PYNT TIL BARNEDÅB, NAVNGIVNINGSFEST OG BABYSHOWER

Det er altid noget ganske særligt med den allerførste fest i livet. Barnedåben eller navngivningen er livets første store fest. Det er en stor dag for hele familien og den skal naturligvis fejres på behørig vis.
Vi har et stort udvalg af eksempelvis nuttet, kærligt og sødt bordpynt til dåbsfesten og navngivningsfesten. Er du mere til klassisk og knap så nuttet pynt, så har vi naturligvis også det. Vi har gjort det nemt for dig og delt kategorien op i Dreng og Pige. Under hver kategori har vi desuden delt op i underkategorier, hvilket gør det meget nemmere for dig at finde lige præcis det du mangler. Lad dig blot inspirere, god fornøjelse og stort tillykke med lillepigen og/eller sønnike.PYNT TIL BARNEDÅB

Barnedåbspynt kan man få i alverdens forskellige drenge og pigefarver og er man så heldig, at man har man fået tvillinger, vælger man måske noget mere kønsneutralt pynt til barnedåben. Vi har delt vores kategorier op i dreng/pige og udvalgt de sødeste drenge og pigefarver. Ønsker du andre farver af pynt til barnedåben, så har vi bestemt også det.

Barnedåb – pynt til bordet. Vi har så du/I kan lave det smukkeste og sødeste velpyntede bord til jeres barnedåbs fest. Ved at lave et farvetema, understreger man med farverne om det er en barnedåb dreng eller barnedåb pige og det skaber bare en dejlig stemning og søde minder, når bordet er flot dækket med de helt rigtige farver. Det er lige meget om det er lyserødt bordpynt eller lyseblåt bordpynt, det kan lige så godt være gult bordpynt, lilla bordpynt eller måske grønt bordpynt. Det kommer helt an på hvad i kan lide af farver og hvilke farver i ønsker at pynte bordet med. Vi har udvalgt en helt masse forskellige ting i kategorierne, som vi synes passer til en barnedåbsfest og som mange at vores kunder ofte har valgt hertil. Vi har servietter til barnedåb og navngivning, smukke stearinlys til barnedåb samt alverdens forskelligt pynt med babyer og storke på.

Tips til bordpynt:

Uanset om du skal holde navngivningsfest eller barnedåb, så har vi et par tips til en flot borddækning, som vi gerne vil dele med dig. Brug listen som inspiration eller lav din egen liste.


Dug – flot ensfarvet dug
Bordløber i lyserød, blå eller hvid
Bordkort der eventuelt pyntes med perler, klemmer m.m.
Servietter – fold gerne 2 servietter, det ser festligt ud og man kan bedre lege med farverne
Bordpynt til at strø ud på bordløberen
⦁ Lav dekorationsfade med f.eks. en glasvase, lysestage og lidt pynt. Måske en lille fin figur.


Hvis man vil gøre lidt ekstra, kan man sætte en lille sommerfugl på servietterne eller som pynt på foden af vinglasset. Man kan pynte op med balloner, der hvor festen skal holdes og binde nogle op udenfor lokalet sammen med flag, så gæsterne bliver taget godt imod. Man kan lime små figurer eller perler på bordkortene eller sætte en lille klemme på med et personligt citat. Og sådan kan vi blive ved. Vi elsker at pynte op til barnedåb og navngivningsfester, fordi de er så livsberigende.

BABYSHOWER PYNT

Overrask din veninde, søster eller datter eller bare en du holder af med et rigtig babyshower og glæd hende mens hun venter på den lille ny baby. Alt vores fine pynt og tilbehør til barnedåbsfest & navngivningsfest er selvfølgelig også perfekt som babyshower pynt. Babyshower er egentlig ikke en dansk tradition, men vi har taget den til os med storm og det bliver mere og mere udbredt med babyshower. Her fejres den vordende mor hvor hun overraskes og glædes med en hyggelig sammenkomst. Et Babyshower holdes før fødslen hvor familien, veninder og venner mødes for at fejre den lille ny der er på vej, men også for at fejre og glæde den kommende mor. Det er en hyggelig dag, hvor den vordende mor er centrum for kærlighed, samvær og søde gaver. Gaverne er ofte praktiske og noget som kan gøre gave i den første tid som mor til en lille ny baby. Et babyshower bliver bare lidt hyggeligere og lidt mere autentisk, hvis der pyntes flot op med servietter, lys og en helt masse barnedåbspynt. Det er også her, hvor man som førstegangsfødende måske pludselig fornemmer, hvor stort det er at blive mor.

