Bordkort og Indbydelser.

Skal du have sendt invitationer ud tiil din næste fest og dække op med bordkort på festbordet - Ja så er der lige her du skal søge.Hvorfor sende Indbydelser?

Allerede inden festen starter har man gjort sig nogle tanker omkring hvem der skal inviteres. Man vil højest sandsynligt have sin nærmeste familie med til den særlige dag, men hvad med alle dem man ikke snakker med ofte? Lige her er en indbydelse en fantastisk måde at få dem inviteret. Ved at sende en flot indbydelse, sikre du at folk allerede inden de er kommet til festen, føler sig velkomne og samtidig har de mulighed for at svare tidligt på indbydelsen om de har mulighed for at deltage i denne begivenhed.

En indbydelse signalerer også at der er styr på festen. Derfor er en flot og velformuleret indbydelse betryggende at få, og man begynder allerede at glæde sig til dagen. Indbydelser kan komme i mange former og farver og her, kan du helt selv bestemme hvilket præg der skal være, og hvad det skal symbolisere. Skal invitationen være formel fordi det er et bryllup eller en konfirmation? Så har vi nogle flotte elegante indbydelser som allerede inden festen starter, symbolisere elegance og seriøsitet.

Er det en børnefødselsdag eller en sjov begivenhed? Så har vi også indbydelser der passer i denne kategori, så du kan give gæster en forventning om hvad festen kommer til at handle om.

Indbydelser er en god måde at sende en invitation til DIN særlige dag på.

Bordkort er det nødvendigt?

Bordkort er en formel ting og er oftest set ved større fester som bryllup, konfirmation eller barnedåb. Dette er ikke ens betydende med at de kun kan bruges der. Bordkort kan bruges til mange arrangementer og er en flot måde at pynte bordet endnu mere op. Flotte bordkort giver en stemning af formalitet og samtidig kan det give værten mulighed for at bestemme hvor hver enkelt gæst skal sidde. Dette gør at man kan vise gæsterne at der findes evt. både et børne- og voksent bord og samtidig kan man parre singler og kærester sammen. Det er også en optimal mulighed for at blande flokken lidt, så er der to familier inviteret, så sidder hver familie ikke ved hver sit bord.

Udover at det er praktisk at kunne holde styr på flokken af gæster, så er et flot bordkort også på ”prikken over i’et” i borddækningen. En flot borddækning kan godt bestå af en flot dug, servietter, vaser, stearinlys og blomster og fremstå utrolig flot, men med bordkort får du lige det ekstra løft til din borddækning.

Lav selv bordkort

Vi har et stort udvalg af indbydelser og bordkort som passer til netop din begivenhed, men vil du gøre det ekstra spektakulært, så kan du også selv gå i det kreative hjørne. Vi har nemlig også helt blanke bordkort, så du selv kan dekorere, tegne, eller skrive som du vil således at de bliver langt mere personlige.

 

Find flere ideer til borddækningen her...

Udforsk udvalget hos og og bestil alt hvad du skal bruge. Vi sender din bestilling så hurtigt som muligt, og du kan forvente at modtage den indenfor 1-3 hverdage. Vi tilbyder desuden også gratis forsendelse, hvis du bestiller for mere end 499,-