ALT I PÅSKEPYNT TIL DIN PÅSKEFROKOST

Søde påskeharer og påskekyllinger, gule vaser, dekorative påskeservietter, gule stearinlys, påske bordpynt og pynt til påskedekorationer. Vi har de flotteste påskeæg til ophæng samt en troldegren at hænge dem på. Påsken er ikke bare årets største kristne højtid, den er også et dejligt symbol på forår, sol og varmere dage. Påsken er ensbetydende med traditionsrige påskefrokoster i mange familier. Hos MyStone finder du alt hvad du skal bruge til at lave det flotteste påske frokostbord.DET FLOTTESTE PÅSKE FROKOSTBORD

Har du inviteret familien til påskefrokost, vil du sikkert gerne finde lidt inspiration til et festligt og veldækket bord. Her får du brug for det flotteste påskepynt og de sødeste påskedekorationer. Hos MyStone har vi alt slags påskepynt bordpynt lige fra påskeduge, gule vaser, gule lysestager samt de pæneste påskeservietter. Måske har du allerede en yndig gul påskedug, som traditionsvis er fremme hvert evige eneste år, men har du ikke – og vil du gerne gøre det lidt let for dig selv, så har vi nogle flotte papirsduge i en rigtig kraftig og god kvalitet, som vil være en god dug til påske.  Vi har forskellige farver at vælge imellem, men ofte er det hvid, lilla eller gule duge, som mange foretrækker til påskedug papir. I kirken har farverne en betydning hvor f.eks. den lilla farve bruges i advents og fastetiden, palmesøndag og på store bededag. Nogle foretrækker en gul dug, fordi den er forårsagtig og gul er bare for mange en rigtig påskefarve sammen med en lys grøn. Det er de af den simple grund, at gul og grøn er de farver der pibler frem af jorden i forårsmånederne. I kirken bruges der også farver der markerer helligdagene. Her palmesøndag violet, langfredag sort, skærtorsdag og påskedag er hvide. 

Vi har både duge og bordløbere i alle farver og hos os bestemmer du helt selv hvilken farve påske dug vil bruge til din påskefrokost. Udover dug og service, vil du sikkert også gerne have nogle flotte stearinlys på bordet. Her kan vi tilbyde alle slags stearinlys i alverdens former og farver. Vi har specielt til påskepynten udvalgt nogle flotte gule stearinlys samt andre meget brugte farver i påsken for at gøre det let for dig. Vi har de helt almindelige høje lys, men vi har også søde kylling kuglelys og æggelys. Vi har et ganske stort udvalg af gule stearinlys i alle former og størrelser samt i mange andre af påskens populære farver. Er du mere til kunstige stearinlys påske, har vi også påske led lys som kan pyntes med søde lysmanchetter påskefarver, med fjer og dekorations æg. Når lys og dug er på plads, kan du med fordel se vores påskeservietter både ensfarvede og med motiver.

Påskeservietter er med til at skabe den helt rette stemning omkring påskebordet. Der er mange måder hvorpå man kan lave et fantastisk flot påskebord, - og de rigtig påskeservietter er helt bestemt et nødvendigt påske pynt til bordet. Vi har altid et ret stort udvalg af billige påskeservietter med motiver samt ensfarvede i både frokostservietter og middagsservietter. Ved at sammensætte og folde 2 forskellige påskeservietter, kan man lave en meget dekorativ ”opsats”, der ser lige så smuk ud, som havde det været en buket blomster. Vi elsker at gøre noget ud af borddækningen og derfor kan du selvfølgelig finde inspiration på vores hjemmeside. Bare kig ind på fanebladet Inspiration for at få idéer til farvevalg og borddækning og se vores videoer til foldeteknikker. Der er bare ikke noget bedre end at komme til et festligt og velpyntet påskebord med det flotteste påske pynt. 

Et par festlige tips til påske pynt:

Stil friske påskeliljer på bordet. Påskeliljer har den flotte gule farver vi gerne vil have i påskedagene, men det er også en af de første smukke lidt større blomster, som forårsmånederne byder på. Vi har nogle meget billige blomsterskjulere i påskefarver, som passer perfekt til de ”små påskeliljer” samt til de store påskeliljer. Se vores bud på en blomsterskjuler til påskefrokosten under kategorien Påskevaser – lysestager og blomsterskjulere!PYNT TIL PÅSKEDEKORATIONER

