Lækre tæpper og puder til sofaen, viskestykker og grillhandsker

Skønne billige pyntepuder, plaider, lammeskind med flere i alt fra både ensfarvede og mønstrede modeller der kan fås i flere forskellige størrelser og former. Vi har et fint udvalg af både plaider og diverse puder til pynt herunder puder til sofa og seng i runde eller firkantede faconer og i mange forskellige farver og i materialer som polyester, bomuld, ren uld med flere. Plaiderne fås med smarte zigzag mønstre, ensfarvede med flere og der er noget for enhver smag.

Undgå fedtpletter på tøjet når du laver mad og brug et af vores flotte forklæder i bomuld. Du finder også grydelapper og grillhandsker som du kan bruge når du skal have varme ting ud af ovnen.

Vi skifter løbende ud i vores sortiment, så det bliver ved med at være et spændende og varieret udvalg vi kan tilbyde. Udover vores puder og plaider, har vi også et lille sødt udvalg af babytæpper samt forskellige lammeskind både ægte og imiteret lammeskind.

Bestil nemt plaider, sofapuder og pyntepuder online her!Skab ekstra hyggelig stemning i stuen med pyntepuder og bløde tæpper

Grydelapper så du undgår at brænde dine fingre når du griller 

Forklæde så du ikke får ødelagt tøjet af pletter når du laver mad

Vaskeklude og karklude til rengøring efter maden

Viskestykker til opvasken