Pynteting

 


Alt i pynt til alle arrangementer og højtider

Her kan du finde pynteting til både hjem og bord. My Stone har et bredt udvalg af smukke ting, der kan bidrage til at skabe liv og glæde. Vi har både færdige pyntting, der bare skal sættes på bordet, men også bånd, perler og andre skønne ting, der lægger op til kreative dekorationer.Hvis du ikke har erfaring med at lave dekorationer, kan du gå på opdagelse i vores blog. Her vil du løbende kunne finde interessante artikler, der inspirerer og giver blod på tanden i forhold til at kaste sig ud i nye sysler.

Sæt lys på tilværelsen

Du kan også sættes lys på tilværelsen med vores elegante lyskæder, der især egner sig til den kolde vintertid, hvor mørket nemt overtager. Alternativt kan kæderne også bare bruges til at give udsmykningen til specielle begivenheder et ekstra pift. Vi har desuden anvendt vores lyskæder og dioder i dekorationer. Det giver dekorationerne et fantastisk pift, og man undgår brandfaren, som der ellers er ved levende lys.

Mangler du noget?

Udforsk vores udvalg i pynt, og find de ting, som du mangler. Du kan også supplere med udstyr fra nogle af vores andre kategorier – eksempelvis vores speciale, der er kulørte dekorationssten, som fås i et væld af forskellige smukke farver og egner sig perfekt til enhver dekoration. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du se vores udvalg af sten her