JULELYS

Vi lyser helt op i julen. Køb flotte julestearinlys, adventslys, kalenderlys, LED-stearinlys og mange andre stearinlys til jul hos My Stone. Se vores mange flotte julestearinlys til adventsdekorationer og juledekorationer. Vi har også diverse lysmanchetter samt andet ”julet” pynt til julestearinlys.JULESTEARINLYS I ENSFARVET, MED NISSER, JULEMÆND, GLIMMER OG GULD

Julen er lysenes fest - og i ethvert julepyntet hus og på et julepyntet bord,- skal der selvfølgelig også være rigtige julestearinlys. Vi har alt fra kalenderlys og adventslys til LED-julelys. Vi har nisselys og lys med julemænd, snekuglelys, lys i rigtig stearin og led-julelys. Vi har fyrfadslys, stagelys og bloklys i alle farver og former samt julestearinlys til dekorationer.

FLOTTE KALENDERLYS TIL DECEMBER MÅNED

Vi har de flotteste kalenderlys dekoreret med nisser, kalenderlys i glas, samt flere forskellige kalenderlys der er udsmykket med flotte ”julebilleder”. Vi har kalenderlys ren stearin, i elfenben og helt hvide kalenderlys bare med lidt sølvstjerner. Hos os kan man altid købe kalenderlys billigt online. Vi har også så man kan købe både kalenderlys og stage hertil, så man får et flot sæt der passer godt sammen.


Ifølge Wikipedia er selve kalenderlyset en tradition fra nyere tid, men som bunder i en gammel skik fra 1900-tallet. Ganske som i dag talte man dengang dagene frem til jul. Det var faktisk en dansk virksomhed der fremstillede og solgte de første kalenderlys under 2. verdenskrig, hvor Danmark var besat af tyskerne. Ganske som dengang tæller vi i dag dagene frem til jul, særligt i de familier hvor der er mindre børn. Det er både en hyggelig juleskik der også er sjov for børnene, når de kan ”tælle dagene” frem til juleaften. Den søde ventetid kan være lang, og en kalenderlys dekoration gør måske tiden lidt mere håndgribelig.

 

ADVENTSLYS TIL ADVENTSDEKORATIONEN

I år har vi de helt rigtige adventslys med tallene 1-4 i både sjove, søde og elegante udgaver. Hvad du er til, ved vi ikke men vi er spændte herpå. Vi synes selv, at det er et godt og bredt udvalg vi har i år. Vi har udover adventslys med tal på også et meget stort udvalg af andre lys i alverdens farver, så du kan lave lige netop den adventsdekoration du gerne vil have. Blandt vores lys til advent, har vi som regel et udvalg af adventslys med nisser, hvide og røde adventslys der altid er meget populære samt mange andre i forskellige størrelser. Hvis du gerne vil have mere ensfarvede adventslys der brænder længe, så kig på vores mange bloklys. Alle lys kan i teorien bruges som et adventslys og det gode er, at man selv kan bestemme og lave sine helt egne og personlige adventsdekorationer.

 

TIPS TIL EN HURTIG ADVENTSDEKORATION

Det er ganske nemt at lave en meget hurtig adventslys dekoration. Du skal egentlig bare have 4 adventslys, adventslys pynt, adventslys holder, lysfad eller lignende og eventuelt lidt pynt fra naturen som gran, kogler eller andet.


De 4 adventslys stilles på et lysfad eller andet ikke brandbart underlag. Adventslysene kan pyntes med pynt f.eks. fine julebånd, Felius Adventstal eller man kan lave sit eget pynt hertil. Rundt på fadet kan man pynte med lidt små grangrene, kogler, kanelstænger, tørrede appelsinskiver, valnødder, nisser eller hvad man nu har lyst til. Det er helt op til dig selv om det skal være adventslys i guld, grønne adventslys lilla adventslys – du skal vælge det du synes er det pæneste og så bare pynte løs. Hvis du gerne vil have led-adventslys, så har vi også det i vores sortiment. I stedet for at stille adventslys på et fad, kan man også vælge at bruge adventslysestager. Vil du gerne have en juledekoration med på arbejde, men har i en politik om levende lys, så har vi selvfølgelig også led-stearinlys til juledekorationer.

 

LED STEARINLYS TIL JULEDEKORATION

Lav sikre juledekorationer som du ikke skal være bange for går op i røg. Vi har fine led-bloklys, der ser meget ægte ud og som er helt perfekte til adventsdekorationer og juledekorationer. Vi elsker de rigtige julestearinlys, men vi kan også se, at der er brug for led-stearinlys. Der er mange, der gerne vil have en hyggelig juledekoration, men hvor man ikke ønsker levende lys. Derfor tilbyder vi også led-lys. Med et sikkert led-lys kan du lave juledekorationer og adventsdekorationer ganske som du plejer,- og helt uden risiko. Det kan være hensigtsmæssigt på mange arbejdspladser og institutioner, hvor de levende lys ikke altid kan være under opsyn, som de ellers bør være. Vi har forskellige led-lys til formålet. Vi har led-bloklys, snekuglelys/ sneboldlys med led, led lanterner, led-fyrfadslys, guldlys led, små søde julefigurer med led, lyskæder med led til batteri samt mange flere led-stearinlys med et behageligt og livagtig lys. Du kan væres kreativ ganske som du har lyst til. Led-julelysene kan både stå på lysfade, i træbakker eller sættes i stager og pyntes som ethvert andet stearinlys til jul. De kan bruge som julelys i vinduet eller du kan bruge dem i en lanterne og få julelys i haven.

 

DET HELE PÅ ET STED

Hos My Stone finder du alle slags julestearinlys til årets adventsdekorationer og juledekorationer samt et pænt udvalg af lysestager til jul. Udover alle vores smukke stearinlys og stager har vi en helt masse andet julepynt både til boligen og til julebordet med alt lige fra juleservietter og bordløbere til lyskæder, nisser og meget andet. Du kan finde alt pynt til julen her.


Mangler du flere antal varer end vi har på lager, er du altid velkommen til at ringe til os på 21683207 - så vil vi gøre alt for at bestille det hjem du mangler. Frem til jul har vi rigtig med mange gode tilbud på julestearinlys, kalenderlys og adventslys. Tilmeld dig vores facebookside, nyhedsbrev og følg med i de mange gode tilbud online.


Vi lyser op alle måneder frem til jul!