Servietter sølvbryllup

Servietter til sølvbryllupsfesten. Pynt op til festen med smukke servietter i sølv. Vi har flere forskellige sølvfarvede servietter til sølvbryllup. Vælg blandt de smukke og romantiske motiver men også de mere enkle sølvfarvede servietter.Om produkterne

Sølvbrylluppet markerer 25-års ægteskab, hvilket er en stor begivenhed i mange menneskers liv. Når ens kærlighed skal fejres, sker det ofte med den helt store fest, hvor store dele af familien bliver inviteret.

Hos MyStone har vi alt, som du skal bruge for at dække et festligt bord til den store dag. Her på siden kan du se vores udvalg af servietter til sølvbryllup. 

Du bør være opmærksom på, at denne side har to forskellige typer servietter. Vi forhandler naturligvis almindelige papirsservietter, men derudover har vi også tekstilservietter, som er fremsillet i papirstof. Tekstilservietterne er af bedre kvalitet end almindelige papirservietter, og de føles næsten som ægte stof, når man har dem i hånden.

Pynt bordet med sølv servietter

Sølvfarvede servietter er bare et must, når man dækker op til et sølvbryllup. Sølv, hvid, grå er nok de mest populære farvevalg til borddækningen. Mange sætter en ære i at lave et veldækket bord, og det er vi bestemt glade for. Når man dækker op og gerne vil lave det hele lidt mere festligt, er servietterne noget af det bordpynt, man rigtig kan lege med imponere gæsterne med. Det er blevet meget populært at vælge 2 slags farver, når man skal folde servietter og så lave en hel dekoration. Vi har smukke sølvfarvede servietter, som man kan blande med lige de farver man har lyst til. Det kan være kraftige og festlige farver eller måske de mere dæmpede farver.

Tips til sølvfarvede servietter:

F.eks. vælge en sølvfarvet serviet og folde den med en hvid serviet. Dernæst kan man tage et sølvfarvet bånd og binde omkring og lade båndet ”løbe ud” på tallerkenen.
Vælg en smuk grå serviet og fold den i lag. Pynt f.eks. med en sølv servietring eller andet pynt i sølv. Det kan være et bånd med sølvperler, sølvpynt m.m.
Vælg en grå eller sølvfarvet serviet samt en af vores andre romantiske dekorative servietter sølvbryllup. Disse 2 foldes sammen som vist på vores kategoribillede. Sammen med sølvlys og en bordløber i sølv, vil det komme til at se festligt og smukt ud.