ALT TIL DET STORE KOBBERBRYLLUP

Bordpynt, servietter og smukke kobberlys. 12 1/2 års ægteskab er helt bestemt noget at fejre. Har du snart kobberbryllup og skal du fejre det med en fest for din kære – så se lige her. Vi har et stort udvalg af kobberbryllup-pynt, så du kan pynte op til festen med flotte kobberlys, oblater i kobber til festsange, bordløbere & duge samt meget andet flot pynt i kobber. Vi har alt til den store fest og du kan selv sammensætte lige de farver du har lyst til og skabe dit helt eget festtema.PYNT TIL KOBBERBRYLLUP

Bordpynt, servietter og smukke kobberlys er bare nogle af de mange ting vi har i shoppen. Vi har alt hvad du skal bruge til at lave det flotteste kobbertema til kobberbryllups-festen. 12 ½ år som ægtepar er en stor ting, der bør fejres. Hos Mystone finder du alverdens pynt i lækre kobbernuancer som flotte bloklys, servietter, bordløbere, bordkort, kobber glimmer, sten og perler, kobber fade, kobber blade til at strø på dugen samt meget mere. Vi har delt vores kobberbryllup pynt og i flere kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde lige det du leder efter.

FIND INSPIRATION TIL KOBBERBRYLLUPS FESTEN

Vi har sammensat en hel masse pynt til kobberbryllup her på siden, men vi har også en hel masse andet pynt her i shoppen, som også kan bruges til at gøre festen endnu mere festlig. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige lys,- og det kan være utrolig flot at kombinere dem på festbordet, så man har flere farver. Man kan for eksempel vælge vores flotte kobberlys og en anden farve lys som hvid, lysegrøn, lilla eller hvad man nu har af yndlingsfarver og så stille dem sammen som et sæt. Vælger man at gøre det samme med servietterne, så kan man tage de flotte kobberfarvede servietter og folder dem med en hvid serviet eller anden farve. Dermed får man en fyldig og flot opsats. Man kan også lave flotte bord dekorationer. En kobberbryllup borddekoration kunne for eksempel bestå af et flot glasfad eller kobberfad nederst som bund. Så kan man pynte fadet op med diverse pynt i kobber, et bloklys i kobber samt en flot vase med en enkelt blomst i. Man kan også vælge at lægge noget på fadet, som har betydning for parret eller den ene af dem. Det kan være, at der er en særlig hobby. Måske den ene går på jagt og den anden er vild med at stikke. Det er kun fantasien der sætte grænser for hvor flot og personlig man kan lave en borddekoration.

HVAD SKAL JEG BRUGE FOR AT DÆKKE ET FLOT BORD TIL KOBBERBRYLLUP?

Vi har en lille tjekliste, som vi selv bruger, når vi skal dække et flot bord. Listen kan bruges som inspiration og man tilpasse den som man har lyst til.
⦁ En dug eventuelt med en flot løber i kobber. Man kan sagtens vælge en ensfarvet dug i hvilken som helst farve. Med en kobberløber samt servietter og lys der passer til i farven, kan man lave det flotteste tema.
⦁ Eventuelt en løber i kobber
⦁ 2 forskellige servietter, en i kobber samt en i en anden farver
⦁ Kobberfarvede stearinlys eventuelt også lys i samme farve som servietter eller dug
⦁ Kobber pynteting til bordet. Se f.eks. vores fine kobberpynt (Blade, glimmer, sten, perler m.fl.)
⦁ Kobberbryllup Bordkort
⦁ Dekorationer til at stille på bordet (Lav et fad dekoreret med kobberpynt)
⦁ Blomster eller pyntegrene er smukke på et bord og er med til at gøre bordet festligt
Har du lyst til at se et festligt opdækket bord, så tag et kig på vores side ”INSPIRATION TIL BORDDÆKNING”, hvor vi har lavet et par eksempler i forskellige farver. Man kan bruge eksemplerne med sine egne yndlingsfarver og lave borddækningen helt i egen ånd. Bare slip fantasien løs og sammensæt dit eget kobberpynt til kobberbryllups festen. Husk vi har også et kæmpe udvalg af engangsduge i høj kvalitet (engangsduge der ligner og føles som stof) i alverdens farver.

