Servietringe og sangringe

En yderst flot borddækning kræver selvfølgelig nogle fine servietringe og sangringe. Vi har et bred udvalgt af begge dele, hvilket kan hjælpe dig med pynte et smukt bord til dine gæster. Samtidig har vi til de fleste serviet- og sangringe matchende bordkort, så du har mulighed for at skabe en rød tråd i bordopdækningen.Servietringe i papir/karton

Vi har rigtig mange forskellige servietringe, som er lavet i papir/karton. De pynter både bordet og gør oprydningen lettere uden at tømme pengepungen. Servietringene kan købes til en ganske fornuftig pris, så du sagtens kan tillade dig at smide dem ud efter brug. Du behøver derfor ikke koncentrere dig mere om dem, efter de er kommet på bordet. 

Servietringene er yderst nemme at anvende, da de lukkes ved at enderne bøjes mod hinanden og sammensættes. Derefter kan du nemt trække en serviet igennem servietringen, men du skal selvfølgelig være lidt forsigtig, eftersom de er lavet af papir/karton. 

Servietringe i messing

Dæk et utroligt smukt bord med elegante servietringe i messing. Vi har både servietringene i et antikt look og i skinnende messing, så du kan vælge den der passer dig bedst. Servietringe er yderst nemme at anvende og kan bruges igen og igen og så kan du bruge dem til enhver lejlighed. 

Servietringe med blomster

Pynt nemt og billigt dine lysestager op hjemme i stuen eller på festbordet til konfirmation, julefrokosten eller lignende med nogle af MyStones dekorative og farvestrålende lyskranse. De kan også sagtens anvends som servietringe til samme borddækning.

Denne skønne lyskrans/servietring har en buket af hvide blomster og store grønne blade, som sidder foran på en ring. Den er altså ikke som de sædvanlige lyskranse, hvor blomsterne er placeret hele vejen rundt om ringen. De store blade kan du vride og dreje, da der er ståltråd i dem, så de sidder som du ønsker dig. Lyskransene er med falske blomster, som er lavet af polyester.

Servietringe med sten

Hos MyStone har vi også et par servietringe, som er fremstillet i ståltråd og har små sten. Det eneste du skal gøre er, at rulle en serviet let sammen og montere servietringen omkring. Det er da nemt, ikke?

Du kan også bruge den som lyskrans på en stor stage eller som pynt på en lille vase. Du kan trække trådene med sten helt ud og lade dem hænge eller stikke opad, dreje dem rundt eller knue dem helt sammen. Kun din fantasi sætter grænsen.

Sangringe i papir/karton

Her på siden har vi også mange forskellige sangringe, som er lavet i papir/karton. Sangringene er fra Bodille Design og gør det både nemt, billigt og flot at dække et festbord med sange. Sangringene monteres omkring de sammenrullede sange og søger på den måde for, at sangene forbliver sammenrullede. De er lavet i papir og kan købes til en ganske fornuftig pris, så du sagtens kan tillade dig, at smide dem ud efter brug. Du behøver derfor ikke koncentrere dig mere om dem, efter de er kommet på bordet. 

Sangringene er yderst nemme at anvende, da de lukkes ved at enderne bøjes mod hinanden og sammensættes. Derefter kan man nemt stikke en sammenrullet sang igennem sangringen, men man skal selvfølgelig være lidt forsigtig, eftersom de er lavet af papir.