JULEDYR OG JULEFIGURER

Smukke, sjove og finurlige juledyr. Stort udvalg af finurlige og frække juledyr. Vi har alt lige fra søde julefugle til indendørs og udendørs dekorationer, frække julerensdyr i alverdens former og farver, kloge ugler samt mange andre fine julefigurer som julemus, julekatte og julehunde.SØDE JULEDYR DER GØR DECEMBER SJOVERE

Søde og frække dyr til samlingen af julepynt finder du her hos MyStone.dk. Søde fugle til både indendørs og udendørs dekorationer og blomster. Frække rensdyr i alverdens farver og former, og kloge ugler -  perfekte til dit hyggelige julehus. Men også til julens fester er det nemt at bruge dyrene i juledekorationer og til borddækning. Med kogler, juletræer og lys kan du nemt og hurtig skabe et stemningsfyldt jule skov tema med skovens beboere. Dyrene er hyggelige og sjove for især børnene at inddrage i borddækning og pynt generelt. Det er kun fantasien der sætter grænser og dine gæster elsker at blive overrasket.

 

LAV SJOVE DEKORATIONER MED JULEDYR

En juledekoration kan man hurtigt lave, men hvis man gerne vil lave noget lidt mere specielt julepynt, kan man blot ved at tilføje en sød lille julemus, nemt lave sine egne personlige juledekorationer. Man kan lave spændende julefade pyntet med alt godt fra skoven som grankogler, mos og lignende naturpynt. Naturpynten vil skabe et stemningsfyldt skovtema perfekt til de søde juledyr. Vi har alt i julefigurer lige fra smukke julefugle der på elegant vis med glimmer og fjer vil se fantastiske ud som pynt på det mest. De bliver brugt i alt fra adventskranse til pynt i dekorationer og i blomsten julestjerne. De er også meget smukke på et festligt julebord. Vi har også både sjove julefigurer med julerensdyr der kælker, rensdyr Rudolf med tøj på samt sjove julemus der leger. Der er både keramik figurer, figurer med fjer, i træ og andre materialer. Du kan også vælge at lave en hel udstilling med flere forskellige juledyr. Det er helt sikkert noget som de små børn vil finde ganske spændende.

 

JULEFIGURER SOM LYSESTAGER

Nogle af vores juledyr er lavet som lysestager hvor man f.eks. kan anvende fyrfadslys. Disse figurer er meget fine at pynte op med i en vindueskarm, på lysfade men de kan også sagtens stå julebordet ved siden af flæskestegen. Juledyr spreder med garanti en god stemning på et flot dækket julebord. Vi har flere forskellige julefigurer med lys, hvor det nok er vores julerensdyr, der er de mest populære. Julerensdyr har vi både i en elegant udgave til fyrfadslys, men også i en mere sjov og sød udgave. Vi har et kæmpe sortiment og vi skifter ud hvert eneste år. Vi følger trenden og derfor kan der være stor variation i hvordan vores juledyr ser ud og hvor mange forskellige vi har af hver type. Vi har som regel altid mange julefugle, julemus, julerensdyr, julekat og julehunde. Det er de mest populære juledyr vi har. Vi har derudover altid flere specielle julepynt-fugle både med ståltråd til at stikke ned i en dekoration og julepynt-fugle med klemmer. De fås i alverdens farver, med eller uden glimmer. Dermed kan de både bruges til at hænge op eller som siddende i en adventskrans eller dekoration.

 

JULEDYR TIL OPHÆNG OG STÅENDE PYNT

Der findes mange forskellige juledyr hvor nogle er velegnet til ophængning og andre til at stå selv. Stå selv dækker også over de søde julefigurer der ligger på maven, kælker, står på ski eller andet spas. Vi har hele udvalget i vores sortiment også i forskellige materialer. Det har altid være ganske populært med strikkede juledyr. Det er lidt mere slaskede julefigurer i garn, som er noget så søde at have til at sidde rundt om i huset, på sofaryggen eller et andet sted hvor de bliver set. De andre juledyr til ophængning kan man f.eks. hænge op på friske grangrene, på juletræet eller på flotte grene fra haven. Alle juledyrene kan genbruges år efter år i mange år fremover. Samler man på julemus, kan det være sjovt at finde en ny til samlingen hvert år. Der kan gå helt sport i det. Vi gemmer som regel vores julepynt og bruge det igen år efter år, men vi tilføjer også gerne lidt nyt til samlingen. Hos MyStone finder du altid et kæmpe udvalg af nye julefigurer, men vi har også altid de populære gengangere måske i nye variationer.

 

JULEFIGURER PÅ JULEBORDET

Når julebordet skal dækkes op til fest, skal man bare give den fuld gas. Der er intet der kan blive for meget på et julebord.  Pynt f.eks. op med duftende grangrene og hæng de søde små julefigurer op med yndige silkebånd. Du kan også stille lidt små julerådyr eller en Rudolf figur forskellige steder på bordet samt lægge lidt små stykker gran og grankogler. Der skal faktisk ikke så meget til får at skabe den rigtige julestemning og dække et kreativt julebord. Det er de små detaljer, der er med til at sprede julestemning. Sammen med en god snaps selvfølgelig. Det er ikke rigtig jul uden sild og snaps på bordet. Hos MyStone har vi virkelig meget smukt og festligt bordpynt. Vi har endda lave en flot kategori kun med julens farver, hvor du kan finde inspiration. Du kan se julekategorien her – Duge og bordløbere jul. Her kan du måske finde inspiration til din julefrokost. Vil du gerne se flere flotte juleting, så kan du få et overblik over alle julekategorierne ved at klikke her – Julepynt