Stearinlys til sølvbryllup

Til sølvbryllupsfesten har vi flotte sølvfarvede og grå stearinlys i flere forskellige nuancer og former. Vi har de meget populære rustikke sølv bloklys, lange slange grå stearinlys, marmor look stearinlys samt mange andre lys der er helt perfekte til sølvbryllups temaet.OM VORES LYS

Et sølvbryllup er ét af livets store fester, og derfor skal det naturligvis fejres på passende vis. Det betyder for de fleste, at venner og familie skal inviteres for at dele dagen med dem.

Et veldækket festbord er ikke komplet uden levende lys. Derfor har vi samlet vores udvalg af stearinlys til sølvbryllup her. Mange af lysene er i sølvnuancer, men vi har også udvalgt andre typer af lys, som også kan anvendes. Eksempelvis er vores cremefarvede lys et populært valg hos mange.

Du kan lave et meget flot og elegant tema med forskellige sølv, grå og cremede nuancer eller du kan vælge at blande sølvlysene med mere klare og kraftige farver, når du pynter op til festen. Sølvlys er meget smukke og passer perfekt til temaet, men har du en yndlingsfarve, så prøv at blande farverne og lav det mere personligt. Vores mest populære lys i denne kategori er selvfølgelig de utroligt smukke sølvfarvede bloklys, der brænder hele aftenen og ser smukke og festlige ud.

Ud over vores sølv stearinlys har vi også et stort udvalg af smukke sølvfarvede servietter, bordløbere i sølv og meget mere bordpynt til sølvbrylluppet.

Tips til dekorationer med sølvlys

Stil et fad på bordet, eventuelt et sølvfad eller glasfad og dekorer fadet med forskellige stearinlys. Stil 2 store smukke sølv bloklys og bland med andre farver og typer. Det kan f.eks. være et par slanke mørkegrå stearinlys eller hvide lys i en høj stage eller måske et par cremefarvede kuglelys. Stil en 3-4 fyrfadslys omkring eller et par af de romantiske rose lys med glimmerkant. Strå sølvpynt rundt på fadet. Dette er både festligt og smukt og understreger sølvtemaet.

Man kan også pynte lysene med smukke sølvbånd eller servietringe i sølv.
Har du spørgsmål, er der noget du ikke kan finde eller har du bare brug for lidt hjælp, så er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller på mail.