Sorte vandperler - 10 gram

Varenr: 03-VP-272404

DKK 19,95DKK 11,98
På lager

Disse sorte vandperler har en vidunderlig farve, der kan bruges hele året rundt

Vandperlerne bruges ofte til at holde orkideer tilpas afvandede.De er især gode at anvende i dekorationer, hvor der indgår friske blomster. Blomsterne holdes frisk længere og bevarer deres duft og skønhed.

Værd af vide om vandperler

Vil du vide mere om vandperler og hvordan de bruges, anbefaler vi, at du læser vores guide til vandperler. Der står alt som du skal for at få det optimale ud af dine nye vandperler.

Vandperler perfekte til din borddækning

Vandperler er ofte oversete, når det kommer til dekorationer. Det er en skam, for de kan bruges til mange andre ting end bare orkideer. Det helt oplagte er naturligvis at bruge dem i vaser, men deres behagelige struktur og klare udseende giver dem også mange andre anvendelsesmuligheder. Eksempelvis kan du stille en skål med vand og perler i køleskabet i sommerhalvåret. Det giver dig en nem og hurtig måde at undgå overophedning ved at stikke hænderne ned mellem de kølige og glatte perler. På denne side finder du vores vandperler, der fås færdiglavede eller i sæt, så du kan lave dem selv, hvilket er nemt og en sjov oplevelse for børnene, da perlerne svulmer op. Efter noget tid vil de begynde at miste deres fylde, men skal bare lægges i vand igen. Dermed kan de genbruges igen og igen. Denne egenskab gør også, at de sagtens kan bruges i ”tørre” dekorationer, uden at de går i stykker. Føler du dig inspireret? Så er det bare med at få udvalgt den rigtige farve fra vores sortiment. OBS. Hold øje med dine børn, hvis de leger med vandperler.

Antal: 1 stk.
Farve: Sort
Andet: Lav selv - bliver til ca. 500 ml
Mærke: -
Størrelse: -
Materiale:Vandsugende polymer
Længde:-
Bredde:-
Højde:-
Diameter:-