Pynt op til mors dag

Mors dag er dagen hvor vi hylder vores fantastiske mor. Kvinden der gav og livet og altid har været en tryg favn at komme til. Mor er indbegrebet af tryghed og kærlighed og hun giver os det hver eneste dag, derfor skal vi også give hende kærlighed på denne dag.

Mors dag er den 2. søndag i Maj og mors dag 2020 er derfor den 10. Maj.

Vi har en masse søde, kærlige og dekorative gaver som du kan give til din mor.Historien omkring Mors dag

Mors dag sætter spor helt tilbage til 1870’erne i USA, hvor en enkelt kvinde startede med at hylde sin mor i kirken. Herefter tog det fart og begyndte i 1900-tallet af sprede sig rundt omkring i verden. Da året blev 1929, kom ”højtiden” til Danmark og blev i anledningen af en blomsterudstilling i Forum afholdt for første gang. Mors dag startede ud som en indsamling til at støtte og hjælpe mødre eller koner der havde mistet en mand eller søn under krigen.

Senere hen er pengene begyndt at gå til større organisationer, herunder mødrehjælpen for at hjælpe mødre der har det svært og går også til andre gode formål.

 

En hyldest til en stærk kvinde

Mors dag er den optimale dag at forkæle din mor og vise at du elsker hende ekstra højt, og eftersom at traditionen har levet i snart 100 år i Danmark, så forventer de fleste mødre også en lille ting. Det er oftest en buket blomster, chokolade eller en gavekurv som man forbinder med en mors dag gave, men man kan også gøre gaven mere unik og speciel. Vis at du føler hun er unik og gør noget ekstraordinært. Lav din egen dekoration så hun ved at du har brugt tid og engagement på din gave til hende. Pluk nogle blomster og find noget smukt og kærligt pynt at pryde buketten med, eller brug noget tid på at dække flot op til hende. Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvad du skal give i gave. Det vigtigste er at du har tænkt over gaven og at hun føler sig værdsat og elsket på denne dag. Du kan selvfølgelig også finde et smukt kort hos os, som kan ligges ved siden af din gave.

Det er også begyndt at blive en trend med hudpleje produkter og sæber, så hvorfor ikke kigge forbi vores udvalg af Duftolier og sæber? Her kan du finde dejlige lotions til fødder eller hænder og du kan også finde forskellige scrubs. Denne form for selvforkælelse vil hun helt sikkert sætte pris på.

Køb hos MyStone.dk og støt 3 Danske Arbejdspladser!
Køb hos MyStone.dk og støt 3 danske arbejdspladser!