Butik


Her på siden Butik finder du alle vores vare i vores online webshop.

Vi sælger alt du behøver til din fest samt et stort udvalg af brugskunst. Til festen finder du alt indenfor duge, servietter, bordløbere, stearinlys og pynt. Vi har et bredt og dybt udvalg, så næsten lige meget hvilken farve dit fest tema er i, så har vi det du skal bruge.

Vi har delt siden op i begivenheder, så du nemt og hurtigt kan finde alt til jul, påske, bryllup, barnedåb, sølvbryllup eller en af livets andre vigtige begivenheder. Det er perfekt til dig der er på jagt efter pynt og inspiration til livets store fester.

Du finder også en masse lækkert brugskunst, som er perfekt til at pifte huset op med. Samt mange gave ideer til værtindegaver og gaver til dem du holder af. Smukke vaser, lysestager, skilte med tekst har vi også mange fine af. Hjemmelavede smykker og fine strikkede perlehøns fra By LLP er også gode bud på gode gaver.

Hvis du har brug for råd og vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på 21683207 eller på mail@mystone.dk – Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan få alle dine fest ønsker opfyldt.