NAVNGIVNINGSFEST MED PYNT OG FARVER

Alle børn i Danmark skal have deres navn inden de er fyldt 6 måneder. Der skal navngives med både et fornavn og et efternavn. Mange vælger en navngivning ved dåb i folkekirken, hvor det lille ny barn samtidigt bliver optaget i folkekirken. Man kan også vælge selv at navngive sit barn. Uanset om man vælger en dåb i folkekirken eller en navngivning hjemme, er det en tradition, at man fejrer det med en fest sammen med familien og gode venner. I stedet for en barnedåbsfest holder man en navngivningsfest og den ene fest er lige så vigtig at fejre som den anden. En navngivningsfest foregår på samme måde som en barnedåb, hvor familie og venner mødes og fejrer den allerførste fest for den lille ny. Vores yndige pynt til barnedåb er også perfekt til navngivningsfesten. Vi har de sødeste farver, perler og pynt til barnedåb/navngivningsfest, babyer og storke med babyer, søde bamser på bordkortene, babyer med sut samt flotte invitation. Hop ind i kategorierne dreng/pige og lad dig inspirere.

PYNT GAVER TIL BARNEDÅBSFEST ELLER NAVNGIVNING

Pak din gave ekstra smukt ind. Man kan gøre noget ekstra ud af indpakningen på navngivningsfest gaven/barnedåbs fest gaven. Det kan man gøre, ved at lave indpakningen til en del af den gave man giver. Vi har de sødeste små sølvfarvede figurer og lyserøde og lyseblå bånd, som man kan pynte gaven flot op med. Den lille figur kan barnets forældre gemme til barnet bliver større, eller man kan bruge dem som pynt på barneværelset, som et smukt minde fra dagen. Det er ikke bare sødt, men også rigtig hyggeligt at have sådan et minde fra dagen ståede fremme på børneværelset.
Vi har altid hos MyStone et kæmpe udvalg af barnedåbspynt billigt og sødt, smukt og godt. Vi har også flotte duge der ligner stof, men som faktisk er engangsduge. De er særdeles praktiske, når man skal holde en fest og de er også meget flotte og dekorative. Desuden fås de i rigtig mange farver og gør det let og billigt at skabe et smukt tema.
Har du/I brug for hjælp til at sammensætte det flotteste farvetema og finde bordpynt barnedåb festen, så send os en mail eller ring. Vi har altid en hel masse forslag til hvad der kan være flot og festligt. I kan også finde lidt inspiration inde på vores kategori ”Inspiration”, hvor vi har lavet et par eksempler, som er gode at bruge til inspiration - men også som barnedåbspynt ideer til borddækningen.

PRAKTISK HUSTELISTE

Duge og bordløbere til pige eller duge og bordløbere til dreng
Servietter til barnedåb pige eller servietter til barnedåb dreng
Stearinlys til pige eller stearinlys til dreng
Bordpynt til barnedåb pige eller bordpynt til barnedåb dreng
Bordkort
⦁ Invitationer til barnedåb/navngivning
⦁ Eventuelt friske blomster, flag og balloner
⦁ Eventuelt en sang, tale eller citat
⦁ Få eventuelt en af gæsterne til at tage billeder løbende hele dagen, så i er sikre på at have mange minder fra dagen i kan kigge tilbage på sammen.

Sidst men ikke mindst – hav den bedste første fest for jeres lille ny baby og skab minder der varer hele livet!