TIL SANGSKRIVEREN

Er du en af dem der har talenter for at skrive gode festsange og har du lavet kobberbryllup sange før, så har du sikkert været på udkig efter de klistermærker man kan sætte på papiret, så sangen kan rulles sammen. De hedder oblater. Vi har forskellige oblater til kobberbryllup sange både med flag, kobberdekorationer og runde mærkater med 12 1/2 år. Du kan se de mange forskellige klistermærker her. https://mystone.dk/oblater Der er desuden rigtig mange der bruger dem, hvis de selv laver deres egne personlige kobberbryllup bordkort med farver der passer ind i temaet.

HUSKELISTE KOBBERBRYLLUP

Der er rigtig mange ting som man sikkert er i fare for at glemme, hvis man ikke har holdt en store fest før. Derfor har vi lavet en lille hjælpeliste herunder, hvor vi har noteret de vigtigste ting. Det er ikke retningslinjer men bare tænkt som inspiration:
⦁ Hvor skal festen holdes
⦁ Invitationer
⦁ Borde + stole
⦁ Service (Tallerkner, glas, bestik) Husk at tænke til alle retter samt forskellige glas til vin/vand/øl
⦁ Borddækning (Brug eventuelt listen længere oppe i teksten til inspiration)
⦁ Køkkenhjælp/Serveringshjælp
⦁ Gaver til kobberbryllups parret
⦁ Eventuelt fotograf (Har en af gæsterne et godt kamera – så spørg vedkommende, om de vil tage billeder på dagen for jer)
⦁ Eventuel et gavebord
Her fik du vores bud på hvad man som regel bør have styr på, når man skal holde en stor fest. Listen er bare ment som en kilde til inspiration og du kan selv tilpasse den til din fest.

UNDGÅ AT SPRÆNGE KOBBER BRYLLUP BUDGETTET

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, at holde en stor fest, men vælger man selv at stå for det meste, kan man godt holde en stor kobberbryllups fest til ganske fornuftige penge. Ved at købe pynt i kobber online samt servietter og lys, kan man spare penge og samtidig få et meget større udvalg at vælge imellem. Man kan selv lave invitationer og pynte dem med kobber og man kan lave sine helt egne personlige bordkort – endda med en personlig hilsen til hver af gæsterne. Det gør det både sjovt og mere personligt. Det ser desuden super flot ud hvis man skriver med en flot glimmer kobber tus på bordkort. Fordelen ved at lave dem selv er, at man kan lave dem i lige netop den farve man har lyst til og pynte dem præcis som man vil. Man kan også bare tage den nemme løsning og købe nogle bordkort til kobberbryllup, der er lige til at sætte på bordet hvor man kun skal skrive gæsterne navne.

HVEM SKAL LAVE ÆRESPORT

Det plejer at være familie, venner og naboer der laver æresport til kobberbryllup. En æresport til kobberbryllup er en halv æresport, det vil sige, at den kun har halv højde eller det kun er den ene side af æresporten der skal laves. Det symboliserer, at man er halvvejs til sølvbrylluppet. Ved kobberbryllup har der tidligere været en regel der sagde, at det er efter midnat porten skal sættes op enten ved indgangen til parrets hjem eller der hvor festen skal holdes. Der er forskellige traditioner omkring hvorvidt man bliver budt ind, får kaffe eller om der sættes en kurv ud med øl og vand til de som kommer og laver æresporten. Det kommer helt an på hvad tradition er der hvor man bor. Når der skal laves æresport til kobberbryllup kan man selv lavet et kobberbryllup skilt. Det er et hjerte malet med kobbermaling, hvor parrets navne samt årstal står skrevet på. Selve ”æresporten” kan laves på mange forskellige måder hvor nogle bruge grangrene, andre bøgegrene eller bare et tov, men det vil være symbolsk og flot at hænge kobberpynt på samt dekorere med tyl i kobber og eventuelt friske blomster. Husk at tage højde for hvordan æresporten ophænges (også uden at ødelægge noget på huset)

VI HAR OGSÅ EN KOBBERBRYLLUP-GAVE

Vi har udover vores flotte kobberpynt også en kobberbryllup gave til hende og ham. Se f.eks. vore flotte ure og armbånd, keramikfigurer, Stilling Design med mere. Vi har også lavet en kategori vi kalder Gaver, hvor vi har inddelt kategorierne i beløb for at gøre det let for dig, at få et overblik. Her man hurtigt og nemt finde en gave.
Har du/I brug for yderligere hjælp eller inspiration til festen eller bare hjælp til bestillingen, så kan vi kontaktes på mail@mystone.dk eller ringe til os på 21683207.