Bryllupspynt

Hos MyStone finder du alt til at lave det smukkeste og mest festlige bryllupsbord. Vi har et meget stort udvalg af bryllupspynt til borddæning med alt lige fra bryllupsfigurer på kagen til smukke servietter og stearinlys og meget andet bryllupspynt.BRYLLUPSFORBEREDELSER

Et bryllup er en af livet store festlige begivenheder. Derfor er det vigtigt at alle detaljer er helt rigtige fra starten. Om I skal have stort kirkebryllup eller siger ja til hinanden på rådhuset, så er det en dag man altid husker og tingene skal klappe. Vi hjælper gerne med at du kan få lavet bordene til festmiddagen lige som du altid har drømt om. Vores sortiment er bredt og vi er sikre på, at du kan finde mange skønne ting til din store dag lige her.

BESTILLING AF PYNT TIL BRYLLUP?
Vi har kort leveringstid på 1-3 hverdage, så er tiden ved at løbe fra dig, så fortvivl ikke, der er alle muligheder for at få styr på det på et minimum af tid. 
Der rigtig meget der skal planlægges og det er en god ide, at have en tidsplan for hvornår de forskellige ting skal være på plads. Hos MyStone elsker vi bryllupper og derfor har vi selvfølgelig en hel masse fantastisk flot bryllupspynt. Vi har så du kan dække det flotteste bord med alt hvad der hører til af bryllupspynt. Vi har smukke lys og servietter, flotte bordløbere. Ja vi har stort set alt af bryllups accessories til bryllup og fest. Se bare vores mange festartikler til bryllup, bryllup og barnedåb m.m. for vi har alt til den uforglemmelige bryllups bordborddækning. Har du valgt at holde både barnedåb og bryllup på samme tid, så husk endelig at se vores store udvalg af festartikler til barnedåb pige/dreng.

BORDDÆKNING BRYLLUP

Pyntning af bryllupsbordet er en vigtig detalje til et smukt bryllup. Det er her man virkelig kan være kreativ og skabe den perfekte stemning til festen. Bryllup borddækning er noget helt specielt. Vil du have rosenblade til bryllup på bordet, traditionelle bryllup risposer eller små gaver til gæsterne. Der er utrolig mange muligheder og det er bare at give fantasien frit løb. Et veldækket bryllupsbord er med til at give en god stemning.

Lidt gode tips til overblik over pynt til bryllupsbord:
Når du har styr på stilen er der følgende ting man bør tage med i sine overvejelser omkring en bryllups borddækning.

Stearinlys: Farver, størrelse på lys, antal lys pr. bord. Hvilke farver skal stearinlysene have, husk at tænke farvetema ind med valg af både dug, lys, servietter, vaser, blomster til vase osv. Gør det helt fra starten, så det bliver gennemført)

Servietter:
Tag stilling til om du ønsker 1, 2 eller flere servietter. Det ser utroligt festlig ud, hvis man bruger 2 forskellige servietter pr. opdækning. For det første ser det ud af mere, når der er brugt 2 servietter frem for en, men det ser også flot og festligt ud, når man mikser farverne.

Dug:
Vælg farve på dugen samtidig med at du vælger lys/servietter, for at få noget som matcher og som ser rigtig godt ud. Et godt råd vil være, at vælge en stoflignende papirsdug. I dag findes der papirsduge, som fuldstændig ligner og føles som en rigtig dug. Dem har vi selvfølgelig i vores sortiment og de er meget brugte både til bryllupsduge, men også til alle andre store fester.

Hvis du gerne vil have et par gode tips til at lave en gennemført festlig borddækning, så se her!

5 GODE TIPS TIL FESTBORDET

Tip 1: Bestem dig for et farvetema inden du går i gang og start med at vælge dug og servietter, dernæst lys og dekorationer til bordet

Tip 2: Pynt dugen med en festlig bordløber og lav en smuk lige bane hele vejen igennem bordet. Dette er meget festlig på en ensfarvet dug.

Tip 3: Bland gerne 2 servietter når du laver en flot foldet serviet. Vælg 2 forskellige farvenuancer. Det giver et meget smukt spil mellem farverne og det ser flot ud når de foldede servietter fylder mere. Se eventuelt vores lille hjemmelavede vejledning under videoer.

Tip 4: Stearinlys og blomster giver lys og liv på bordet. Sæt en vase i en klynge sammen med et par flotte lysestager. Man kan eventuelt også bruge kunstige blomster og dekorationsgrene.

Tip 5: Pynt de foldere servietter med smukke silkebånd og læg en lille gave på hver tallerken. Det kunne f.eks. være et lille stykke håndlavet sæbe eller et stykke lækkert hjemmelavet chokolade flot pakket ind.

