Stjerner

Jule stjerner, stjernepynt, flettet julestjerne, guldstjerner, julestjerne på fod, metal stjerner og mange flere stjerner. Vi har et stort udvalg af jule stjerner lige fra stjerner til ophæng, stjerner i træ, sølv stjerner, billige jule stjerner og de lidt dyrere julestjerne design som f.eks. Felius Stjerner. Vi har bare alverdens dejlige stjerner til jul, som du kan bruge til at pynte alt med,- lige fra borddekorationer til vinduer.


Stjerner til jul

Nogle af julens klare favorit symboler er stjerner og hjerter. Hjerter symboliserer både kærlighed varme, noget vi er ekstra gode til at være opmærksomme på i juletiden. Stjernen er det klare symbol for stjernen over Betlehem. Derfor har vi i denne kategori samlet alle vores produkter med disse symboler. Mange af vores ting i denne kategori kan også nemt bruges udendørs. Brug f.eks. det lidt mindre stjerne julepynt til at julepynte dine krukker med, udsmykke lanterner eller hæng stjerner op ved hoveddøren. Vi har rigtig mange fine julestjerne ophæng i diverse farver. Kun fantasien sætter grænser. Kombinér tingene og pynt dit hjem smukt og personligt – det skaber den skønneste og bedste julestemning. Hos Mystone juler vi igennem hele året, men i efteråret og vintermånederne, der går vi helt amok. Derfor har vi altid et kæmpe udvalg af farver og pynt til at lave den festligste og flotteste jul hvert evige eneste år. Vi sender også løbende nyhedsbreve ud til de som ønsker at modtage nyheder om gode jule tilbud samt få gode og kreative tips.

 

JULE STJERNER TIL BORDET - TIPS

Vi har både små og store jule stjerner og diverse stjerne pynt, som er perfekte til at ”strø” ud over dugen og lave et festligt juledækket bord. Læg f.eks. skiftevis metal stjerner, en julestjerne guld, en hvid stjerne eller en julestjerne i sølv i klynger rundt på dugen. Det kan både være på midten af dugen, som mange gør, men det kan også være en smuk ”gruppe” af stjerner på hver tallerken. Man kan både lægge det midt på men det ser også fedt ud hvis man lægger stjernerne lidt til venstre for hver tallerken lidt ind mod midten af bordet. Det ser utrolig elegant ud. Man kan pynte lysestager op med stjerne ophæng. Der findes en super flot stjerneguirlande,- som er metal stjerner på en ståltråd. Den er nem at vikle på en lysestage eller en borddekoration og det ser virkelig godt ud. Man kan også bruge et yndigt julebånd, der passer til de øvrige farver som er valgt til dug/servietter. Er du også på udkig efter en ”julet” dug, har vi et rigtig fint udvalg af juleduge og bordløbere samt juleservietter.

 

JULESTJERNER TIL VINDUET

Hvis man gerne vil have stjerner op at hænge som pynt til vinduerne, kan man vælge de meget flotte og tidløse designer stjerner fra Felius. De er simpelthen så fine og man bliver bare aldrig træt af dem. De er meget elegante og fås i kun i ganske få farver. Julestjerner til vinduet behøver slet ikke være de traditionelle gamle papirs stjerner med lys, som man fandt i de fleste danske hjem før i tiden. Man kan sagtens vælge et mere moderne look, som for eksempel en helt stor metalstjerne. Et bud på en moderne julestjerne til vinduet i 2019 kan være den store Daisi Stjerne i metal, som måler 25x25 cm. Den er enkel, fint og så er det en sort stjerne, som er et populært valg. Ud over de store stjerner har vi har også rigtig mange andre, som vil gøre sig smukke i dine vinduer. Se bare vores mange stjerner til ophæng med snor eller bånd.

 

TRÆSTJERNER TIL PYNT OG OPHÆNG

Vi har træstjerner i massevis både til at ”strø” men også træstjerner til at hænge på juletræet, til dekorationer eller til at hænge op i vinduet. Ud over de mange træstjerner, som i øvrigt fås i flere forskellige farver udover naturtræ, så har vi også så du kan købe julestjerne i sølv, julestjerne af papir, julestjerne i kobber, julestjerne i messing m.fl. Både vores sorte stjerner og sølvstjerner er meget populære og det var nogle af de bedst solgte jule stjerner sidste år. I år er der mange flere farver i spil,- og det gør det særdeles festligt. Vi har ikke topstjerne til dit juletræ, men vi har et ret stort udvalg af de lidt mindre julestjerner til træet. Et juletræ kan pyntes med stjerner, engle, pynt der er gået i arv i generationer osv. eller man kan køre et flot tema med få slags pynt i ganske få farver. Det er en smagssag. Et tema kunne være at hænge en helt masse kobber stjerner på træet og holde sig til helt få farver udover kobber. Det kunne også være stjerner i træ og naturfarvet pynt og så supplere med rigtige kanelstænger bundet med smukke julebånd. Hos Mystone elsker vi bare alle de festlige stjerner uanset om det er en julestjerne i velour, træ eller metal – vi synes at det hele er festligt og pynter fortrinligt.


Har du nogle spørgsmål omkring vores jule stjerner, kan du altid sende os en mail eller ring til os i vores åbningstid!