Store og små pyntepuder

Flotte pyntepuder til hele hjemmet. Vi har skønne pyntepuder i forskellige farver og materialer. Vi har både ensfarvede pyntepuder, puder med mønster, små pyntepuder, luksus pyntepuder men også bare helt enkle billige pyntepuder, som ungerne kan tumle med på legeværelset. Her hos MyStone kan du selv gå på opdagelse og finde nye pyntepuder til dit hjem.PUDER TIL PYNT

Trænger du til at få lidt nye farver ind i dit hjem, er pyntepuder en hurtig og nem løsning. Man kan have flere forskellige puder i sofaen og blot ved at ændre på farvekombinationen, skaber man en helt ny stemning i rummet. Mange får det indimellem på den måde, at de trænger til at opfriske deres hjem og få lidt nye farver. Har du det på samme måde? Det er som om, at om at når årstiderne skifter, har man lyst til at tilpasse sig den kommende sæson. Om vinteren tager vi rolige og lidt mørkere farver ind. Grå puder og sorte pyntepuder er altid noget der er efterspørgsel på året rundt, men også lilla puder har været meget fremme gennem flere sæsoner i vinterhalvåret.

Om foråret er det typisk lidt mere over i de friske forårsfarver der skaber nyt liv. Her kan pyntepuder i grønne farver, olivengrøn eller mere støvet grøn være et oplagt valg. Pyntepuder i grønne farver (i de støvede nuancer) er virkelig flotte i kombination med andre farver. Grønne pyntepuder kan både sættes sammen med andre grønne nuancer og de kan kombineres med andre forskellige farver hvorpå man kan opnå et virkelig flot resultat. Det er kun fantasien der sætter grænser og det er dig selv der bestemmer hvor ”vildt og frisk” det skal være. Brændte farver og grønne pyntepuder kan bruges året rundt og man kan udskifte bare et par få farver og alligevel opnå en ganske stor forskel i stemningen i rummet. Man kan tage sine sofapuder og flytte ind og bruge dem som puder på sengen og man mikse på kryds og tværs.

 

PYNTEPUDER TIL SOFA

Trænger du til nye pyntepuder i sofaen og er du i tvivl om hvilke farver der kan være flotte sammen? Vi har lavet lidt forslag som du kan finde inspiration i herunder. Brug vores forslag som ren inspiration og vælg altid de farver som selv synes er smukke til dit hjem.

Forslag 1: Puder til grå sofa

En grå sofa kan måske godt se lidt kedelig ud, hvis man har valgt pyntepuder beige eller hvid, grå puder og sorte puder. Puder til en grå sofa må godt have lidt mere spræl og spil, da det ellers bliver alt for neutralt. Det gode ved at anskaffe sig en grå sofa er netop at den er neutral,- og at man derfor ganske nemt kan peppe den op med nye farver. Grønne pyntepuder elsker vi som sagt. Man kan tage en enkelt grøn pude, en brændt orange og kombinere med blå pyntepuder. Dette giver et helt nyt og lækker look.

Forslag 2: Sofapude

Kombiner velour pyntepuder med puder fløj eller uld. Ved at blande forskellige materialer, får man en mere gennemtænkt sammensætning end hvis man kun har f.eks. velour pyntepuder. Ved at kombinere uld med fløjls puder og strikkede puder, samt i forskellige farvenuancer, kan man virkelig lege med sin indretning. Puder i uld føles også som mere eksklusive pyntepuder, men er alle puderne i uld, bliver det måske igen lidt for meget. Det er med at finde en fin balance i hvor mixet er lækkert og fint.

Forslag 3: Pyntepuder til stuen

Puder med mønster kan tilføje liv i din sofa. Prøv at mikse ensfarvede pyntepuder og puder med mønster. Du vil blive overrasket effekten. Man kan vælge en eller to mønstrede puder, en skindpude i cognac farvet skin eller måske en pelspude samt 2 eller 3 ensfarvede puder. Dette mix af farver og materialer vil ændre hele stuens stil.

