Karton og papir

Lad kreativiteten blomstre. Hos MyStone har vi nu også karton og papir. Med flotte karton ark kan man lave sine egne luksuriøse diy bordkort eller kreere mere personlige indbydelser. Vi har karton med mønster, kvistkarton, metal karton med flere.DIY MED KARTON OG PAPIR

Hos Mystone har vi fået en masse skønne ark karton papir i rigtig mange forskellige farver. Vi har karton med og uden motiv, dobbeltsidet rivekarton og scrapbookingark. Med karton kan man lave de flotteste takkekort, favoæsker, quilling, diy scrapbook og meget mere.

 

DIY BORDKORT

Køb billig karton online HosMystone og lav dine egne mere personlige diy bordkort. Diy bordkort er til de som godt kan lide at kræse for detaljerne når der skal holdes fest. Diy bordkort er mere personlige end når man køber færdige bordkort hvor man bare skal skrive gæsternes navne på. Det er selvfølgelig meget nemt, men for de kreative, er det en sand fornøjelse, med at lave bordkort diy. Der er flere måder hvorpå man kan udtrykke personlighed med diy bordkort. Skal bordkortet afspejle gæsten eller skal de vise noget personligt omkring festens tema eller festens hovedperson. Begge dele er sjovt. Diy bordkort personaliseret omkring gæsten kan f.eks. indeholde noget gæsternes favorit citater eller om deres hobbies. Uanset hvad, er det rørende, når der er helt personlige bordkort. Det viser, at festarrangøren har gjort sig umage omkring hver eneste gæst. Det kan også være personlige bordkort som omhandler årsagen til festen. Et bryllup, konfirmation, sølvbryllup eller lignende. Et personligt citat, et billede eller hvad man nu kan finde på. Når man laver sine egne bordkort, kan man være lige så kreativ og sjov som man har lyst til. Jo mere jo bedre. Alle ved at de fester hvor der er flot pyntet og stemningen god er de bedste fester.

 

FARVET KARTON

Meget fint ensfarvet karton til kreative projekter, diy bordkort og bordpynt, festsange med mere. Vi har forskellige ark i farvet karton i farver der trender lige nu. Med ensfarvet karton kan man lave stort set hvad som helst lige fra små æsker til et stykke chokolade (som overraskelse på tallerknerne) til bordkort eller man kan have en hyggelig stund hvor man klipper pynt sammen med børnene.  

 

METALKARTON

Metalkarton er et fint karton der er metallic farvet. Metal karton er metallic farvet på begge sider og kan derfor bruges til alt lige fra bordkort eller indbydelser til ophængt pynt. HosMystone har vi metal karton / metallickarton i flere forskellige farver. Metalkarton sælger vi meget af til DIY bordkort og indbydelser men også til krea-projekter i både skoler og institutioner samt til private. Metalkarton er flot gennemfarvet og er af en rigtig god kvalitet, der er nem at arbejde med.

 

KARTON MED MØNSTER ELLER TEMA

Sjove og kreative karton papirer til temafester, studenten, konfirmanden med flere. Mønster karton med studenterhuer, computere, heste eller f.eks. sportsgrene kan bruges til at lave helt personlige indbydelser og bordkort samt mange andre hobby projekter. Med stansejern kan man udstanse mønstrede figurer til bordpynt, ophæng eller lignende. Det kan også være til at lave en personlig scrapbook. Karton med mønster kan være alt lige fra stribet karton i forskellige farver til computermønster, eller blomstrede karton ark. Se vores udvalg af mønstret karton her på siden.

Hos MyStone har vi billigt karton online i vores webshop. Der er mulighed for at købe enkelte ark eller flere ark. Køber man for mere end 499 kr. er der fri fragt. Levering 1-3 hverdage.