. Det ser fantastisk ud, når der er pyntet flot op med dekorationer ved hoveddøren og om vinteren, kan man sætte små lyskæder op til at skabe ekstra stemning og hygge.

 

SÆT LYS PÅ TILVÆRELSEN

Du kan også sættes lys på tilværelsen med vores elegante lyskæder, der især egner sig til den kolde vintertid. Allerede om efteråret når mørket overtager og dagslyset mindskes, er det bare hyggeligt med udendørs lyskæder. Lyskæderne spreder hygge og varme og kaster et blødt lys fra sig. Lyskæderne er rigtig gode til specielle begivenheder og fester til at give et ekstra pift både på bordet og i dekorationer. Vi bruger rigtig mange lyskæder og dioder i dekorationer. Det giver et fantastisk pift og man undgår brandfaren, som der ellers er ved levende lys.

 

MANGLER DU NOGET?

Udforsk vores udvalg i pynt og interiør online,- og find de ting som du mangler. Du kan også supplere med udstyr fra nogle af vores andre kategorier – eksempelvis vores speciale, der er kulørte dekorationssten, som fås i et væld af forskellige smukke farver og egner sig perfekt til enhver dekoration. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du se vores udvalg af sten her.
Vi har også under kategorien Tilbud et temmelig stort udvalg af Outlet pynteting. Her kan du gå på opdagelse i en verden af meget billigt nips, som kan købes til udsalgs priser/med tilbud!