Forslag 4: Runde pyntepuder, store og små pyntepuder

Leg med et forskelligt mix af runde pyntepuder, store pyntepuder og små pyntepuder. Dette mix i størrelser er især flot på et pigeværelse med lækre rosa pyntepuder og måske nogle hvide pyntepuder i en anden størrelse. Det samme kan man gøre på drengeværelse. Drenge kan også godt lidt at kravle rundt i lækre bløde puder. Der er ingen der siger at pigeværelset skal have rosa pyntepuder og drengeværelset skal have blå pyntepuder. Det kan lige så godt være grønne pyntepuder på pigeværelset kombineret med andre farver. Det samme gælder drengeværelse. Man kan eventuelt lade børnene selv vælge deres yndlingsfarver og så lege med et mix herfra.

Forslag 5: Puder til sengen

Puder med tekst og pyntepuder med blomster ser indbydende. Bland disse med et par ensfarvet pyntepuder og forny dit soveværelse. Puder til sengen skal man lige vurdere på en ekstra gang, for det kan hurtigt blive lidt for spraglet. Det kommer an på hvad man anvender af sengetøj, om man bruger sengetæppe med mere. Er man til blomstret sengetøj og farverigt sengetæppe, skal man tage det med i betragtning når man vælger nye puder til sengen. Man kan få blandet farverne for meget. Et soveværelse må gerne udstråle ro og behagelig stemning, hvor det skal være skønt at komme ind i rummet uden at der er alt for meget som forvirrer. Det kan også være at man er mere til en romantisk stemning, men det gælder nu nok mest pigerne. Vores anbefaling af puder til sengen afhænger altså af hvorvidt du er typen med sengetøj der spræller, eller om du er til ensfarvet sengetøj / sengetæppe.

Til dig med spræl på sengetøjet: Rolige sarte nuancer som hvide puder eller beige puder som nemt kombineres med mange andre farver.

Til dig med roligt ensfarvet sengetøj: Ensfarvede puder kombineret med en mønstre pude eller en pude med tekst eller en pude med blomster. Er der noget i soveværelse eller farver udendørs man nemt ser fra soveværelset som et grønt træ, gule buske, lyserøde blomster, vil det være sjovt at finde lidt farver som passer hertil. Det vil give en god effekt. Gule puder inde og en gul busk ude, vil være en fin kombination. Lige som et tulipantræ og rosa puder eller puder med blomster vil gøre det. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

PYNTEPUDER PÅ TILBUD

Hos MyStone har vi altid massere af gode tilbud online på mange forskellige varer i shoppen,- og det gælder selvfølgelig også på vores udvalg af pyntepuder tilbud online. Pyntepuder udsalg vil fremgå her på siden samt kan du se alle vores forskellige nedsatte varer under fanen TILBUD, som du finder øverst på siden. Da vi løbende udskifter vores sortiment, kan det sagtens væres både luksus pyntepuder på tilbud, samt ganske almindelige dagligdags sofapuder der er blevet sat ned. Du kan med fordel tjekke ind på siden en gang imellem eller tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook, hvis du er på udkig efter nogle billige pyntepuder til børneværelset, stuen, sommerhuset eller måske endda til havemøblerne her til sommer. Har vi puder på tilbud, kan du altid stole på, at de nemt kan findes her på siden.

Det er generelt bare meget nemt at skabe nyt liv og stemning i sit hjem eller sommerhus blot ved at ændre på ganske få farver. Puder til pynt er bare en simpel og forholdsvis billig måde at gøre det på. Man kan også finde et nyt tæppe til sofaen eller lægge et flot lammeskind i lænestolen eller under sofabordet. Det er langt billigere at lege med de små ting end at male vægge, især hvis man godt kan lidt at lave om ret ofte. Det er også alt for besværligt kontra pyntepuder. Vi har forskellige pyntepuder til seng, sofapuder, puder til stole samt meget mere. Vi har også mange andre varer hos MyStone, som du måske også vil finde interessante hvis du er på udkig efter en billig måde at forny dit hjem på. Måske du også gerne vil se vores flotte plaids & lammeskind, karklude og viskestykker. Et lækkert lammeskind til børneværelset skaber hygge og virker eksklusivt. Er det dit køkken du har lyst til at opgradere, kan nye karklude i en lækker strikket kvalitet eller flotte viskestykker gøre meget.