LED lys

LED lys er din genvej til at skabe en hyggelig og behagelig steming, fordi at du med et LED lys får et godt og komfortabelt lys.LED lys i former og typer

Hos mystone har vi flere forskellige former og typer LED lys.

Derfor har vi også har LED lys der mindre utrolig meget om almindelige stearinlys. Dette gør det muligt at udskifte dine stearinlys med LED "stearinlys" for en aften, uden at folk vil kunne se at det er LED ved første øjekast.

Det smarte ved LED stearin lys er at de holder længe og mange af dem kan indstilles med timer. Det betyder at du roligt kan slappe af i hyggelige omgivelser i LED flammes skær. Det gør derfor heller ikke noget hvis du skulle falde i søvn til den beroligende dans fra flammen.

LED lys til jul

Vores udvalg byder også på lyskugler med form som figurer, der gør dem ekstra sjove og dekorative. Mange af figurerne har juletema og derfor vil de, passe perfekt som pynt til jul eller som del af en juledekoration.

Kombiner vores LED kugler/figurer med vores LED lyskæder og du er sikret at hjemmet er godt lyst op og pyntet til jul. LED lyskæden kan med fordel bruges omkring juletræet sålede du undgår levende lys i tilfælde af at det vælter.

LED lys som del af velkomsten

LED lys kan også købes her hos Mystone som lanterne. Så hvis du gerne vil have lys i vindueskarmen, vinduet, entréen eller udestuen, så kan LED lys være løsningen. Vores flotte LED lanterner kan skabe en hyggelig stemning, og de kræver ikke at du konstant skal være opmærksom på om lyset slukker.

LED Lys til de flammeløse arrangementer

LED lys er et fremragende alternativ til almindelige stearinlys. LED lys har flere fordele i forhold til stearinlys, men de mest markante fordele er, at LED lys ikke forringer luftkvaliteten i rummet, og at LED lys ikke er brandfarlige. 

LED lys er også det oplagte valg til børneværelset, hvis der skal være mulighed for hyggebelysning, men uden den risiko, som der er med levende lys. 

LED lys fåes i flere farver og størrelser, samt som lys i lanterner. Hvis du søger noget herinde, som du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os på mail@mystone.dk eller ringe til os på 21683207.

Levende lys?

Man kan selvfølgelig også finde alminde stearinlys her hos Mystone og vi har et bredt udvalg af fyrfadslys, bloklys, figurlys og stagelys og du kan se dem alle her