ENGANGSSERVICE TIL FEST

Engangsservice til fest. Vi har et fint udvalg af billigt engangsservice til alt lige fra børnefødselsdage til sølv og guldbryllup. Vi har festlige engangstallerkener og engangskrus med motiver i flotte farver, der giver en stemningsfyldt borddækning, som er både praktisk, billigt og nem at rydde op i en fart.Engangsservice i god kvalitet med flotte motiver.

Vi har et fint udvalg af engangsservice til fester med flotte motiver der giver en stemningsfyldt borddækning. Vi har forskellige paptallerkner til børn med motiver, der kan glæde en lille prinsesse og hendes gæster samt give de små drenge julelys i øjnene. Vi har selvfølgelig også noget mere kønsneutralt engangsservice, som kan bruges til både piger og drenge i alle aldre. Vi sælger rigtig meget papservice til børnefødselsdage, havefester, barnedåb, guldbryllupper og sølvbryllupper, receptioner samt mange andre fester. Vores paptallerkener er flotte og dekorative og de er lavet i en god kvalitet, så de holder godt både til varm mad og til kolde desserter som islagkage. Vores engangsservice til fester er praktisk og der sker ikke noget hvis det ryger på gulvet. Det er ikke alle der ønsker er udsætte deres hverdags porcelæn for en børnefødselsdag eller havefest. Der sker bare let et uheld med glas og tallerkener, når der er gang i festen. Desuden kræver det noget at afholde en fest. De fleste ligger ikke inde med et stort antal glas og tallerkener. Men det behøver man heller ikke. Engangsservice er nemt at opbevare, fylder ikke noget og er super let et rydde op efter festen. Desuden er paptallerkener billige. I dag kan man få mange forskellige slags engangsservice, som slet ikke er at sammenligne med de tynde hvide paptallerkener. I dag er kvaliteten en anden og motiverne mange. Vi har et godt udvalg af flotte paptallerkner og papkrus og vores engangsservice i pap er af en god kvalitet der kan holde til både børne og voksen-fester, hvor det skal være nemt og praktisk. Det kan være til guldbryllupsparret, der skal have venner og naboer til morgensang og morgenbrød eller hvis måske til vejfesten.

 

PAPSERVICE TIL BØRN

Da vi sælger meget engangsservice til børnefester har vi lavet nogle fødselsdagssæt. Sættene består f.eks. af paptallerkener, papkrus og servietter der passer til i farver eller mønster. Fødselsdags paptallerkner med prinsesse tema hitter ved mange små piger og det samme gør paptallerkener med Cars, den lille røde bil også hos drengene. Ved at anvende paptallerkner til fest gør du det nemt for dig selv. Den type engangsservice vi anvender er af en kraftig og god kvalitet og det er velegnet som engangsservice til fest for børn. Vores engangsservice til fest er lavet af pap, som er et mere miljøvenligt engangsservice end engangsservice i plastisk.

Man kan nemt og hurtigt lave et flot og festligt bord med paptallerkener og papkrus dekoreret i flotte farver og med festlige temaer. Man kan også med fordel anvende engangsduge i flotte farver eller man kan vælge en engangsdug i hvid. Som et lille tip, kan man lægge farvekridt ved hver tallerken og lade børnene tegne på dugen. Det kan der godt gå lidt tid med og så er det noget, som de fleste synes er sjovt.

Se f.eks. vores udvalg af engangsduge her!

 

HURTIGT NEMT OG BILLIGT

Der er mange fordele i at bruge paptallerkner til fest. Skal man holde sølvbryllup / guldbryllup, ja så forventer naboer og venner, at de kan komme forbi og synge morgensang og efterfølgende blive budt ind til lidt morgenbrød. Her ved man ikke rigtig hvor mange der kan finde på at dukke op, har man tallerkner nok og så videre. I sådanne tilfælde vil det være meget nemmere at have en stak paptallerkener og papkrus liggende klar. Vi har altid forskellige paptallerkener til fester med forskellige temaer, der dækker lige fra barnedåb til guldbryllup.  Vi skifter løbende ud i vores sortiment men vi har som regel engangsservice sølv eller guldtema, neutrale paptallerkener og papkrus i både pige og drengefarver samt alders og kønsneutrale og farver. Med papservice kan man nemt dække et meget festligt bord i en fart. Når gæsterne tager hjem, skal opvaskeren ikke køre resten af dagen, man smider bare paptallerkenerne ud og det samme med papkrusene.

 

ENGANGSSERVICE TILBEHØR

Vi har et kæmpe stort udvalg med hundrede vis af varer. Vi har det flotteste tilbehør, som kan peppe enhver borddækning op. Se vores fine engangsduge, der fås i virkelig mange forskellige farver og mønstre og se vores stearinlys og servietter, lysestager og meget mere. Skab dine egne flotte og kreative farvetemaer til festen og lav det smukkeste og uforglemmelige festbord du nogensinde har set nemt og billigt.

 

ENGANGSSERVICE I MERE MILJØRIGTE MATERIALER

Engangsservice i plast er på vej væk fra markedet og bliver fremover erstattet af mere bæredygtigt og miljøvenligt engangsservice som f.eks. papservice og bambus engangsservice. EU-parlamentet har forbudt engangsplast og derfor vil fremtiden byde på mere miljørigtigt engangsservice.