Stearinlys

Hos Mystone har vi et stort udvalg af stearinlys i forskellige størrelser og farver. Levende lys.

Levende lys er perfekt til at skabe den rigtige stemning til øjeblikket. Der har vi også mange elegante og romantiske stearinlys til en middag for to, men vi har også lys er passer til større arrangementer som konfirmation, kobberbryllup, sølvbryllup og guld bryllup samt konfirmation. 

Lys til både hverdagen og tidernes arrangementer

Et stearinlys er ikke bare et lys, og det ved vi her hos My Stone. På denne side kan du finde vores store udvalg af lys i alle regnbuens farver. Levende lyse skaber bare en helt særlig stemning, men ved du hvor mange forskellige typer, der er at vælge imellem?

Tag et kig i vores forskellige produktkategorier, hvor der både er lys i forskelige materialer, strukturer, former og ikke mindst farver. Alt fra enkle lys i glas til smukke roselys, der passer fremragende til specielle begivenheder. Fælles for alle lysene er at de kan være det perfekte grundlag for skønne lysdekorationer, hvis du har modet på at kaste dig ud i det – og når lyset er brændt ned, så ved du altid, hvor du kan finde et nyt.

Lige meget om du skal bruge et stearinlys til fødselsdag, barnedåb, jul, valentinsdag eller bare hverdag, så kan du finde det her. Fandt du det lys, som du ledte efter? Du skal også være velkommen til at kaste et blik på vores mange lysfade, som du finder her.