Små vaser.

Meget fine små vaser til bordpynt og fest. Vi har et stor udvalg af flotte små glasvaser og små vaser til blomster i keramik De små vaser er meget brugte, når der skal dækkes op til fest. Små vaser med blomster er også utrolig dekorative stående på et fad sammen med en lille lysestage og en lille figur eller anden pynteting.Om vores små vaser

Små vaser er ufatteligt dekorative og egner sig især som let bordpynt til en fest. I stedet for store blomsterdekorationer, der nemt kan virke tyngende og være i vejen, kan man dekorere bordet med en række af små vaser ned langs midten af bordet. I hver vase kan der så placeres enkelte blomster i de farver, der passer til festens tema. Vi forhandler blandt andet enkle, hvide vaser, der passer ind i de fleste farvekombinationer og virkelig lader blomsterne komme til deres ret. Alternativt har vi naturligvis også forskellige farver.

Mangler du noget?

Skulle du mangle noget specifikt, skal du også være meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne gøre vores bedste for at skaffe det hjem. Du kan kontakte os her.