JULETRÆER

Juletræ til pynt i mange størrelser og materialer. Små søde pyntetræer lavet i glas, keramik, jern / metal med mere, der kan stå og pynte hele året rundt. Vi har også mange flotte juletræer lavet af træ i forskellige størrelser. På denne side har vi forsøgt at samle alle vores flotte pyntetræer, så det er let og hurtigt at få et overblik over vores udvalg.

 PYNTETRÆER I TRÆ, JERN OG KERAMIK

Juletræer kan både være julede, men det kan også være flotte pyntetræer, drejet i træ, der sagtens kan stå fremme hele året rundt. Vi har forskellige kendte brands i shoppen som har lavet nogle virkelige flotte pyntetræer som f.eks. Felius Design, Speedtsberg og Ib Laursen med julekollektionen ”Stillenat” Vi har juletræer i jern og juletræer drejet i træ, juletræer i glas og keramik, plast samt mange flere juletræer til pynt. Vores juletræer keramik – fås i flere forskellige farver hvor blandt andet de grønne keramik pyntetræer er særdeles populære samt vores smukke hvide juletræer. De er enkle og de ser fantastiske og dekorative ud på et flot fad sammen med et par smukke julelys og en lille nissefigur. Det er let at lave flotte og kreative dekorationer med disse enkle og meget fine juletræer lavet af træ eller keramik og de er også meget smukke på det festligt dække julebord som bordpynt til julemiddagen.

 

LYSTRÆER LED

Om vinteren er der tidligt mørkt og derfor er det rigtig dejligt med nogle smukke julelys ude i haven og ved fordøren. Derfor har vi selvfølgelig også fine lystræer med led lys hos MyStone. Vi har forskellige typer af lystræer / juletræer med ledlys, som er rigtig flotte i indkørslen eller på terrassen. Der kan fås mange forskellige typer lystræer som f.eks. de smukke lys-træer med en mere hjerteformet top, der er meget dekorative at stille ved fordøren enten i en krukke eller hvor man nu gerne vil have kastet lidt lys over tingene. Vi har både led træer, der er beregnet til udendørsbrug samt nogle lidt mindre modeller, der er beregnet til at stå inde f.eks. i et vinduer, hvor det tydeligt kan ses både inde og udefra.

 

JULETRÆER, DET PERFEKTE PYNT TIL JUL OG JULEFROKOSTEN

Smukke og dekorative juletræer / pyntetræer hører julen til - både indendørs, udendørs og i dine juledekorationer. Vi har mange forskellige fine træer i mange forskellige farver og former. Enkle beton og ler træer, tråd og jern træer samt plastic og rattan træer der er perfekte til fine dekorationer på fade og i krukker. Et flot pynte juletræ i træ vil også være en perfekt værtindegave i julen, så husk at bestille i god tid inden du skal afsted til julefrokost.

 

NEM OG HURTIG DEKORATION

Med disse forskellige juletræer er det nemt, billigt og hurtigt at lave enkle og fine dekorationer. Med et fad, et sødt juledyr som et rensdyr og nogle kogler kan man nemt og let skabe et fint skov og hygge tema. Perfekt til vindueskarmen eller som midtpunkt på det smukt pyntede julebord. Det er kun fantasien der sætter grænser og som prikken over i'et kan men tilføje en lille dekorativ lyskæde.
Hos MyStone kan du købe juletræer på nettet hele året rundt. Når du køber pyntetræer online hos os, kan du altid være sikker på at få en hurtig levering og en rigtig god service. Vi har vores store lager hjemme i Stoholm og derfor kan vi hurtigt pakke og afsende dine varer hurtigt og sikkert afsted.