JULEPYNT

Vi ”juler” igennem hos MyStone fordi at vi bare elsker julen. Derfor har vi et meget stort sortiment af julepynt til borddækning, dekorationer samt alverdens pynt til at forskønne dit hjem i december måned. Vi har søde julelys og servietter, pynt til træet, nisser og julemænd, engle, julestjerner & julehjerter samt meget mere. Vi har julepynt i alle prisklasser og vi har også tit rigtig gode tilbud på julepynt. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få alle de gode tilbud på julepynt!PYNT OP TIL JUL MED STEMNING OG STIL

Julen er noget ganske særligt og julen er for mange børn forbundet med noget magisk og eventyrligt. Selv når vi er blevet voksne, husker vi tilbage på julen som noget ganske underfundigt. Vi husker stemningen af forventning, glæden og den gode julemad. Det smukt pyntede juletræ hvor gaverne lå under og duften af gran. De mange hyggelige stearinlys og de smukke juleservietter. Som voksne ønsker vi at skabe de samme gode minder for vores børn, som vores forældre gjorde for os. Hos MyStone vækker julen også mange gode minder fra barndommen og vi vil gerne være med til at skabe nye minder hos vores mange trofaste kunder. Vi har derfor alt hvad du skal bruge til at lave det flotteste julebord og til at jule pynte dit hjem. 

Vi har det yndigste julepynt til juletræ, julepynt til vinduer og meget mere. Vi har opdelt vores julepynt i en masse underkategorier, så det blive nemmere at få et overblik over hvad du søger. Gå på opdagelse og blive inspireret af de mange stilarter hvor vi selvfølgelig har alt fra den traditionelle klassiske stil og den romantisk stil, men også moderne julepynt og julepynt i nordisk stil. Kort sagt har vi juleting til ethvert hjem både traditionelt pynt og det mere moderne julepynt i alle regnbuens farver.

Vi har et bredt udvalg af mange forskellige juleting og pynten fås i rigtig mange forskellige materialer og farver som f.eks julepynt i naturmaterialer. Julepynt i træ er de senere år blevet særdeles populært og derfor har vi samlet noget af vores træpynt i en kategori for sig. Du kan se vores pynt i træ og naturmaterialer her

Et velpyntet hus er hyggeligt at være i for store og små. Skal man holde julefrokost, kan man også godt give den lidt ekstra gas med pynten. Hvis du gerne vil dække et spændende og flot julebord, så det ser imponerende ud når familien eller vennerne kommer til julemiddag, ja så har vi et kæmpe udvalg af juleting lige fra de sødeste julelys, juleservietter, juleduge samt diverse pynt til julebordet og selvfølgelig i alle julens populære farver. Det hele er delt op i kategorier, så det er nemt at få et overblik. Vi har også lavet en inspirationsside, hvor du kan finde inspiration til at lave en spændende jule borddækning og foldning af servietter. Vi arbejder på at få lavet flere billeder der kan bruges til inspiration. 

 

JULEPYNT TIL DEKORATIONER, ADVENTSKRANS & BORDDÆKNING

Kom i gang med juledekorationerne i god tid og få lavet en flot adventskrans. Vi har meget forskelligt pynt til juledekorationer og adventskranse. Dekorationer behøver ikke at være de traditionelle med ler og gran, det kan også være flotte fade hvorpå der er arrangeret smukke julekugler og en sød figur samt søde julelys. Du kan gå på opdagelse og finde inspiration i vores mange julekategorier som spænder vidt fra pynt til julebordet, jule-duge, julefigurer og meget andet. Udover flot og billigt pynt til julebordet har vi også rigtig mange andre ting, der kan skabe en dejlig julestemning. Vi har julepynt til vinduer,- både til at stille i vindueskarmen, men også til at hænge op i lofter og vinduer. Vi har pynt i alle farver så om du er vild med rødt julepynt, lilla eller måske hvidt julepynt har vi et temmelig flot udvalg hvis vi selv skal sige det og stort set i alle materialer. Vi har glas julepynt, julepynt i papir, julepynt i træ, julepynt af perler m.m. 

 

JULETING TIL BUTIKKER OG VIRKSOMHEDER

Stort julepynt til butikker. Er du butiksejer og vil du gerne have pyntet din butik op til julehandlen, har vi også et godt udvalg af juleting der er egnet til butikker / forretninger. Til dekoration til butikker har vi f.eks. nogle meget fine og rigtig store julekugler, der virkelig kan ses. Vi har også andet ophæng specielt velegnet til at pynte butikker op med. Vi har juleting som vil være egnet både til at stille på gulvet eller til at hænge op i loftet og i butiksvinduerne samt til at bruge til at lave dekorationer i udstillingsvinduet.

Julepynt til butikker er typisk større end almindeligt pynt, for at det kan ses blandt forretningens øvrige varer. Vil du vide mere om vores julepynt til butikker og eventuelt høre mere om fordelene ved at bestille et større parti, så kontakt os telefonisk eller send os en mail. Vi sælger meget julepynt til butiksvinduer. Vi leverer også juleting til virksomheder som pynter flot op i deres kantiner eller kontorlokaler. Vi kan levere det, der kan give stemning et løft til julefrokosten. 

 

FRAGT OG LEVERING

Vores leveringstid er typisk mellem 1-3 dage når man bestiller online. Bestiller man for mere end kr. 499,- er fragten gratis (Til nærmeste pakkeshop).

 

GLÆDELIG JUL FRA ALLE OS HOS MYSTONE

Hos MyStone elsker vi bare julen. Det gælder både travlheden, de mørke morgener, kulden – det hele elsker vi – for det får alle jule fornøjelserne til at virke endnu mere hyggelige og værdifulde. Vi pynter op, spiser pebernødder og har en masse hyggelige stunder på kontoret. Den julestemning vi har hos os,- håber vi kan mærkes ude hos alle vores kunder.

I den mørke vintertid er det vigtigt at skabe stemning og hygge i hverdagen. I november som ofte er lidt grå og regnfuld, begynder man så småt at tænke på pynt, pakkekalendere og planlægge hyggelige sammenkomster til december måned. Når vi kommer i december er forventningen stor for både børn og voksne og det er så vigtigt, at vi formår at nyde og sætte pris på juletiden. Den er så hurtigt overstået og som voksne glemmer vi sommetider, at suge indtrykkene ordentlig ind og lade os rive med af stemningen. Børn elsker når voksne har tid til at hygge og bare være til. Lave dekorationer sammen. Tænde kalenderlyset hver dag. Man skal sætte pris på julen og ikke glemme hvorfor vi holder jul – det er stemningen som børnene vil huske, den dag de selv er blevet store.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!

MyStone