Lysestager

 Lysestager til alle slags lys

Intet hjem uden en lysestage – og her på siden finder du alt, hvad du kan få bruge for på området. Vi har både lysestager til højtider, fest og hverdag samt i mange forskellige farver.Udvalget strækker sig desuden også over lysestager i træ, glas, metal, beton og endog kork. Med andre ord er der noget for enhver smag. Stagerne er alle lavet i materialer af god kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid, så du kan glæde dig over dem i mange år, når de skaber god stemning i dit hjem. Vi har, hvad du skal bruge – hvad end du går efter en hyggelige, en moderne eller en elegante lysestage til dit hjem.

Enkelvis eller sæt?

Vores lysestager forhandles enkeltvis. Dermed er det både muligt at købe én enkelt lysestage eller at købe dem i sæt. Et sæt lysestager kan være en fremragende værtindegave, og med vores store udvalg, kan du med garanti også finde noget, der passer til din værtinde

Lys til lysestagen?

Fandt du den helt rigtige lysestage? Du kan eventuelt også supplere med et stearinlys fra vores store udvalg her. Det kan jo være, at vi har typer af lys, som du ikke har set før. Om ikke andet garanterer vi for, at vi har et flot lys, der passer til din stage og det materiale, som den er lavet i.God fornøjelse!