TRÆFAD TIL PYNT OG DEKORATION

Vi har et stort udvalg af træfade i mange forskellige former og trætyper. Vi har nye moderne træfade både ubehandlede i smukt træ, træfade i farver samt træfade der er behandlet så de ligner antikke og gamle træfade.VÆR KREATIV OG FANTASIFULD

Man kan få utroligt meget lækkert interiør til at pynte sit hjem op med. Lysestager, vaser, billeder osv. En gang i mellem skifter man ud i det og køber nyt. Der er træfade bare utroligt lette at ændre på, så de passer til alle årstiderne. Til jul kan man lave flotte juledekorationer i julens farver som rød, grøn, hvid og til påske ligeså med gule farver, påskepynt osv. Man kan pynte et træfad med mange fine ting som man kan finde i naturen. Ved at kombinere tingene med små lys, dekorationssten, figurer, vaser med blomster og meget mere, er det let at få nye farver ind i sit hjem, som næsten ikke koster noget. Man kan også sagtens bruge store træfade til servering, men her har vi også en hel masse bakker med håndtag, som er lette at holde ved. Det er godt at der er et godt greb når man sender træfad rundt, så det er let for alle at løfte det, store som små.

Blandt vores store udvalg af fade i træ er der noget for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter et stort rundt træfad, et mere rustikt træfad eller noget som mere ligner ægte antikke gamle træfade. Vi har også de mere moderne træfade, som passer ind i den smukke moderne enkle indretning, som mange dansker i dag elsker. Hvor naturmaterialer som sten & træ er en stor del af. Der er bare noget med sten og træ, som man aldrig bliver træ af.

LAV EN FLOT DEKORATION

Det er så fantastisk let at lave en hurtig og flot dekoration til f.eks. dit stuebord eller sofabord eller hvis du skal holde fest. Er det et stort og bredt bord, så vælg et stort træfad. Det er egentlig ligegyldigt om det er et firkantet træfad, et sekskantet træfad eller et rundt træfad man vælger. Bare dimensionerne ser rigtige ud.

VORES FORSLAG TIL AT PYNTE ET STORT TRÆFAD BILLIGT

Der skal være en grøn plante eller blomst til at skabe liv. Det kan med fordel være en kunstig blomst på stilk eller en flot kunstig gren. Begge dele er blevet meget moderne igen. Anret grenen/blomsten i en vase og stil den næsten ude ved kanten på en side af fadet. Vælg en der passer i størrelsen. Stil en mindre træfigur eller andet lidt væk fra grenen. Figuren må ikke være for stor. En lysestage enten høj eller til fyrfad, det kunne være en kubelysestage hvis man gerne vil have et moderne enkelt look, vil være meget flot. Et lys, man kan tænde på bordet om aftenen er en stemningsskaber. Pynt bunden af træfadet med dekorationssten eller bare lad det være helt enkelt. Det er smag og behag. Det er en god ting at vælge farver der matcher andre farver i rummet. Så fremkommer der en naturlig harmoni og man holder stilen.

PYNT FESTBORDET MED TRÆFADE

Det er let at lave en flot dekoration på et træfad. Træfade er i sig selv dekorative og man kan bruge alt slags pynt på et træfad. Man kan bruge træfadene på rigtig mange måder og de kan genbruges igen og igen med et nyt tema. Herunder lister vi vores forslag til hvordan man kan bruge vores smukke træfade.

  1. Træfade til lys. Brug et træfad til at samle en gruppe lys. Det kan være en klynge af små fyrfadslysestager med lys eller det kan være store bloklys. Læg eventuelt lidt pynt rundt om lysene

 

  1. I stedet for at stille vinflasker rundt omkring på bordet, kan man samle 2-3 vinflasker på et aflangt træfad. Dette er ikke bare praktisk, men ser også meget flot ud

 

  1. Lav din egen kreative dekoration på et træ fad. Et træ fad kan fås både i naturligt look, men også i farver. Lav et tema hvor lys, servietter og dugen passer sammen med farverne du vælger til fadet. Er det til barnedåben, studenten, brylluppet m.m. så har vi alt i pynt.

 

  1. Lav det flotteste jule slikfad. Træfade der har et antikt look og ligner gamle træfade giver den helt rigtige stemning ved traditionsrige begivenheder. Læg flotte julekugler på fadet og stil eventuelt en lysestage eller røde bloklys

 

Vi har hundrede vis af ideer til din næste træfads dekoration. Har du brug for hjælp til et tema, som har vi helt bestemt en rigtig god ide.

Vi har rigtig meget pynt til at dekorere alle typer af træfade. Vi elsker at dekorere og vi kan slet ikke lade være. Et kedeligt festbord er for trist. Vi synes det giver et helt andet indtryk, hvis et festbord et pyntet op så der er liv, farver og man bliver i godt humør.

FADE I TRÆ TIL ENHVER DEKORATION

Her på siden kan du se vores udvalg af fade i træ. Vores træfade har et rustikt udseende, som er særdeles hyggeligt, når fadene eksempelvis kombineres med stearinlys eller andre dekorative elementer.

Hvis du vil have et fad i et andet materiale, har vi masser af alternativer. Vi forhandler eksempelvis også fade i ler, glas, metal og meget mere. 

Skal du bruge træfadet til dekoration, kan vi varmt anbefale, at du kaster et blik på vores dekorationssten. Sten er vores speciale, og vi har altid fordelagtige priser, når du køber træfad online hos MyStone. Vi har altid billige træfade i vores sortiment i både moderne stil men også træfade der ligner antikke og gamle træfade. Er du i tvivl om noget, så send os en mail eller ring i vores åbningstid. Det er også muligt at kigge ind i vores fysiske butik i Stoholm.