Stilling Design 

Stilling Design Denmark er et unik, enkelt og meget stilfuldt design. Basic stilen er klassisk, smagfuld og let at indrette med i alle hjem. Særligt fremhæves de smukke sorte design lysestager, gulvstager, bakkeborde samt udendørslanterner.


STILLING DESIGN LYSESTAGER

Her hos MyStone.dk har vi hele det store udvalg fra Stilling Design Denmark. Enkle og stilede design lysestager som kan bruges hele året rundt - både til hverdag og fest. 

Alle vores smukke lysestager fra Stilling Design leveres i en flot æske, så den også er klar til at forære til en du har kær. Stilling Design er en populært at give som gave, både som en flot værtindegave men også til fødselsdage og mors dags gave, hvor man gerne vil give lidt ekstra.

Blandt nogle af vores meget populære lysestager vil vi gerne fremhæve:

FIRKANTET LYSESTAGE

Dansk design lysestager i fin geometrisk facon. En smuk sort lysestage til 4 lys. Stilling Stage 2000 er en helt enkel sort firkantet lysestage, som kan bruges både med fyrfadslys og almindelige slanke høje lys. Stilling Design har været medvirkende til, at sorte lysestage er blevet utroligt populære. Både de helt enkle slanke høje sorte lysestager, som Modul lysestager, men også de sorte kubus lysestager er utroligt populære. Den nordiske trend for boligindretning har ændret sig meget de senere år og er blevet utrolig stilfuld og lang mere enkel og elegant end tidligere. I Danmark elsker vi at mikse det enkle design med lækre naturmaterialer, som f.eks. egetræ. Det er med til at give et enkelt, naturligt og måske også mere ærligt look. Andre europæiske lande finder dansk design meget attraktivt og smukt.

MODUL LYSESTAGER

Modul lysestage serien udgår desværre af produktion fra Stilling Design Denmark, hvilket vi beklager. Vi har stadigvæk få tilbage på lager – så du kan nå det endnu hvis du er hurtig. Ring eventuelt inden du bestiller!

GULVSTAGER

Enkle smukke gulvstager enten som sorte gulvstager eller som gulvstager i stål. Utroligt flotte og dekorative. Stilling Design Original Stage findes i flere forskellige størrelser hvor specielt den smukke matsorte design lysestage er fantastisk elegant. Gulvstager kan være med til at fremhæve en ellers kedelig væg og sprede hygge. De smukke sorte Stilling Design Lysestager er billige sorte lysestager og er meget velegnet til gave.

STILLING UDENDØRS LANTERNER

Stilling Design har lavet en meget smuk udendørs lanterner til stearinlys, som vi elsker her hos MyStone. Serien af udendørs lanterner hedder Stilling Outdoor og består af høje lanterner på fod til at stille på jorden f.eks. ved hoveddøren eller på terrassen og altanen. Desuden er der en meget fin udendørs design lanterne i en mindre model, som er velegnet til at stille på havebordet men som også vil være smuk foran hoveddøren og på altanen.

STILLING SIDEBORD DESIGN

Stilling Sideborde er designet helt i samme ånd med enkelthed og funktionalitet. Stilling Sidebord er et lille bord, som kan bruges med glasplade eller du kan trylle det om til et bakkebord med tilkøbte moduler. Et bakkebord dansk designet er også noget som er blevet populært både i DK men også i udlandet. Stilling Sideborg kan f.eks. bruges som sidebord til sofa eller bakkebord til seng. Hos MyStone er Sidebord Hvid & Sort Bakkebord et af vores mest efterspurgte møbler.

OM STILLING DESIGN

Stilling Design er et gennemført dansk design firma inden for boligindretning og interiør. Designeren stiler efter rene, danske linjer i funktionelle emner. Stilling design startede for mere end 20 år siden og har en meget stor viden og erfaring fra møbel og interiør branchen. Designeren bag, Paul Stilling er uddannet møbelsnedker men har også arbejdet som kunsthåndværker hos AJ Iversen i København. Paul Stilling har en passion for dansk design hvor enkelthed, lige linjer, geometriske figurer er gennemgående i hans design. Selve idéen om at designe brugskunst opstod, da Paul ønskede noget mere enkelt brugskunst til sin udstilling i møbelbutikken i København. Det var her de smukke design lysestager, Stilling lysestagerne kom på tegnebrættet. Sidenhen er Stilling lysestagerne blevet utroligt populære. Fælles for Stilling lysestager er, at de har et enkelt design og en rigtig god funktionalitet og kvalitet. Hele produktprogrammet tilpasses og udvikles løbende efter den danske designers visioner samt efter kundernes ønsker. 

 

 

 

Køb hos MyStone.dk og støt 3 Danske Arbejdspladser!
Køb hos MyStone.dk og støt 3 danske arbejdspladser!