JULETRÆSPYNT

Hos Mystone har vi et stort udvalg juletræspynt i de smukkeste farver og former. Vi har både det sidste ny og moderne juletræspynt samt smukt gammeldags juletræspynt i de mere klassiske former og farver. Vi har juletræspynt til dit træ i alle prisklasserMODERNE OG GAMMELDAGS JULETRÆSPYNT I SMUKKER FARVER

Hvert år kommer der nye farver og tendenser også indenfor juletræspynten. Vi er selvfølgelig med på noderne og derfor kan man altid få både nyt og gammeldags ophæng til juletræet her hos MyStone. Vi følger med på de sidste nye trends med farverne og populære materialer.

Det smukke juletræspynt i træ / naturmaterialer er år efter år et rigtig populært valg – og bliver faktisk brugt hele året rundt, hvor det står og pynter i folk hjem. Her på siden kan du altid se de sidste nyheder indenfor juletræspynt. Vi har også rigtig meget andet juletræspynt som søde og sjove juleophæng, nissefigurer, julemænd figurer og meget mere, som også kan hænges op som juletræspynt på træet.

 

HVORDAN SKAL JEG PYNTE MIT JULETRÆ

Der er så mange forskellige måder at pynte sit juletræ. Man kan vælge en moderne stil med få farver der trender for året, man kan vælge et tema og pynte sit træ i f.eks. røde farver, med naturpynt eller man kan gøre noget helt tredje. Der er ingen faste regler for hvordan man bør og skal hænge sit juletræs pynt. Vælg det pynt som du har lyst til skal pryde dit hjem i december måned. Lav en personlig stil eller find inspiration på nettet. Du kan også gå på opdagelse i vores forskellige julekategorier og finde dine helt personlige jule favoritter.


Julepynt til juletræ behøver ikke at være traditionelle klassiske pynt. Næh nej slet ikke. Mange familier har skabt deres egne pynte traditioner. Man har ofte noget pynt til juletræet, der bare skál være at finde på træet hvert år – noget pynt som har en betydning eller med en historie bag. Det kan være noget pynt man har arvet eller hvor der bare er mange dejlige minder omkring. Det ”gamle julepynt” kan man sagtens friske op med lidt nyt. Lakridskonfekt pynt hitter og har gjort de sidste par år, men lakridskonfekt pynt ser altså også bare festligt ud og det virker så ægte, at man har får lyst til at tage en bid. Vi sørger altid for at have et meget stort og bredt udvalg, så der er noget som alle kan lide. Vi har en rigtig god blanding af både nyt og moderne juletræspynt, retro juletræspynt samt det mere gammeldags julepynt til juletræ. Vi har både billigt juletræspynt online samt de lækre og eksklusive julekugler der er kommet til de senere år. Der er noget for enhver smag. Man kan også sagtens bruge sit juletræspynt rundt i resten af huset i december måned. Man kan hænge det op i vinduerne. Udskift bare snoren på f.eks. en julestjerne, så den bliver længere og hæng den op samme med at par julekugler. Det ser meget smukt ud. Man kan også hænge 3 stjerner i træ op og samle dem i en klynge i forskellige længder. Det er kun fantasien der sætter grænsen hvor kreativ man kan være.

 

DEKORER DIT JULEFROKOSTBORD MED FLOT JULETRÆSPYNT

Man kan sagtens bruge sit juletræspynt til mange andre ting som for eksempel til juledekorationer eller som bordpynt til julefrokosten. Hvis man på det festlige julebord pynter dugen med en løber og herpå lægge naturpynt som grankogler, små grangrene, fennikel eller kanelstænger for duften og sødt juletræspynt. Det ser så yndigt og smukt ud og det er med til at give borddækningen et rigtig løft. For at få lidt natur ind i hjemmet i den kolde og lidt mørke juletid, kan man tage nogle grene ind og arrangere dem i en stor vase. På disse grene hænges lidt flot juletræspynt. Man kan også plante et lille juletræ i en urtepotte og pynte det lille træ festligt op med en flagranke, mini juletræspynt eller andet pynt som passer til et lille sødt træ. En anden måde at bruge det pynt der ikke kommer op og hænge på juletræet er, at bruge det til at lægge på lysfade. Her ser det ganske fint ud hvis man blander kogler med juletræspynt. Her kan man også sagtens bruge hyggelige træfade og træbakker.

 

JULETRÆSPYNT FRA KENDTE DESIGNS

Fra Ryborg design af julepynt, har vi også i år noget lækkert pynt til træet. Her kan du få snemand ophæng, engle ophæng, slikstokke til træet samt ophæng på juletræet i hvidt, rødt, sort med flere. Vi har i år det yndige juletræspynt fra kollektionen Stillenat men i har også flere andre lækre designs som Nostalgi julepynt med flere. Dette er pynt som man bruger igen år efter år og som også er egnet som en flot værtindegave.

 

TOP 10 KLASSIKERE PÅ JULETRÆET

Det er også meget almindeligt, at man hænger flagranker rundt på grenene, små trommer, engleophæng, kræmmerhuse, store julekugler / små julekugler, pyntefugle, julehjerter og stjerneophæng, grankogler med bånd, små klokker, glitter kugler, nisser til ophæng, slikstok og meget mere flot pynt til juletræ. Mange vælger også at ”kaste” lidt lametta rundt sporadisk på træet, så der kommer lidt glimmer på som en finish. Det ser bare festligt ud. Det godt ved at pynte sit juletræ er, at man kan pynte det præcist som man har lyst til.


Vi har lavet en lille top 10 over hvad vi mener er det mest populære pynt til juletræet:
Julekugler
Engleophæng
Hjerter
Kræmmerhuse
Lakridskonfekt
Trommer
Julefigurer
Slikstokke
Flagranker
Lametta


Der er selvfølgelig mange flere populære ting, som vi elsker at se på træet og det som gør et juletræ til noget specielt, er den som pynter det. Lader man børn pynte sit træ, kommer der med garanti mange flere ting på træet, som slet ikke kan undværes. Udover det traditionelle klassiske pynt har vi også mere sjovt juletræspynt i mange materialer som stof, glas, jern, træ, keramik m.m. Vi har de søde biler med et træ på taget, nostalgi kræmmerhus. Vi har altid juletræspynt i glas, juletræspynt i træ, juletræspynt plastik samt i alle farver. Vi har juletræspynt med flag både danske flag, norske flag med flere til at hænge på juletræet.


Køb juletræspynt hos MyStone. Vi har vi altid alt fra klassisk juletræspynt traditionerne tro men også i nye og lækre designs. Vi har løbende julepynt udsalg og julepynt tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, som vi sender ud når vi har nogle rigtig fristende tilbud på juletræspynt online. Vi forsøger altid at have en kort leveringstid, så du så hurtig som muligt kan få dine nye varer hjem.