JULEHJERTER

Er du lige som alle os hos MyStone vilde med julehjerter? Her på siden har vi et kæmpe udvalg af smukke julehjerter, røde hjerter, træhjerter, hjerter på spyd, metalhjerter, flethjerter og mange flere julehjerter. Vi har også konfetti hjerter, hjerter på pinde til dekorationer, hjerte julepynt til juletræet og julehjerter til vinduet.JULEHJERTER TIL DEKORATIONER

Når du skal lave dekorationer til jul, har vi flere forskellige julehjerter, der vil være velegnet hertil. Se for eksempel vores fine hjerter på spyd / med kraftig ståltråd. Der findes både trådhjerter, keramikhjerter og metalhjerter med spyd, som er meget nemme at fastgøre i en dekoration,- og så fås de i rigtig mange fine farver. Man kan også bruge de yndige træhjerter til at pynte sine juledekorationer op med. Vi har flere forskellige hjerter i træ i både store og små hjerter. De er meget smukke og træhjerter kan man også genbruge år efter år. De naturlige ufarvede træ hjerter er tidløse og kan bruges til meget andet end til julepynt.


Man kan lave sine jule og borddekorationer på rigtig mange forskellige måder. Man kan lave den traditionelle med ler, gran, lys og pynt og man kan lave en hurtig på et lysfad. Begge dele er meget brugte til jul og det er smag og behag hvad man vælger. De søde hjerter på pind kan man også bruge til at pynte en almindelige blomst med til jule, samt kan man bruge dem som gavepynt og pynt til julebordet.

 

PYNT DIT HJEM OP MED JULEHJERTER

I julen hører der sig bare julehjerte pynt til. Mange holder stadigvæk af den gamle tradition med at hænge flethjerter på juletræet lige som de hænger kræmmerhuse op og trommer. I mange danske hjem forsøger vi at bevare nogle af de gamle skikke og traditioner omkring julen. Vi lærer vores børn at flette julehjerter, lave kræmmerhuse og synge julesange. De gamle traditioner er værd at bevare også i fremtiden.


Vi har udvalgt en hel masse af de smukkeste julehjerter, så du kan pynte dit hjem op med smukt og klassisk pynt. Vi har julehjerter i alle prisklasser fra de helt billige julehjerter til dansk julehjerte i dansk design fra blandt andet det kendte brand,- Felius Design. Mange af vores smukke hjerter er også smukke hvis man hænger dem op i vinduerne til jule. Tips: Er dine vinduer lidt kedelige i den mørke vintertid, så hæng et par julehjerter i glas op eller hent nogle store grene i have og hæng julehjerter herpå og stil det i en vase i vindueskarmen. Du kan selv lave dit eget julehjerte ophæng ved at bruge noget smukt silkebånd eller andet julebånd og dermed få det til at se mere lækkert ud. Til ophæng kan man f.eks. bruge julehjerte-perler og bånd og på den måde lave sine egne meget smukke og kreative dekorationer både til at hænge på grene i vinduet, men også til at hænge på juletræet.

 

PYNT JULEBORDET MED HJERTER OG GRAN

Skal du holde julefrokost for familie eller venner, så husk at pynte bordet festligt op. Dette behøver ikke at koste ret meget og en del pynt kan man sagtens finde i naturen, som f.eks. gran og grankogler. Læg gran forskellige steder på dugen og strø konfetti hjerter henover. Der kan bruges forskellige farver, men røde julehjerter er altid pæne især sammen med Julehjerter filt eller naturmaterialer som træhjerter. Der kan laves lysfade med deko-hjerter og julelys og man kan sætte små søde nissefigurer eller andre søde juledyr på. Der er et hav af muligheder og det er bare med at pynt op. Stearinlysene kan pyntes ekstra flot ved at sætte et lille hjerte på nål fast i lyset. Vi har så mange forskellige julehjerter i alverdens farver og vi kan slet ikke få nok. Vil du også gerne se vores julestearinlys eller juleservietter?

 

JULEHJERTER TIL OPHÆNG

Vi har mange julehjerter med snor på, som er fine at hænge på juletræet. De helt små hjerte med snor kan også være flotte som gavepynt og bruges som til og fra kort. Vi har samlet alt ophæng et sted for at gøre det mere overskueligt. Derfor kan man se alle vores julehjerter til juletræet og ophæng i kategorien – Julekugler og ophæng!

 

SMÅ HJERTER KAN SPREDE STOR GLÆDE I JULEN

De små mini hjerter er udover at være flot bordpynt også perfekte til at pynte julegaven op med. Det er dejligt at få en gave, hvor man kan se, at der er gjort noget ud af indpakningen. Vi har mange mini hjerter i forskellige materialer som filt, træ, metal med flere, som er smukke på en pakke. Sammen med et hjerte ophæng, kan man binde lidt gran fast, eller en lille kogle. Man kan også binde et lidt større julehjerte guld på gaven til en man holder rigtig meget af. Der er så mange muligheder for at pynte gaverne op, så de ser festlige smukke ud og det betyder noget for dem som man giver pakkerne til. Vores små filthjerter fås i mange farver ud over de traditionelle røde, grønne, guld og sølvhjerter,- og man kan lave en fin lille guirlande til juledekorationerne med disse. Det er hurtigt gjort med et stykke fint ståltråd. De små hjerte med snor kan også bruges som til og fra kort på julegaverne.
Vi sælger hjerter hele året rundt som bordpynt til fester og til alle julens arrangementer.

 

Har du brug for hjælp til bestillingen eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail. Vi hjælper også gerne med at sammensætte et flot juletema til julefrokosten. Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores fine butik, som ligger i Stoholm i Midtjylland. Her kan du se alle vores varer og selv gå på opdagelse og finde inspiration til julen.