Kan du godt lide hjemmelavet påskepynt og har du flair for at lave dine egne påskedekorationer, så har vi en hel masse pynt til påske, som både kan bruge i påske dekorationer og til ophæng i vinduer. Påskepynt du selv kan lave eller som du kan lave i fællesskab med dine børn/barn er til stor glæde for de små og et minde i kan tage frem år efter år. Hører i til de rigtig kreative, der er gode til at sammensætte en påskedekoration til at pynte på bordet, så har vi alverdens flotte påske bordpynt der er beregnet hertil. Vi har søde påskeæg i forskellige farver, fuglerede med æg, der er nem at fastgøre, dekorations æg samt søde påskefigurer herunder påskeharer og påskekyllinger. Vi har også de meget stilrene og smukke påskeæg fra forskellige populære brands som blandt andet Felius Design påskeæg, Ryborg påskepynt samt meget mere som du kan bruge til at lave dine egne kreative dekorationer med. Vi har ligeledes bånd og sødt småt tilbehør. Vi gør det let for dit at lave nem påskepynt. Vi har så det er muligt at handle ind i lidt større mængder, så du kan bestille hjem hvis i skal bruge påskepynt til skoler, børnehave og selvfølgelig andre institutioner. Ring for at høre nærmere om vores priser til institutioner!

 

PÅSKEPYNT TIL HELE HJEMMET

Hos MyStone finder du et kæmpe stor udvalg af smukt og nordisk bordpynt til påskefrokoster som fås til alle stilarter. Vores Felius Design påskeæg er en særdeles populær som påskeæg pynt og vi sælger rigtig meget af disse online. Påskeæg til pynt er smukt som ophæng i vinduer og som ophæng på troldegrene. De kan bruges år efter år og bliver simpelthen ved med at være super in. De meget tidløse så man risikerer ikke at de går af mode om nogle år. Det samme gælder brandet HANDMADE BY LLP som er håndlavet. Handmade by llp kan bruges som hæklet påskepynt. Dette meget smukke og lidt sjovt hæklet påskepynt er en perlehøne. Hæklet påskepynt er unikt og det gør at hver perlehøne får sin egen personlighed. Handmade by LLP er også en meget populær værtindegave til påske frokoster. Der er så meget fint påske bordpynt man kan pynte sit påskebord op med. Med dekorationsfade kan man lave hvad som helst. Det er let at lave påskefrokost bordpynt på et dekorationsfad. Stil gerne 2-3 flotte gule lys (det kan også være forskellige farver af lys) på fadet sammen med en lille gul vase og pynt bunden af dekorationsfade med dekorations æg eller andet påske bordpynt. Man kan også placere en lille sød fjerkylling eller en anden keramik figur. Det er både let, hurtigt og flot. Er det et ret stort bord / langt bord, skal der nok laves et par fade,- et til hver ende for at skabe en flot balance på bordet. Lokalet kan man pynte op med friske ny-udsprungne grene og hænge påskeæg pynt på disse grene. Det kan være at børnene har været i gang med at puste og male æg, så kommer de til sin ret her og børnene vil være meget stolte. Det er bare om at give den hele armen når du pynter op til forårets første store højtid. Vi trænger alle sammen til at feste og være sammen efter en ofte meget stille periode ovenpå julen og den lange mørke vinter. 

 

PÅSKEPYNT DIY

Lav nemt selv dit eget pynt til påske. Vi har alt hvad du skal bruge for at lave kreativt påskepynt diy. Vi har fjer, æg, troldegrene, lys, fuglereder og meget mere. Slip kreativiteten løs og gå på opdagelse i vores påskeunivers og find inspiration til påskepynt diy - på din helt egen kreative måde som børnene vil elske.

 

PYNT EN TROLDEGREN OP MED PÅSKEPYNT

Det er let at få påskepynt til at se ekstra flot ud, hvis det kommer op og hænge, hvor alle kan se det. I rigtig mange hjem har det været en tradition at hænge påskepynt op på en troldegren. Vi har gjort det endnu lettere for dig. Vi har nemlig troldegrenen der ikke drysser og som kan bruge igen år efter år. En ægte troldegren fra haven drysser ganske forfærdeligt, når den er blevet for tør. Dette risikerer man ikke med vores. Man kan pynte grenene op med påskepynt man selv har lavet eller man kan pynte dem med traditionsrigt påskepynt. Ligesom med julepynten, samler mange også påskepynt og ofte er det det lidt dyrere påskepynt design man gemmer i mange år. Når man hænger det op, kommer det virkelig til sin ret. Man kan også tage foråret med indenfor ved at hente nogle ny-udsprungne grene fra haven og stille dem i en stor påske vase og pynte dem. Vi har selvfølgelig diverse påskepynt til ophæng, som du kan finde i vores kategori Bordpynt og ophæng til påske.

Påske er ikke bare årets største kristne højtid, men den er også et dejligt symbol på forår hvor de første rigtige blomster vokser overalt i haverne. Her på siden kan du finde alle vores påskeprodukter. Vi har delt vores produkter op i kategorier, så det er hurtigt og nemt at finde det du søger. Vi har påskepynt i alle prisklasser og vi har smukt og helt enkelt påskepynt samt det farvestrålende og fjerholdige påskepynt. 

Hvis du søger noget specielt, som du ikke kan finde her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os på mail@mystone.dk eller ringe til os på 21683207.