MIDDAGSSERVIETTER

Flotte og farvestrålende middagsservietter i størrelsen 40 x 40 cm. Middagsservietter er den største af serviettyperne. Meget velegnet til foldning, til glas eller til at dekorere flot på en tallerken. Vi har både ensfarvet middagsservietter, middagsservietter med tryk og middagsservietter med mønster.

 STORE MIDDAGSSERVIETTER I MANGE FARVER OG MØNSTRE

Dæk op med de flotteste middagsservietter. Vælg blandt mange farver og mønstre. Skab et personligt farvetema med vores flotte og farvestrålende middagsservietter. Vi har alt lige fra ensfarvet grå middagsservietter til store lyseblå middagsservietter og gule middagsservietter til påskebordet samt store middagsservietter med tryk. Middagsservietter er den største af serviettyperne og den mest anvendte, når der dækkes op til de store måltider. Se eventuelt også vores frokostservietter og kaffeservietter.

 

MIDDAGSSERVIETTER TIL DE STORE FESTER

Hos MyStone har vi middagsservietter til alt lige fra barnedåb, konfirmation og bryllup til sølv og guldbryllupsfesten. Vi kan levere middagsservietter til temafester og studenterfester. Middagsservietten er en stor del af bordpynten. Det er middagsservietten og dugens farver, der lægger grund for hele festens farver. Derfor har vi hos MyStone et ret stort udvalg af forskellige farver, så der er noget for alle lige fra lyseblå middagsservietter til barnedåben af den lille nyfødte dreng, lilla middagsservietter til konfirmandinden eller middagsservietter bryllup. Vi har farverne til alle festerne. Der findes forskellige kvaliteter hvor den stoflignende middagsserviet er mere tykke middagsservietter som suger godt samt den lidt tyndere middagsserviet. Farverne på begge typer er i en flot kvalitet og begge typer er forholdsvis nemme at folde.

 

GIV BORDDÆKNINGEN DET EKSTRA PIFT

Når middagsbordet skal dækkes kan middagsservietterne spille en stor rolle. Hvad enten de stilles dekorativt ned i et glas eller ligger foldet på en tallerken, er de med til at skabe den rette feststemning. De som er gode til at folde servietter, kan næsten skabe magi og kunst ud af en stoflignende serviet og det kan se virkelig imponerende ud. Og der er da ikke noget bedre end at komme til et festligt pyntet middagsbord. Det er med til at skabe den helt rigtige stemning fra start. Vi har lavet lidt inspiration til hvordan en middagsserviet kan foldes – Klik her på Video for mere inspiration. Vi har også lavet et par eksempler på hvordan man nemt og hurtigt kan pynte bordet op til fest. Se eventuelt under Inspiration.

 

TIPS TIL BORDDÆKNING

Gør det ekstra festligt nemt og billigt.

Hent nogle friske grene fra naturen. Forår/sommer byder naturen på friske og frodige grene med blade og i efterår / vinter har vi kogler, blade, sten og lignende. Pynt fra naturen er både gratis og dekorativt.

Brug årstidens farver når bordet dækkes. Til påske bruges gule middagsservietter eller flotte middagsservietter med tryk (Påsketryk). Til jul er det julens farver. Til fødselsdage er det fødselarens yndlingsfarver osv. Ved at bruge farverne mere aktivt, skabes der et rød tråd i festens tema.

Brug 2 forskellige ensfarvet servietter i forskellige størrelse. Både foldet og på tallerkenen giver det en flot kontrast med flere farver.

Middagsservietter med stearinlys i samme farve er med til at skabe et flot tema, hvor der er tænkt over farver og sammensætning. Se eventuelt vores mange flotte stearinlys.

Lysfade og små dekorationer er med til at skabe liv og tema.

Hos MyStone har vi et kæmpe udvalg af bordpynt til alle fester og i alle farver. Gratis levering til pakkeshop ved bestilling over kr. 499,-. Leveringstid 1-3 dage.