Felius Design

DANSK DESIGN

Felius Design er smukke tidløse designs til alle højtider og mærkedage. Det er Dansk Interiør design i særklasse, som passer ind i alle danske hjem. Tidløst, klassisk, helt enkelt og man bliver aldrig træt af at se på det.

 FELIUS DESIGN – FØDSELSDAGE

Kollektionen fødselsdage er en meget stilfuld kollektion. Den består af blandt andet af smukke deko skilte med teksten Tillykke med dagen (skiltene fås i sort & hvid samt i en smuk egetræ) Felius design flag fås i flere varianter både som enkelt og som flere flag samlet i en collage. Felius flag er velegnet til både begivenheder og fødselsdage, men også som stilfuldt julepynt på juletræet. Flag på juletræet er en ældre tradition, som nu er ved at vende tilbage igen med disse smukke ophæng. Felius flag er meget populære på fødselsdagsbordet f.eks. som vedhæng på en smuk lysestage. Især de flotte designlysestager fra Stilling Design er egnet til formålet, da de med deres enkle design passer lige ind i ånden hos Felius Design. 

FELIUS DESIGN -  JUL

Moderne Julepynt designet med omtanke. Ny serie af mere stilrent julepynt, som man aldrig bliver træt af. Felius Julepynt er lavet i en meget lækker kvalitet og i et meget smukt design. Det er design julepynt, som er en langt mere enkel og klassisk julepynt end tidligere set. Farverne er enkle, rene og smukke. Gennemgående for alt Felius Julepynt er, at det er en god kvalitet og det er lækkert julepynt at se på. Det er så fint og enkelt, at man bliver fristet til at lade det hænge året rundt. De smukke Felius stjerner pryder efterhånden mange nordiske hjem i julemånederne og om foråret er det de smukke påsketing der kommer frem. Særligt omkring Felius Julepynt vil vi fremhæve de flotte Felius adventstal, Felius Design snefnug og Felius julehjerter, men der er mange flere utroligt flotte jule designs. Julepynt i træ er blevet utroligt populært og naturmaterialer er generelt noget flere indretter med i deres hjem.

FELIUS DESIGN – PÅSKE

Felius Design serie omkring påske er meget nyskabende. Tidligere var det et farveparadis, når man pyntede op til påske med mange kraftige gule farver ofte med et større farvemiks. Nu er der heldigvis et alternativ. Påskepynt fra Felius Design er langt mere smagfuld og falder så smukt ind i det øvrige interiør. Det er neutrale diskrete farver og i et helt enkelt og knivskarpt design. De meget flotte påskeæg i sort eller hvid, der selv kan stå, må absolut fremhæves som nogle af vores kunders favoritter. 

KLASSISK OG STILFULDT DESIGN

Det er blevet meget populært at indrette med mere diskrete farver og så bruge nogle få kraftige farver til at lyse op med. Naturmaterialer specielt træ, egetræ og blevet populært både til møbler og interiør. Sort julepynt, julepynt i træ, hvidt julepynt laves i alle typer af materialer og fælles for dem er de mere enkelt designs. Årsagen er måske, at vi er blevet mere bevidste om hvad vi vil have og vi går måske mere efter en god kvalitet. Kvalitet er virkelig noget som der er lagt vægt på ved Felius Design sammen en tanken om at udvikle bæredygtig dansk design.

OM FELIUS DESIGN

Felius Design er en forholdsvis ny Dansk Design virksomhed, der laver klassisk, smukt og stilrent pynt til højtider samt festlige begivenheder. Kristoffer Fabricius stiftede i 2014 sin virksomhed Felius Design. Tanken bag produkterne opstod, fordi Kristoffer i mange år ikke kunne finde pynt til højtiderne. Pynt som passede ind i hans minimalistiske stil. Ofte endte det ud i pynt, som kun blev brugt en enkelt sæson og derefter gemt væk. Han satte sig for at designe noget pynt, som skulle være minimalistisk, stilrent og tidløst. Noget som folk havde lyst til at finde frem igen og igen. Det må man sige at der er lykkedes til fulde. Sortimentet hos Felius Design vokser hele tiden og designet passer perfekt ind i den moderne nordiske stil, som er mere forenklet, stilfuld og meget tidløs.

FELIUS DESIGN - FORHANDLER

Nu er det muligt at finde pynt til både fødselsdage og festlige begivenheder, jul og påske hos MyStone. Vi er meget stolte af at være Felius design forhandler og vi får løbende nye smukke designs ind i shoppen. 

GODE TILBUD

Er du inde og kigge på vores shop efter firmagaver, så kontakt os telefonisk og hør om vi kan lave et helt specielt tilbud på Felius design. Til firmagaver kan vi lave specielle rabatter og gode Felius design tilbud. Øvrige tilbud på Felius ses under de enkelte produkter eller ved at klikke på fanebladet TILBUD øverst på siden