BORDKORT TIL BRYLLUP

En anden ting man også skal have styr til festen er bordkort. Når man har bordplanen på plads, kan man med fordel få lavet bordkort. Man kan vælge at lave dem selv, men man kan også vælge at prioritere den nemme løsning og købe bordkort hos MyStone. Vi har et fint udvalg af bordkort til bryllup og andre store fester. Vores bordkort er klar til brug, det eneste du skal gøre, er at skrive gæstens navn på kortet. Blandt vores udvalg finde du også billige bordkort bryllup. Er du mere til at lave bordkortene selv, har vi også alverdens pynt, så du kan lave mere personlige bordkort.

BRYLLUPSINVITATIONER & TAKKEKORT

Når datoen er sat, skal bryllupsinvitationerne ud. Lav selv de smukkeste bryllupsinvitationer eller personlige takkekort og dekorer dem på den yndigste måde. Vi har det flotteste pynt til at lave unikke og personlige bryllupsinvitationer/Takkekort bryllup m.m. Vi har også de mange andre fine kort, hvis du ønsker at sende et brudepar en lille bryllups hilsen/tillykke med dagen kort.

PYNT TIL FESTSANGE OG BRYLLUPSKAGEN

Har du lavet en sang til bryllupsfesten, så har vi pynten til sangen. Vi har også et fint udvalg af oblater til bryllup. Oblater er de små festlige klistermærker, som holder sangen sammenrullet på en fin måde. Lav en festlig sangskjuler som brudeparret kan relatere til, måske du kan finde inspiration i deres hobbies.

Til bryllupskagen hører der sig ofte nogle søde eller sjove bryllupsfigurer til på toppen. Vi har både de klassiske bryllupsfigurer til kagen, men vi har også nogle lidt mere sprælske og sjove bryllupsfigurer. Du finder dem under vores Andet Bryllupspynt her, se et eksempel på en sjov bryllupsfigur her - bryllupskagefigurer!

PYNTNING AF FESTLOKALET

Der er ingen regler for hvilket bryllupspynt man skal vælge, når selve festlokalet skal pyntes op. Man kan vælge at stille store flotte vaser med grene fra haven, men er årstiden ikke gunstig for flotte grene, kan man også med stor fordel bruge kunstige grene. Kunstige grene/blomster holder længere, og ser altid friske ud. Et lille tip vil være at sætte små lyskæder op på grenene for at lave lys i krogene. Det er både festligt ud og skaber en dejlig stemning.

BLIV DIN EGEN BRYLLUPSARRANGØR

Lav en bryllups huskeliste, så jeres bryllupsforberedelse forløber planmæssigt og uden de problemer, som der ellers let kan opstå. Skriv deadline på hvornår de enkelte ting skal være på plads. Hvor skal brylluppet holdes, booking af lokaler, hvornår skal bryllupsinvitationerne ud osv. Det er så mange ting at tage stilling til. Skal du selv lave invitationerne eller køber du dem færdige? Hvis du selv er kreativ, så har vi en hel masse flot pynt, så du selv kan dekorere og lave dine helt egne invitationer. På den måde bliver det meget mere personlige bryllupsinvitationer. Vælger du at lave et tema til din bryllupsfest eller bryllupsreception, enten med farver eller en bestemt stil, kan du allerede i bryllupsinvitationerne lave en forsmag på festens tema. Det kan være du ønsker det store romantiske bryllup i ”traditionel romantisk stil” eller du er til noget mere moderne eller det helt vilde tema. Ved at lave dine egne bryllupsinvitationer, kan du allerede inden festen afholdes, give dine gæster en forsmag på hvad de kan forvente. Det er både sjovt og hyggeligt at lave sine egne invitationer og pynte dem i personlig stil. Husk at sende invitationer ud i rigtig god tid. Især hvis festen skal holdes i højsæsoner omkring hvor mange har sommerferie eller juleferie.

BRYLLUP PÅ BUDGET

Et bryllup behøver slet ikke at være så dyrt,- men et bryllup kan ende med at blive rigtig dyrt, hvis man ikke tager hånd om budgettet fra starten af. Det er ikke let at lave et helt nøjagtigt budget på en bryllup pris. Og har man ikke ubegrænsede midler til at holde bryllup for, er der rigtig mange ting, som man selv kan stå for og derved holde sit bryllups budget nede. Læg et bryllup budget, hvor du budgetterer med hvor meget kjolen må koste, pris på leje af festlokaler, pynt til bryllupsfesten og så videre. På den måde bliver det meget lettere at overskue. Så har du hele et overblik over budgettet og kan regulere løbende.