JULESERVIETTER

Flotte juleservietter til julebordet. Vi har små og store juleservietter til julemiddagen med fine juleprint, ensfarvet og med vintermotiver. Vi har både almindelige juleservietter samt fine tekstil servietter i en lækker stoflignende kvalitet.FOLDESERVIETTER TIL JULENS ARRANGEMENTER OG JULEFROKOSTER

Juleservietter i forskellige farver og mønstre finder du lige her på siden. Til et pænt pyntet julebord er flotte juleservietter et helt klart must - og lige meget om du er til de klassiske eller de mønstrede,- så har vi dem. Vi har juleservietter i både den almindelige papir kvalitet og de lidt kraftigere tekstil servietter, som er stoflignende servietter. Vores flotte juleservietter fås både som ensfarvede servietter jul i julens smukke traditionelle farver, hvor både de grønne juleservietter og de røde juleservietter er meget populære valg. Vi har selvfølgelig også mønstrede med nisser, kogler, juletræer og mange flere fantastiske designs.

Vi har alle de almindelige størrelser juleservietter så du kan dække smukt op til både forret og hovedret, julefrokost og julemiddag. De typiske størrelser på juleservietter er:

  • Juleservietter 40x40
  • Juleservietter 33x33

 

FOLDNING AF JULESERVIETTER OG IDÉER TIL OPDÆKNINGEN

Der er så mange fantastiske måder man kan anrettet et julebord på, så det ser festligt ud. Man kan f.eks. folde juleservietterne så de ligner et juletræ eller en julestjerne. Der findes utallige vejledninger og videoer på nettet online, så det er let at finde ud af kunsten af folde. Vi har mange smukke servietter vinter og julemotiver, som alle er egnet til foldning. Mange af motiverne er så fine, at det vil være en skam at folde dem, men de ensfarvede grønne juleservietter er helt perfekte til at lave et smukt juletræ af. En idé kunne være at lægge en flot juleserviet med vintermotiv / julemotiv til forretten og folde en grøn juleserviet som et juletræ til selve julemiddagen. Under den grønne juleserviet kan man så lægge en stor rød juleserviet. Det ser rigtig flot ud og man kan se, at der er gjort noget ud af pynten. Vi har udover de mange servietter til jul, som er meget julet,- også andre servietter. Du kan se vores store udvalg her!

 

INSPIRATION TIL BORDPYNT TIL JULEFROKOSTEN

Skal du holde den store julefrokost og mangler lidt julepynt og julelys til bordet - så skal du se vores flotte udvalg lige her! Vi har et stort udvalg af julepynt til festbordet og til at pynte resten af hjemmet op med. Vi står altid klar til at hjælpe med idéer og gode råd. Du er desuden velkommen i vores fysiske butik, hvor du kan se alle vores varer samt finde god inspiration.

Du kan kontakte os på mail@mystone.dk eller ringe på tlf.nr. 21683207