Dialægt citat-plakater

Er du på jagt efter en personlig gave, der også gerne må være lidt sjov, humoristisk og samtidig kærlig … så kan en citat plakat fra Dialægt være en oplagt gaveide. Plakaterne har ni selvironiske udtalelser med indforståede jokes hentet fra forskellige jobs, erhverv, sportsgrene og hobbyer, som vi danskere brænder for.

Er du mor, lyder det her sikkert bekendt: ”Har du nu husket at ..?” - [Jeg VED, du har glemt det!] og er du sygeplejerske, har du helst sikkert selv brugt vendingen: ”Hvor ondt gør det på en skala fra 1-10?” - [Hvor meget piver du?].

De sjove plakater med tekst og selvironiske citater er ikke bare grebet ud af den blå luft. De er lavet af Dialægts trofaste Facebook-følgere, og det betyder, at sygeplejerskeplakaten er lavet af rigtige sygeplejersker, at golfspillere selv har meldt ind med citater til golf-plakaten og at en masse fædre derude, med god (og dårlig) far-humor, selv har fortalt, hvilke vendinger de bruger igen og igen. Og igen. Det er unikt, personligt – og alligevel kan de fleste nikke genkendende til en eller flere af de sjove udtalelser.

 En hyldest, et klap på skulderen og et kærligt, selvironisk grin

Plakaterne er en hyldest til os alle. De fortæller os, at vi godt kan være stole af dem vi er, de roller vi har og de jobs vi udfører. Ret ryggen og vær stolt af dig selv – eller giv Dialægt plakaten videren til én, der har fortjent et kærligt og humoristisk klap på skulderen.

Er du til humor, sjove tekster og citater på væggene derhjemme – eller kender du nogen der er – er en af plakaterne med underholdende udtalelser, der rammer spot on, en fin måde at hylde for eksempel din supermor på. De kan bruges til at sige tak til fyssen for at fikse nakken, give den hårdt prøvede pædagog et smil på læben efter at have tørret dages femogtyvende snotnæse eller måske vil du charmere kage-elskeren så hun måske deler dagens roulade med dig? Klik i kurven, køb og send. Du har nu været med til at sende humor og selvironi ud i det ganske danske land samt sætte kulør på danskernes stuer. Du kan ikke ramme ved siden af med de skæve, indforståede jokes.

Dialægt plakat: En gave til enhver lejlighed

Den bedste gave man kan give er uden tvivl en personlig gave. Desværre er nogle mennesker virkelig svære at finder gaver til – og hvis man spørger efter en ønskeseddel er svaret ofte ”Jeg ønsker mig ikke noget”. Den type kender du også, ikke? Så find plakaten eller fritidsinteressen med det, som ham eller hende den besværlige nørkler med, og giv den! Synes du en plakat er for risikabelt eller for stor til at være en ’bare fordi gave’, så findes mange af citatoversigterne også i A5 postkort størrelse.

Kan også bruges som det perfekte postkort til studenten, den nyuddannede, den nyslåede vinterbader, eller til læreren lige inden det ringer ud til læseferie men lige efter han har liret den kendte af: ”I har fri, når jeg siger i har fri!” - [Hold lige koncentrationen de sidste 5 minutter].

Sjove plakater med citater i Løvens Hule

Det behøver ikke altid være så korrekt, stift og kedeligt. Den formelle omgangstone er skrottet i bytte med humor og et glimt i øjet - og det hele er nedfældet på papir. De sjove citatplakater er fra den Østjyske virksomhed Dialægt, der er grundlagt af to unge fyre. De er begge astrofysikere fra Aarhus Universitet, og virksomheden var oprindeligt en iværksætterkravlegård for dem, hvor de skulle lære om opstart af egen virksomhed, markedsføring, drift og vækst. Og det må siges, at det er lykkedes.

Synes du at virksomheden lyder bekendt? Så har du sikkert set den på TV eller på Facebook. I januar 2019 deltog Dialægt i fjerde sæson af ’Løvens Hule’ på DR1. Det gik godt, og de hentede en investering hjem fra Jan Lehrmann og Jesper Buch.

En del af succesen er uden tvivl, at på Facebook spørger Dialægt-drengene om hjælp til nye sjove plakater, så det kommer til at være så tæt på virkelighedens verden som muligt. Brugerne melder ind, hvilke vendinger de selv bruger i hverdagen, hvad de ofte siger, når de er på job eller hvad der er typisk for deres hobby – og det ender, til stor morskab for os alle sammen, på en af plakaterne. Kender du en sejler, har du helt sikkert hørt: ”Jeg smutter lige hurtigt ned på båden” og ved udemærker godt, det betyder: [Jeg er tidligst hjemme om 4 timer].

De sjove tekst plakater vil tage sig flot ud alle steder i hjemmet, og det er uanset om du vælger at grine af bogholder-citaterne på kontoret, om du ler med kokken i køkkenet, om du er toilet plakat typen, hepper på 90’erne eller du har bestemt dig for at en Dialægt plakat skal have ærespladsen i stuen.

MyStone.dk er stolt forhandler af citatplakaterne fra Dialægt. Klik sortimentet igennem og køb den ideelle plakat til dig selv eller en, du godt kan lide. Uanset om det er en bager, en fisker, din tandlæge, mekaniker eller din gamer-knægt derhjemme, som du gerne vil hylde for den person han er, så er der helt sikkert en plakat eller et postkort fra Dialægt, der passer helt perfekt. Og imens venter vi selv på, om der kommer en plakat til webshop-indehaveren ...