LYSESTAGER TIL BLOKLYS

Indret dit hjem med sjæl og varme. Skab lys og liv i kroge og karme med smukke bloklysestager fra MyStone. Hos MyStone finder du lysestager til bloklys i mange forskellige former, farver og materiale, som alle kan være med til at sætte et personligt præg og skabe hygge i dit hjem.  I vores udvalg af blokstager er der almindelige lysestager til bloklys, lanterner til bloklys, gulvstager til bloklys samt lanterne der er egnet som udendørs lysestager til bloklys


BLOKLYSESTAGER

Hos MyStone tilbyder vi et flot udvalg af forskellige lysestager til bloklys. Vi har forsøgt at samle så bredt et udvalg som muligt, så der er noget for enhver smag. Det betyder, at du næsten med garanti kan finde en bloklysestage, som passer til din smag.

Vi sælger stort set altid vores bloklysestager enkeltvis og sjældent parvis, da vi oplever en tendens blandt vores kunder, hvor de gerne vil have muligheden for at vælge én enkelt blokstage eller f.eks. 3. I tiden er det meget in f.eks. at mikse stager både store og små samt mikse materialer. En stor smuk gulvlysestage til bloklys, en flot stor glas gulvvase med friske stauder samt en kraftig beton eller glaslysestage til bloklys placeret sammen giver en helt fantastisk look, hvor det både ser spændende ud, men også er smukt, enkelt og moderne at se på. Det er ganske let, at skabe fantasifulde, hyggelige kroge og vindueskarme, hvis man blot tør være kreativ. Man kan vælge en ganske neutral stage til bloklys, hvor alle farver lys kan anvendes til. Så er det let at skifte stil og farver præcis som man har lyst til. Gule lyse til påske, friske farver der matcher havens blomster om sommeren samt smukke røde til juletid. Der er mange muligheder for at lave en personlig stil.  

GULVSTAGE TIL BLOKLYS

En høj lysestage til bloklys kan sagtens bruges som gulvstage, men den vil også være ganske smuk stående i store vinduespartier og ved brede vindueskarme. Hele året rundt kan man skabe stemningsfulde stunder og især en stor lysestage til bloklys virker imponerende at kigge på. Hos MyStone elsker vi at indrette vores hjem med lysestager til bloklys og vi elsker brændetiden på vores smukke store lys. Her er der ikke noget med at skal skifte lys ud hver 6 eller 8 time som ved almindelige fyrfadslys.

Klassiske sorte lysestager til bloklys har vi solgt rigtig mange af og de er stadigvæk utrolig populære. Når det er det store festbord der skal dækkes, er vores kobberstager samt sølvstager til bloklys meget brugte. De er festlige og pynter på ethvert bord. Igen er de store blokstager meget brugte til festerne, fordi de store lys kaster et kraftigere lys fra sig end almindelige fyrfadslys.

LYSHOLDER PÅ SPYD

Dekorationer kan man lave hele året og derfor har vi selvfølgelig også lysholder på spyd til bloklys. Vores flotte og elegante lysholder med spyd til bloklys fås i flere flotte farver som guld, sølv, kobber samt i flere størrelser. Lysholder på spyd bruges især når der skal laves adventskrans, for det giver en bedre stabilisering af lyset. En lysholder kan bestemt også bruges til andet end som stage til adventslys. Er man kreativ og kan lide at lave smukke blomster dekorationer til fest og borddækning, kan man med fordel give dekorationen et ekstra pift ved at sætte et lys i. Det gør det endnu mere festligt. Det kan også bare være en smuk træstub, som man gerne vil bruge som en anderledes lysestage. Naturmaterialer som sten og træ er smukt. Det er let at tage en flot afbarket gren - stikke en lysholder i og så har man en billig smuk lysestage til bloklys som ingen andre med garanti har. Vi har selvfølgelig også en helt almindelig lysholder på spyd til fyrfadslys til den mindre borddekoration.

LANTERNE TIL BLOKLYS

Hele året rundt er det skønt at byde sine gæster velkomne med lys udenfor. En udendørs lanterne til bloklys skaber en dejlig stemning og så er de lettere at bruge end fakler. Man kan i hvert fald være mere sikker på, at lysene forbliver tændte. Store lanterner til bloklys kan man desuden pynt op med alt godt fra naturen samt lægge små lyskæder på batteri ind. Således er det nemt at gøre det både hyggeligt og festligt foran hoveddøren. Lanterne med lys fås i modeller der er egnet både til udendørs brug og indendørs brug. En lanterne kan også være en stor fordel i rum med meget gennemtræk. Det kan være i en entre, hvor dørene åbnes ofte, hvor der vil være risiko for at stearinen løber på gulvet. Stearin kan være lidt besværligt at fjerne, så her vil en lanterne til bloklys være et godt alternativ til en blokstage.  

 

Hvis du gerne vil opleve vores udvalg af lysestager til bloklys og se dem selv, kan du besøge os i Stoholm. Stoholm finder du mellem Viborg og Skive. Det kan være, at vi kan inspirere dig med vores flotte dekorationer. Vi har udover vores lysestager til bloklys også et stort udvalg af lysestager til fyrfadslys og lysestager til almindelige lys samt rigtig mange andre ting, så bare kig forbi. I vores åbningstid er alle velkomne. Vi hjælper også gerne med at finde smukke lys til dine stager samt ting til værtindegave m.m.