Skilte med tekst

Søde og sjove skilte med tekster. Vi har træskilte & metalskilte i moderne samt retro-stil. Byd din gæster velkommen med et velkommen skilt til døren eller mind dem om at tisse i kummen og ikke ved siden af,- på en sød og sjov måde.Sjove skilte

Søde og sjove skilte med tekst på, har igennem mange år været meget populært. Vi elsker sjove skilte og hyggelige og kloge citater. Hos MyStone har vi et fint udvalg af forskellige træskilte. Vi har sjove skilte med tekst, metalskilte med tekst samt mange andre finurlige og hyggelige skilte i både moderne og retro-stil. Vi har også små tillykke-skilte i mange fine farver samt sjove skilte til fordøren, der kan byde dine gæster velkommen ind. Vi skifter tit ud i vores skilte, så de følger trenden. Vi har skilte med kærlighedscitater i romantisk stil og vi har de mere rå skilte til teenager værelset med en kærlig reminder om at rydde op. Se f.eks. vores flotte og helt enkle sorte træskilte med fyldig hvid skrift.

Træskilte med tekst

Sjove skilte i træ er hyggelige og fås i både moderne stil samt retro-stil, så de ligner ægte gamle skilte med tekst. Blandt de mange sjove træskilte er der skilte med sjove citater og eftertænksomme citater. Vores mest populære skilte, er dem med de rigtige sjove tekster og de tekster der omhandler kærlighed. Skilte om kærlighed og nærvær kan i en travl hverdag være med til at minde os om, hvad der er vigtigt i vores liv. De kan være en reminder om hvad vi bør have fokus på og hvad vi måske skal gør noget ved.  Tit bliver hverdagen hektisk og midt i alle vores gøremål, kan det være svært at huske på hinanden og huske at være glade og taknemmelige for det vi har. Et klogt citat med kærlige ord, kan få mange til at tænke lige en ekstra gang. Vi har et stort udvalg af flotte træskilte både i farver og i sort/hvid med sjove citater og kloge ord. Måske du kender en, der trænger til at sjovt eller kærligt citat?

Tillykke skilte i farver

Vi har mange små tillykke-skilte i træ og små skilte med snor til at vedhæfte f.eks. en gave. De små skilte fås i mange friske farver og henvender sig til både piger og drenge. De små skilte er også velegnet til borddækningen og om kan f.eks. pynte lysestagerne op. De er de også egnet som dekorativt gavepynt eller på en blomst til studenten. Der er mange muligheder for at anvende de søde små tillykke skilte. Vi har også et stort udvalg af hjerte skilte både i sølv, guld, hvid med mere, som man også kan bruge som de sødeste til og fra-kort. Et lille fif kan være at skrive med en hvid tus eller sølv/guldtus og lave dem ekstra fancy. Lad bare fantasien få frit løb og lav de flotteste kreative gaver, dekorationer og borddækninger.

Skilte til jul

Vi har selvfølgelig også skilte der passer til julen. Julen er bare hyggelig og hvad er mere hyggeligt, end at pynte op udenfor huset og gøre den mørke december-tid lidt mere julet og hjertelig. Byd dine gæster velkommen med et Glædelig Jul skilt til at hænge på døren. Eller hvad med et nisseskilt, som børn og børnebørn vil elske. Nisse skiltene fås også som et Velkommen skilt i træ. Vi har Glædelig jul skilte og Nisse skilte i flere variationer med pige og drengenisser både til at hænge op og til at stikke ned i sneen – hvis man er så heldig at få sne. Alternativt kan man stikke juleskiltet i en udendørs potte og pynte potten op med gran. Som ekstra hygge kan man lægge en batteri lyskæde og lidt mos ved siden af skiltet. Det er med at tænke mere kreativt. Det er jo desværre ikke alle jul der er hvide,- lige som i gamle dage.

Billige skilte med tekst

Hos MyStone finder du masser af billige træskilte med tekster og diverse sjove citater, kærligheds citater og kloge ord smukt skrevet på træskilte og metalskilte. Vi har altid et fint udvalg af store og små pynteskilte. Vi skifter løbende ud i vores søde skilte og holder sortimentet opdateret efter trenden. Bestil og køb skilte online hos MyStone. Vi pakker og sender altid dine skilte forsvarligt.