TRÆKASSER & MØBLER TIL INDRETNING OG OPBEVARING

Smukke kube borde i metal samt andre fine møbler til indretning og opbevaring. Stort udvalg af trækasser i smukke design med mange formål. Vi har helt klassiske almindelige trækasser i farver og naturtræ, Æblekasser til opbevaring, ”Gamle trækasser” i antik look, små trækasser & store trækasser samt trækasser til opbevaring og trækasser til væg.

 TRÆKASSER TIL OPBEVARING

Vi har rigtig mange trækasser til opbevaring. Trækasserne er i mange forskellige former og størrelser, hvor nogle af trækasserne er helt ideelle til opbevaring f.eks. til legetøj, strikketøj m.m. hvor trækassen i sig selv er meget dekorativ og vil være flot at indrette med. Denne store type opbevaringskasser i træ er flotte at have stående fremme på gulvet eller hvor man nu synes de vil passe flot ind. I vores sortiment har vi alle prisklasser af bogkasser og trækasser og vi har mange forskellige og billig trækasser til opbevaring.

TRÆKASSER TIL VÆG / VÆG KASSER

Vores trækasser kan bruges til rigtig mange ting og vi har selv brugt dem i vores udstilling til opbevaring og ”fremvisning” af nogle af vores mange flotte produkter. Trækasser er rustikke og naturmaterialer som træ, går aldrig af mode. Trækasser skaber en hyggelig stemning og er flotte med alle typer farver. Vi har flere flotte trækasser, der er egnede til ophængning. Hvis du/I er i tvivl om hvilke trækasser du skal vælge, så kontakt os enten på mail eller telefonisk.

TRÆKASSER OPBEVARING OG OPHÆNG MED FANTASI

Alle vores trækasser kan bruges til opbevaring. F.eks. ser det utrolig flot ud, hvis man bruger trækasser til vin og lader dem stå fremme. Man kan stable et par stykker på siden og forsigtigt lægge vinen ind eller man kan tage en enkelt trækasse og stille den i et hjørne. Man kan også lave en vinreol ud af de flotte trækasser. Vi har hørt at nogle af vores kunder bruger vores trækasser til at få styr på bamserne på børneværelset og som sofaborde i stuen. Der er utrolig mange muligheder og man kan genanvende dem igen og igen på en ny måde. Man kan også lave en fin bænk til børneværelset og bruge den som opbevaring. Husk altid at med børn, skal tingene samles forsvarligt og må ikke kunne vælte.

ÆBLEKASSER INDRETNING & OPBEVARING

Blandt de mange trækasser til salg har vi selvfølgelig også de meget populære æblekasser. Gammeldags æblekasser er blevet vildt populære. De er flotte, det er billige æblekasser og man kan lave de flotteste opbevaringsmuligheder med dem til næsten igen penge. Det at bruge æblekasser til opbevaring inde i boligen, er et forholdsvist nyt fænomen, som er blevet mere og mere udbredt de senere år. Vi indretter vores hjem med personlighed og omtanke og vi tænker flere og flere praktiske løsninger ind i en travl hverdag. I stedet for almindelige bogkasser, som faktisk kan være ret dyre, er æblekasser både billigere og lige så gode som bogkasser. Desuden ser det bare flot ud med en rustik trækasse blandet med andre pæne klassiske møbler. Det tilføjer rummet lidt ”kant”. Man kan bygge en helt reol ud af æblekasser hvis man har mod på det. Så får man også en reol i lige netop den størrelse man gerne vil have, og bliver man træt af den, kan man altid bruge trækasserne til at opbevare andre ting eller til måske opbevaring af æbler til efteråret. Vi har æblekasser i træ som ligner ægte æblekasser gamle af udseende samt nogle helt nye moderne og friske. Vores gamle trækasser til salg er ikke antikke, men de er behandlede, så de får et antikt og gammel udseende.

HVORDAN LAVER MAN EN REOL AF ÆBLEKASSER

Reol af æblekasser er en praktisk løsning. Byg selv med æblekasser er sjovt og man kan finde mange fine og nemme vejledninger på nettet til hjælp. Hvis man er lidt snild med hænderne, kan man sagtens selv klare opgaven.

Det eneste man skal bruge er nogle egnede beslag og en skruemaskine samt selvfølgelig æblekasserne.

Der er mange måde på hvordan en reol af æblekasser kan se ud. Man kan vælge at stille kasserne på gulvet og så lave dem 2 eller 3 niveauer høje. Man kan også hænge dem op ved siden af hinanden på væggen i en passende højde. Her kan man hænge dem ved siden af hinanden, med afstand, tilfældigt i forhold til hinanden og man an både vende dem vandret og lodret. Har man en flot dekoration der er høj, vil det se utroligt flot ud at stille den i en lodret trækasse enten på gulvet eller hængende på væggen. Vi modtager gerne jeres version af en Æblekasser reol bygget med vores trækasser til inspiration for andre i vores galleri.

Har du brug for noget flot til at putte i dine æblekasser, køb nogle af vores blomster & grene der aldrig visner samt en lille vase. Vi har altid et kæmpe udvalg af ting til dekorationer, interiør, små keramik fugle m.m.

KLASSISKE OG ENKLE MØBLER

Vi har altid et lille sortiment af møbler, hylder m.m. Vores møbler er tænkt som tilbehør til f.eks. at stille dekorationer på samt møbler der kan bruges til mindre opbevaring. Derfor har vi altid et lille udvalg af små sideborde i enkelt design. Det kan være små ”kube” borde (små firkantede borde), små borde med metalstel, små glasborde, stilling bord m.m. Denne type små borde er helt perfekte til at stille dekorationer, lys, vaser m.m. så man kan skabe små oaser med hygge. Perfekte til at lave en personlig indretning.  Vi har også hylder til væg samt andre flotte opbevarings møbler.

Hos MyStone finder du et lille fint udvalg af møbler, der alle er lavet i kvalitetsmaterialer. Vores borde har minimalisme i fokus, og idéen er, at det ikke er møblerne, der skal tage opmærksomheden, men derimod de dekorationer og det pynt som kan tilføjes. Med andre ord er bordene eksempelvis perfekte til smukke og kreative dekorationer, der bedst kommer til deres ret, når de får den fulde opmærksomhed. Mangler du idéer til, hvad dine møbler skal bruges til, så har vi både færdige dekorationer og forskelligt pynt.