Serveringsbakker og træbakker  

Super flotte træbakker med både høje og lave kanter samt med eller uden håndtag. Træbakkerne er velegnede både som serveringsbakker og til at lave flotte dekorationer på. Vi har træbakker i mange farver og former og der findes træbakker både i flet, runde, firkantede, træbakker med antikt look, retro og moderne look samt sekskantede bakker i træ. Se vores mange flotte træbakker og serveringsbakker og find lige den træbakke du drømmer om.Serveringsbakker med håndtag og uden håndtag

Vi har mange meget fine serveringsbakker i træ. Træbakkerne med håndtag kan være en stor nytte, når man skal dække op til mange gæster eller hvis man vælger at spise i haven. Det er lettere at løfte mere service på en sikker måde, når man bruger en rigtig serveringsbakke end hvis man går med service stablet under armen. Serveringsbakkerne er også meget dekorative på et veldækket bord, hvis man bruger dem til at stille krydderier, olier, tilbehør m.m. på. Her er det også let at rydde bordet igen. Alle vores serveringsbakke med hank har gode håndtag og er lette at løfte på. Brug dem f.eks. til at lave en lækker morgenbakke og overraske en du holder af med dejlig morgenmad på sengen eller på terrassen. Serveringsbakke træ og bakker lavet i naturmaterialer går aldrig af mode og vil altid være et meget praktisk hjælperedskab. Når man ikke bruger dem til at løfte porcelænet, kan man bruge dem til at opbevare lækre olier og krydderier fremme på køkkenbordet. Det giver en langt flottere effekt at anrette tingene på en bakke end bare at stille dem på bordet. I dag giver vi gerne mange penge for en ekstra lækker olie eller krydderi, så hvorfor ikke anrette dem fremme på en flot bakke.

Lav flotte dekorationer på træbakker

De mange flotte træbakker har rigtig mange anvendelsesmuligheder. Brug dem til at pynte dit hjem op med flotte dekorationer. Vi har ”gamle serveringsbakker” i antik look, Serveringsbakke i retro, Lille træbakke, Rund bakke i træ, Træbakke firkantet, Træbakke rund, Sort træbakke, Serveringsbakke sort, Træbakker med flettet bund, ja stort set alt har vi, hvis du skal bruge en Bakke i træ eller en Serveringsbakke i træ. Vi kommer gerne med gode råd til hvordan du lave en rigtig flot dekoration.

Eks: På en rund bakke af træ eller hvilken som helst anden facon, kan man lave rigtig mange flotte dekorationer. Stil en lille vase ud mod kanten i den ene side, vælg gerne en blomst eller en dekorationsgren der passer ind i dine farver i det rum dekorationen skal stå i. Er man til farver, vælger man en vase med farve og ellers er det rigtig flot med en vase som er mere neutral. Det kan være en i klart glas eller en i beton, grå eller sort. Stil en lysestage et andet sted på bakken enten til fyrfadslys eller stagelys. Der må gerne være lidt afstand mellem. Man kan vælge at lave vase med pynt i ca. samme højde som lysestage og lys, så dekorationen får en harmoni. Pynt bakken med en lille træfigur, det kunne være den lille Sila And i antik grøn eller i julemåneden kunne man bruge den søde Rudolf Rensdyr i matsort, som vi også har her i shoppen. Begge vil give hygge, liv og noget sjovt at kigge på i dekorationen. Man kan også vælge at pynte bakkerne op med flotte sten og fyrfadsstager. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det sjove er, at man kan udskifte pynten og farverne efter årstiden og lige efter hvad man har lyst til. De naturlige bakker i træ er velegnet til alle årstider uanset om du pynter op med farver eller ting fra naturen eller laver et mere kreativt miks.  

Gode fif til at lave en hurtig morgenbakke

Er du typen der kan lide at overraske og forkæle andre, har du sikkert allerede før lavet en god morgenbakke og serveret for en du holder af. Vi har selvfølgelig et par fif til at lave en hurtig morgenbakke og gøre den festlig i en fart.

En mindre serveringsbakke rund er hurtig og nem at få til at se flot ud. Anret med en god kop kaffe/the, et glas juice, blødkogt æg, et rundstykke og måske en lille morgenbasse. Stil en lille glasvase ude i siden med en lille blomst eller gren fra haven. Hos Mystone har vi blomster der holder hele året rundt og som altid er friske at se på. Stil også gerne en lille lysestage, det er så hyggeligt. Skal bakken gives i sengen, er det måske en god ide med et kunstigt lys. De fås i dag i så god en kvalitet, at de ser meget levende og ægte ud.  Det tager ikke længere tid at anrette et lækkert morgenmåltid på en serveringsbakke, end de minutter det tager at koge ægget. Men glæden ved modtageren er altid stor.

TRÆBAKKER TIL DEKORATIONER OG PYNT TIL ALLE ARRANGEMENTER

Her på siden kan du se vores meget fine udvalg af bakker i træ. Vores træbakker har et rustikt udseende, som er særdeles hyggeligt, når fadene eksempelvis kombineres med stearinlys eller andre dekorative elementer. Brug dem til at dekorere et flot bord til din fest. Pynt med lys, blomster, sten eller ting der er med til at skabe det tema festen omhandler.

Hvis du ønsker et fad eller en bakke i et andet materiale, har vi masser af alternativer. Vi forhandler eksempelvis også fade i ler, glas, metal og meget mere. 

Det er let at være kreativ med de rigtige dekorationsmaterialer. Brug f.eks. en træbakke til at lave en flot dekoration på samme med vores flotte dekorationssten. Sten er vores speciale, og vi har altid fordelagtige priser. Vi har løbende tilbud så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af Serveringsbakke tilbud, træbakker på tilbud eller gode fif til at lave flotte dekorationer. Vi sender jævnligt nyhedsbreve ud, når vi har noget godt at dele med dig.