DUGE OG BORDLØBERE

Stort udvalg af festlige billige duge. Vi har mange flotte duge til fest og hyggelige stunder. Skal du have barnedåb, konfirmation, studentergilde, bryllup m.m. så se vores fine udvalg af farverige, flotte duge og løbere.

 Duge og løbere

Dæk et ekstra flot bord til festen. Vi har et meget stort udvalg af billige duge, som er praktiske når man skal have mange gæster. Giv borddækningen et ekstra pift og pynt dugen med en bordløber. Vi har flere forskellige bordløbere i 2 modeller og i rigtig mange mønstre og farver. Det er med til at skabe liv på bordet og gør det mere hyggeligt. Vi har mange forskellige mønster og farver og man kan selvfølgelig også finde en helt ensfarvet i vores sortiment. Der er lidt for enhver smag.

Duge og servietter til fest

Hos MyStone har vi mere en 7500 produkter. Vi har mange flotte duge og servietter og det er let at sammensætte et tema i farver. Skal du bruge hjælp til at finde duge og servietter til konfirmation eller duge til bryllup, så kontakt os. Vi har efterhånden en ret stor erfaring i at pynte et bord op og lave den flotteste borddækning. Vi har også rigtig meget spændende tilbehør til borddækning.

Dugklemmer

Dugklemmer eller bordklemmer som de også kaldes for fås i rigtig mange variationer og farver. Vi har selvfølgelig rigtig mange klemmer i alverdens farver samt klemmer med pynt på. De kan med fordel bruges som dugklemmer/dugholder både til almindelige duge, men også til vores mange billige fest duge. Det er let at lave et bord ekstra festligt, ved at pynte dugene op med flotte matchende servietter, lys og dugklemmer. Skal du have barnedåb, så se vores søde dugholder med bamser. De fås selvfølgelig i både pige og drengefarver. Klemmerne er også meget brugt til at ”pynte servietter” samt til at holde bordkortet på plads f.eks. på et vinglas.