Genbrug

Er du på jagt efter noget "Guld fra gemmeren",eller bare at give dit hjem et pust med noget antikt eller retro, så er genbrugskategorien med brugskunst, der du skal lede. Her kan du finde loppefund og genbrugsguld som kan give dit hjem noget stemning. Genbrugen af brugskunst giver også mulighed for, at erhverve sig originale ting, som man ikke altid kan finde flere af.

Disse lettere brugte ting kan give et nyt unikt præg til dit nuværende hjem, som ikke altid er muligt at skabe ved at købe helt nye ting. 

 Antik brugskunst til hjemmet

Antik brugskunst er et godt supplement, til dig der gerne vil skabe en anden atmosfære i dit hjem. Det kunne være nogle gamle glas eller gamle vaser, som passer ind i netop din indretning.

Produkterne er oftest af høj kvalitet og har derfor stadig mange års levetid tilbage. Dog vil der kunne forekomme skræmmer eller ridser, da produkterne er brugte. 

Genanvendelse

Dette er ikke kun en mulighed for at bidrage til miljøet, men er også en mulighed for dig som kunde, at finde nogle helt unikke ting. Fordelen ved genanvendelse af produkter, er at du får muligheden for at erhveve dig originale ting til en overkommelig pris. 

Eftersom at dette er genbrugs brugskunst som bliver solgt, forekommer der ingen bytteret på produkterne. Der forefindes ikke et større lager af varerne og det er derfor ikke muligt at ombytte et produkt til et nyt. 

Produkterne kan have mindre fejl og mangler som evt. skrammer eller ridser. 

Vi har også et stort sortiment af nyt brugskunst, se det her