Kunstige blomster og pynteblomster

Hos Mystone har vi et bredt udvalg af kunstige blomster. Du kan finde kunstige blomster som virker naturlige og du kan finde kunstige blomster i et hav af forskellige materialer.Kunstige blomster er uden vedligehold

Det smart ved kunstige blomster er at du ikke skal tænke på at passe og pleje dine blomster så de fremstår pæne. Det betyder at du ikke behøver være uddannet gartner eller have de grønneste fingre i haven, for at kunne drage nytte af blomster som pynt i hjemmet.

Kunstige blomster som gave?

Kunstige blomster virker umiddelbart ikke for mange som en særlig god gave, men der findes nogle der vil sætte pris på det. En student der lige har fået huen på vil sætte pris på en kunstig rose. Fordi at den kunstige rose vil holde længer end en almindelig rose, og studenten vil derfor altid have mulighed for at kigge på den kunstige blomst og mindes den helt særlige store dag, hvor huen blev sat på hovedet. Hertil vil en kunstig rose, blomst eller buket også være mulig at give til en studerende der for nyligt er flyttet hjemmefra for første gang. Da de studerende ikke altid har tiden til at passe en rigtig blomst, vil en kunstig blomst som ikke kræver vedligehold, kunne pynte i deres hjem.

Kunstige blomster

Smukke blomster i alverdens forskellige materialer og farver. Vi har blomster i filt, keramik, skum, stof, plast og metal. Du kan bruge blomsterne i alt fra dine dekorationer, borddækningen, bordkort og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser. Smukke stofblomster i friske farver, store filtblomster som kan bruges som underlag til dine yndlings lysestager. Fine kunstige blomster til en lille vase eller som tilbehør i dine dekorationer. Alt alt i et stort udvalg af alt du skal bruge til din fest.

Kunstige blomster til borddækningen

Blomster behøver ikke altid være i en vase, eller ihvertfald ikke kunstige. Derfor giver det mange flere muligheder for at pynte bordet op. Her kan man med fordel drysse filt blomster udover bordet, og give borddækningen et ekstra pift, eller man kan lave sin egen dekoration. Med vores kunstige blomster i metal, har du muligheden for at sætte en blomst og stearinlys, ovenpå noget dekorationssand og placere det hele på et fad midt på bordet. Da der ikke er nogen brandfare ved en blomst i metal.

Showroom

Hvis du mangler inspiration til dine dekorationer og borddækning så er du velkommen til at besøge os i vores hyggelige showroom. Vi ligger i Stoholm mellem Skive og Viborg, her kan du se hele vores udvalg og få hjælp og gode råd til din fest. Her har vi også et stort udvalg af lækre værtindegaver, der er pænt pakket ind og klar til at blive afleveret til en du holder af.