Papirduge

Flotte og farverige papirsduge der ligner stof. De farverige papirduge er lang mere praktiske end almindelige stofduge. De ligner ægte stof og det kan være ret svært at se forskel. Vores engangsduge findes i et utal af farver og vi har både papirsduge i ruller samt den kraftige tekstildug i afskåret størrelse.Engangsduge til festen

Smukke engangsduge der ligner stof er yderst praktiske, når man skal holde fest. Både fordi de er billige i indkøb, men også fordi, at man ikke skal bekymre sig om at få dugene rene efter feste. Brun sovs og rødvinspletter er næsten umuligt at få af en stofdug lige meget hvad man forsøger. Hvis først pletterne er tørret ind, så kan det virkelig være svært at redde en stofdug. Med de nye smarte engangsduge i en kraftigere kvalitet, så behøver man ikke at bekymre sig om pletterne. Når festen er slut ruller man bare papirsdugen af og smider den ud. Det kan også være, at den slet ikke er plettet. Så er der ingen grund til at den ikke kan anvendes igen. Der anbefaler vi, at man ruller tekstildugen op på et langt rør, så den ikke bliver krøllet.

De nye papirduge er i en langt bedre kvalitet end de billige papirduge man anvende meget førhen. Disse nye, smarte og mere fine engangsduge, ligner langt mere en ægte stofdug og der er ubegrænsede muligheder med farverne. Engangsdugene er billigere i indkøb end en stofdug,- og man slipper for maset med at få dem rengjort. Samtidig beholder man følelsen af, at det er en ægte stofdug man har på bordet. Kvaliteten er mærkbart forbedret og det er mere en luksus papirdug man bruger i dag.

Papirsduge og servietter

Vi har et kæmpe sortiment af servietter, der passer sammen med de flotte kraftige papirsduge. Man kan blande mange forskellige farver sammen eller holde sig til et mere enkelt og klassisk tema. Alt efter om det er konfirmation, bryllup eller havefest, så har vi farverne der passer ind både på servietter og tekstilduge. Vi har moderne, romantiske, pigede og drengede farver og er man til mange farver og mønstre, så har vi også det. Man kan f.eks. til havefesten vælge et tema med engangsduge i naturfarver og vælge servietter med blomster til. Det kan også være det lyserøde tema til den lille ny der skal fejres med dåben eller det kan være det helt store romantiske tema til bryllupsfesten, hvor den skal have hele armen. Et flot pyntet bord sætter stemningen højt fra start. Vi har en hel masse fantastisk flot bordpynt, lysestager, blomsterskjulere og dekorationsgrene m.m. til at fuldende det perfekte festbord.

Tekstildug UNI

Tekstildugen af mærket UNI er en mere kraftig kvalitets engangsdug. Det er en tyk papirdug. UNI-dug er noget af det mest kraftige man kan få indenfor engangsduge. UNI tekstildug fås i flere meget fine farver og er en rigtig elegant, men stadigvæk også billig festdug. Lige som vores papirdug rulle der fås op til 25 m, er farverne meget rene og kraftige på UNI-dug. UNI engangsduge har målet 120 X 180 cm hvor de store papirsduge på ruller har en længe på 25 m. Køber man en tekstildug i metermål kan man let selv klippe til så engangsdugen kommer til at passe perfekt. Se et eksempel på en UNI tekstildug her Hvid tekstildug samt en almindelig hvid rulledug her.

Airlaid & Inspiration tekstilduge

Airlaid & Inspiration engangsduge er 2 meget gode og robuste tekstilduge, som virkelig har en dejlig flot og kraftig kvalitet. De 2 typer rulleduge kan godt holde til, at man spilder vand på dem, uden at de går i stykker. Væsken lægger sig ovenpå dugene uden at trænge ned med det sammen og ødelægge dugen. Derfor er det let at suge væsken op med en tør klud eller køkkenrulle. Airlaid og Inspiration rulledug er en luksus rulledug, der ligner en ægte stofdug. Tekstildugene findes i flere farver og vi har selvfølgelig også smukt bordpynt og bordløbere der matcher disse lækre farver.

Dugklemmer holder dugen på plads

Vi har nogle meget fine klemmer, som er velegnet til at fastholde hjørnerne. Er festen i haven eller i et telt, kan der godt komme en vind. Så er det træls hvis hjørnerne blæser op og man skal sidde og bakse med at holde dem på plads. Undgå besværet fra start og sæt en lille fin og diskret dugklemme i hjørnerne samt hvis der er samlinger nogle steder. Så bliver hjørnerne hvor de skal.

Plastikdug til børnefødselsdagen

Hos MyStone har vi også nogle festlige plastikduge, som er både sjove og praktiske. En plastikdug kan bruges flere gange og den skal bare tørres over efter brug. Plastikduge kan med fordel bruges, når der skal holdes børnefødselsdag. Måske har man ikke lyst til at ofte sine pæne duge, men man vil også gerne beskytte sit spisebord. Børn har det med at vælte ting når de har det sjovt og hygger. Og det skal der være plads til. Derfor har vi også disse plastikduge.

5 gode tips til festbordet

Tip 1: Bestem dig for et farvetema inden du går i gang og start med at vælge dug og servietter, dernæst lys og dekorationer til bordet

Tip 2: Pynt dugen med en festlig bordløber og lav en smuk lige bane hele vejen igennem bordet. Dette er meget festlig på en ensfarvet dug.

Tip 3: Bland gerne 2 servietter når du laver en flot foldet serviet. Vælg 2 forskellige farvenuancer. Det giver et meget smukt spil mellem farverne og det ser flot ud når de foldede servietter fylder mere. Se eventuelt vores lille hjemmelavede vejledning under videoer.

Tip 4: Stearinlys og blomster giver lys og liv på bordet. Sæt en vase i en klynge sammen med et par flotte lysestager. Man kan eventuelt også bruge kunstige blomster og dekorationsgrene.

Tip 5: Pynt de foldere servietter med smukke silkebånd og læg en lille gave på hver tallerken. Det kunne f.eks. være et lille stykke håndlavet sæbe eller et stykke lækkert hjemmelavet chokolade flot pakket ind.