Smukke pynte figurer til gaver og til din bolig

 Pynte figurer er perfekte til dekorationen eller borddækningen

Her kan du finder du eksempelvis et stort udvalg af keramik dyr. Ved andedammen finder du ænderne Anni og Sila. I hønsegården finder du Helga, Helle og Uma. Fuglene er unikke da deres udseende fås i 3 varianter - blank, mat eller krakeleret. De findes i adskillige farver og er parvis i to forskellige størrelser. Fuglene kan sammensættes efter eget ønske. En stor og en lille i samme eller forskellige farver. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Mange af vores figurer er også ideel til potteplanter! Der er også fine pynte figurer af ballerinaer, bryllupsfigurer eller støbejerns figurer som er perfekte til gaver. De søde og stilfulde pyntefigurer er med til at skabe glæde og stil i hjemmet.

Pyntefigurerne ville elske at flytte ind i dit vindue eller på en hylde.Kender du en kommende student/studine? Anni og Sila har også overstået mange uddannelser. Derfor findes disse skønne ænder også med studenterhuer som fås med følgende huer lilla, blå, sort og rød/bordeaux.

 Mangler du noget? MyStone har et bredt udvalg af pynteting og brugskunst som kan sprede liv i netop dit hjem. Hvis du har brug for inspiration er du altid velkommen til at komme og besøge os i vores showroom. Vi ligger i Stoholm, lige mellem Skive og Viborg, på adressen Ågade 67, 7850 Stoholm.