Figurlys

Sjove stearinlys til hele året. Hos MyStone finder du et bredt udvalg af sjove stearinlys der kan skabe glæde i et hvert hjem. Vi har søde hjertelys, sjove lys, stearinlys figurer samt mange flere sjove og fine figurlys. Vi har specielle stearinlys til alle årstiderne fra påske og pinse til julefigur lys til den hyggelige juletid. Vi har selvfølgelig også helt almindelige stearinlys i alverdens former og farver.SJOVE STEARINLYS & FIGURLYS

I vores sortiment finder man alt lige fra meget søde prinsesselys til fødselsdagskagen og til æggelys til påske samt diverse sjove figurlys. Vores figurlys kan være alt fra en sød lille gris, hund, uglelys eller andet dyr eller det kan være hjertelys, svampelys eller endda fodboldlys og bamselys. Vi skifter hele tiden ud i vores sjove stearinlys, så der altid er nogle nye spændende, sjove lys og specielle lys at vælge imellem. Til halloween har vi også virkelige u-hyggelige sjove stearinlys, som f.eks. edderkoppelys eller kranielys. Vi har altid et sjovt og godt udvalg til dine hyggelige fester.

 

BLOMSTERLYS & FLYDELYS

Vi har forskellige flyde lys i mange fine farver. Flydelys er meget brugte i dekorationer med vand. De er også meget flotte i et glas med sand eller som dekorationslys på et fad. Det er kun fantasien der sætter grænser. Flydelys har være meget populære gennem årene og de bliver bare ved med at sælge godt. Lys der flyder rundt i vand skaber bare en helt speciel stemning. Lys til vand har vi i mange forskellige farver til alle årstiderne. Blomsterlys er romantiske lys som ofte står til pynt længe inden de bliver antændt, fordi de er så smukke at have ståede fremme. Vi har smukke rosenlys figurlys i mange fine farver. Figurlys er også meget brugt som værtindegaver.

Vi har samlet et stort udvalg af de smukkeste, sødeste og mest finurlige figurlys her på siden. Disse lys kan bruges til mange forskellige lejligheder og er det oplagte valg, hvis du gerne vil have et alternativ til almindelige lys. Vores figurlys fås i forskellige farver, og det kunne blandt andet være oplagt at anvende dem til en barnedåb eller en børnefødselsdag, hvor temaet gerne må være sødt og hyggeligt.