Sjove ting og pynt til haven og terrassen

Stort udvalg af forskellige ting til haven. Vi har mange forskellige ting til terrassen, altanen & haven og i vores sortiment finder du alt lige fra sjove ting til haven, billige ting til haven, altan pynt, smukke lanterne og hyggelig belysning til tæpper, puder og meget andet. Vi har rigtig meget ”terrasse hygge ”på lager. Gå på opdagelse her og se vores skønne pynteting til haven. Eller brug siden til få en masse ideer til at skabe dine egne vidunderlige haveoaser og hyggekroge.GØR DIN TERRASSE HYGGELIG

Der er ikke noget bedre end når haven er indbydende og med dejlige små områder, hvor man kan sætte sig ned og nyde udelivet. Vi har et forskellige udvalg af pynteting til haven, som kan hjælpe dig med at skabe en mere hyggelig have indretning. Har du en terrasse, er det nok det nemmeste sted at starte. Der skal ikke meget til for at lave den yndigste hyggekrog på terrassen. Blot med ganske få ting, kan du skabe din helt egen Morten Korch stemning eller du kan gå med din helt egen yndlingsstil og farver. Ser det hele lidt trist og tomt,- ud og ser dine havemøbler lidt kedelige, ud så fortvivl ikke. Vi har smukke tæpper og puder. Med lidt ekstra tæpper og puder, som du hurtigt kan tage med ud i haven, kan du ændre på hele indtrykket ganske hurtigt. Vi har puder og tæpper både ensfarvede eller med mønstre. Det handler meget om den stemning man skaber med hyggelige ting. Farver, lys og levende planter. Et lammeskind er meget dekorativt,- og så er det bare virkelig behageligt at sidde på. Især på de lidt kølige sommeraftner. Vi har både ægte lammeskind samt dekorationsskind / lammeskind fake. Selv med ganske få nye ting til terrassen, kan du skabe en meget stor forskel både synsmæssigt, men også med den stemning og atmosfære der skabes. Og husk, en rigtig skøn belysning skaber en naturlig hygge på terrassen, som man bare ønsker at være en del af.

 

HYGGEBELYSNING TIL HAVEN

Udendørs hængelanterne rundt om i haven og på terrassen ser både flot, indbydende og elegant ud. Uanset om der skal være havefest eller ej, er den rigtige hyggebelysning i haven et must. Rigtig havehygge kræver den rigtige belysning. Et bålfad kan man altid tænde, men det er bare meget nemt med en flot lyskæde til terrassen eller flotte udendørs lanterner. Gør din terrasse indbydende ved at hænge flotte lyskæder op. Har du en terrasse der ikke er overdækket eller en åben altan, kan du i stedet for bruge en parasol til at hænge lyskæden på. Mulighederne er mange, hvis blot fantasien også er der. Lyskæderne er desuden nemme at tage med i campingvognen, hvor du kan hænge dem op f.eks. i forteltet. Lige meget hvor de kulørte lyskæder hænges op, vil du straks fornemme den dejlige og hyggelige stemning der spredes i skæret herfra.

LED pærer med solceller er også et af denne sommers store hit. Her lades lampen / pæren automatisk op, når pæren eksponeres for sollys. Perfekt til campinglivet eller til en udendørs hyggekrog i haven, hvor der ikke lige er en stikkontakt. Og så er strømmen gratis.

Vi har forskellige lanterne både med LED, solceller og til stearinlys. Lanterner er også oplagte til at skabe den perfekte diskrete hyggebelysning i haven, på terrassen eller ved fordøren. Lanterner skaber stemning og atmosfære. Vi har lanterner, som du hurtigt kan tage med ud i haven på terrassen, på camping og på altanen ja sågar med på fisketur eller til overnatning i shelter. Til vores mange fine lanterne kan der også købes LED-stearinlys med flammer, der ser meget livagtige ud. Det er både praktisk og smart hvis du er på farten eller hvis lysene ikke er under opsyn hele tiden. I naturen skal man tænke lidt over de tørre perioder, der altid opstår og bruge åben ild med stor omtanke. Med vores smukke LED-lys tænker du ikke over, at lysene ikke er ægte. Hos Mystone har vi altid et udvalg af havebelysning og dejlige tæpper til din hyggekrog have. Og vi har mange forskellige ting til udendørs terrasse inspiration, så du måske får den helt rigtige idé til din egen haveoase.

 

SJOVE TING TIL HAVEN

Søde og sjove frøer med lysende øjne, som også er en solcellelampe til haven, kan få smilet frem på de fleste. Vi har flere forskellige sjove ting til haven, som du kan bruge i hverdagen eller til havefesten. Kulørte lyskæder (LED) i mange flotte farver samt meget andet kan du finde i vores kæmpe univers af pynteting til terrassen. Vi har mange forskellige sjove og flotte ting til haven og fede ting til terrassen. Desuden har vi alt i pynt til havefest.

 

TING TIL HAVEFEST

Mangler du ting til havefesten, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et kæmpe stort udvalg af ting til havefest med alt lige fra engangsduge til kulørte havelamper. Vi har udendørs lanterner, fede ting til haven og alt til borddækningen samt diverse have pynteting, dekorationsfade, engangsservice, stearinlys, servietter og meget mere. Har du brug for hjælp til din bestilling, så klarer vi også gerne det.

 

ALTAN INDRETNING

Bor du i lejlighed og er du så heldig at have en altan, så har vi selvfølgelig også pynt til altaner. En altan kan hurtigt komme til at se lidt kedelig ud, når der ikke er grønne planter, som man jo naturligt nok altid har i en have. Her kan du i stedet for plante nogle flotte krukker til med alt krydderurter, tomatplanter og smukke duftende blomster og på den måde skabe din helt egen oase på altanen. Med en hyggelig altan lampe skabes hurtigt et stemningsfyldt miljø, som befinder du dig i en dejlig baggård. Er der meget direkte sol og vind på din altan, bør du hænge lidt afskærmning op for at beskytte dine planter. Altan interiør som bløde puder og varme tæpper, som du lige kan tage med ud når du skal sidde en aftenstund og nyde det gode vejr er et must. Bløde puder i stolene eller et smukt lammeskind er behageligt og er samtidig med til at gøre det mere hyggeligt. Det skal være indbydende, så du får lyst til at smække altandøren op og gå derud. Man behøver faktisk ikke ret meget pynt til altanen førend, at den er hyggelig. Altan dekoration som lysfade dekorert i forskellige sommerfarver, som du lige kan tage med ud, når du sidder med en velduftende kop kaffe og et hyggetæppe,- er faktisk nok til at din altan indretning hurtigt tager form. Det behøver ikke at koste en formue. Med lyskæder viklet omkring gelænderet eller en smart solcelle altan lampe, kan du have lys på altanen hver aften. Det virker indbydende og er meget stemningsskabende. Det er vigtig, at få lavet små udendørs hyggekroge i hverdagen og skabe et åndehul, hvor du kan slappe af og finde ro. Altan dekoration og pynt behøver ikke at koste en formue. Det er noget f.eks. studerende er nødt til at tænke lidt over. Vi har heldigvis også billige ting til haven, terrassen og altanen, så alle kan få råd til at skabe en hyggelig terrasse eller lave en altan udsmykning for ganske få midler.

Vi håber, at du får skabt dit eget skønne åndehul og få lavet din hyggekrog præcis så dejlig, som du forestiller dig. Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.