Glasvaser

Smukke glasvaser i rigtig forskellige størrelser, farver og typer. Vi har store glasvaser og små glasvaser både med farvet og klart glas. Cylinder glasvaser, firkantede glasvaser, runde glasvaser, flaske glasvaser og de helt sjove og skæve glasvaser. Desuden har vi et rigtig flot udvalg af små billige glasvaser, der er perfekte til den store fest. Se vores små vaser her! Glasvaser i mange faconer

Glasvaser er et dejligt interiør, som man kan bruge til rigtig mange ting, ikke kun blomster. Glasvaser er dekorative i sig selv uanset om det er glasvaser i farver eller klart glas. Man kan lave flotte dekorationer i glasvaser, man kan bruge dem som urtepotter og man kan selvfølgelig også bruge vaserne til smukke afskårne blomster. Der er ikke noget mere skønt end en frisk buket blomster i hjemmet. En smuk buket blomster bringer naturen ind i hjemmet og får det til at virke smukkere og indbydende. Hos MyStone har vi mange forskellige typer af glasvaser der kan anvendes til mere end bare at være blomstervaser. Vores cylindervaser er meget brugte som dekorationer samme med smukke sten og glitter. Det samme er vores store runde vaser. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har massere af pynt til at lave de flotteste dekorationer, også farvet sand.

Vi har blandt andet disse former:

Cylinder glasvase

Rund glasvase

Oval glasvase

Firkantet glasvase

Flaskevase

Glasvase på fod

De forskellige former fås i flere størrelser og variationer. For eksempel har vi cylinder glasvasen i både en lav og en høj glasvase. Cylinderglasvasen er i øvrigt også meget smuk som en glasvase til orkide og til andre planter med store flotte og dekorative rødder. Hos MyStone finder du også ud over de almindelige typer glasvaser også smukke håndlavede glasvaser i forskellige størrelser. De håndlavede glasvaser er unikke og har mere bløde og runde former. De findes både med farvet glas og som ufarvet glasvase med bobler i glasset. Det giver et flot og rustikt look når denne teknik er anvendt.  

 

Glasvaser til festen

Vi har et stort udvalg af store og små billige glasvaser, der er meget velegnet til langborde og større fester, hvor man gerne vil have ens vaser på alle bordene. De små glasvaser findes både i klart glas og i farvet glas. Blandt de mange farver i vores udvalg finder man lige nu:

 

Glasvaser i farvet glas

Glasvase gul

Glasvase orange

Glasvase rosa

Glasvase pink

Rød glasvase

Lilla glasvase

Blå glasvase

Glasvase grøn

 

Udover de faconer og farver findes de enkelte modeller også i forskellige typer. Der er flere forskellige høje glasvaser som kan fås i både cylinder og firkantet model og som glasvase til enkelt blomst eller til flere blomster. De store glasvaser er også meget flotte til at lave kreative dekorationer i.

Har du spørgsmål til nogle af vores mange flotte glasvaser, så send os en mail, ring eller kom ud i vores fysiske butik i åbningstiden. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige udvalg til den store fest samt er vi gerne behjælpelig med at finde et farvetema til lige netop din store fest.