Tekstilservietter

 Tekstilservietter til din borddækning

Tekstilservietter er et godt alternativ til almindelige servietter, som ofte lader meget tilbage at ønske med hensyn til kvalitet. Disse skønne tekstilservietter er af en type papir, der er så kraftigt og blødt, at de næsten føles som stof. Servietterne er fremstillet i Airlaid materiale, der gør dem ekstra slidstærke. Dermed kan de holde hele aftenen ud og kan varmt anbefales til middagselskaber.

Til alle begivenheder

Vi har samlet et stort udvalg af tekstilservietter her. Der er et væld af forskellige farver, så der er med garanti også nogen, der passer til den begivenhed, som du planlægger - lige meget om det er dåb, konfirmation eller bryllup.Leder du efter servietter til højtider, har vi også et udvalg i tekstil. Du kan dog også finde flere højtidsservietter her, selvom vi gør opmærksom på, at en del af disse servietter ikke er tekstil.

Få styr på hele borddækning

Ved festlige begivenheder er det imidlertid ikke nok bare at kunne præsentere lækre servietter. Til de fleste af vores servietter, har vi derfor tilføjet inspiration til forskellige bordløbere, der matcher. Dermed kan du samle alt, hvad du skal bruge til borddækning på én gang.